Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e65 poFL - format MP3

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
my_dudesty

#1 Příspěvek od my_dudesty »

Zdar, zkousel jsem to hledat, ale vsechna temata se stoci na vymenu changeru za Dension nebo iPod retrofit.
Mam v e65 changer, ktery ma podporu MP3 (cestou z holandska i nejake Jaraxovo mp3 cd prehraval). Ale mam problem, ze jakekoli CD co vypalim s mp3, tak nenacte. Vypalena hudebni zvlada bez problemu, ale chtel jsem si vypalit i nejake mluvene slovo, kde na kvalite tolik nezalezi.
Zkousel jsem:
1) vypalovat pomalu (cca 8x)
2) snizit bitrate 320kbit -> 192 -> 128
3) soubory primo v rootu cd
4) soubory ve slozce
5) filesystem ISO 9660:1999, disc at once
Uz to testuju na cdrw protoze by mi za chvili dosla prazdna cd. To cdrw nacte v pohode kdyz je v audio formatu.
MP3 cd se mi vubec nenabidne v menu cdc, videt jsou jen audio cd.
Nema nekdo vyzkousene co funguje?
pGb

#2 Příspěvek od pGb »

zkusím dohledat, ale cd changeru a všech mechanik jsem se zbavil ..... šlo tam pouze o filesystem, bitrate není podstatný .... zkusím na to večer kouknout

edit
pálil jsem na os x a šlo to na první dobrou

Normal Data CD-ROM (ISO)
No Multisession
Data Mode 1
File System ISO 9660:1999 (this is a KEY setting)
File Name Length Max 207 chars (will automaticly set when you select the file system above)
Burn Speed 8x -- don't burn your CD's at max speed because there's more room for error (nemyslím si že podstatné, pokud je v pořádku laser, pálil jsem plnou rychlostí)
Disc-at-Once write method
Make sure to check off "Finalize CD" before burning
my_dudesty

#3 Příspěvek od my_dudesty »

Diky, podle tohohle navodu jsem to nastavoval, ale taky bez uspechu.. Muzu jeste zkusit jiny soft. Na Macu nemam mechaniku, takze tam to nezkusim.
pGb

#4 Příspěvek od pGb »

já jsem s tím také bojoval, na win jsem použil párkrát cdburnerxp a nikdy to nefungovalo samo, z macku v pohodě .... dohledám, jak se k tomu večer dostanu, najdu nějaké cd co jsem pálil na macku a přečtu co tam je
pGb

#5 Příspěvek od pGb »

tak jsem použil program isobuster a koukl jsem se, že cd vypálené na macku obsahuje iso9660, joilet, udf i hfs+. Koukni co ti to vypálilo .....
vlastnemec

#6 Příspěvek od vlastnemec »

Léta používám program Ashampoo burning studio - je zdarma, naflákám co chcu do adresáře popřípadě pokud konvertuji tak kvalitu mp3 a vysmahnu v e65 hraje bezproblémů.
zzeli

#7 Příspěvek od zzeli »

Taky asi bude zalezet na znacce CD a znacce vypalovacky... V softu bych problem spis nevidel.
pGb

#8 Příspěvek od pGb »

2 zzeli: v tom problém nehledej, tohle není lovení duchů :) ale řešení toho jaký FS se vypálí. USB vypalovačka s vypalovacím sw v windows nenačetla a ta samá připojená do macku a četlo to :D - médium stejný - verbatim 700MB
vlastnemec

#9 Příspěvek od vlastnemec »

vlastnemec píše:Léta používám program Ashampoo burning studio - je zdarma, naflákám co chcu do adresáře popřípadě pokud konvertuji tak kvalitu mp3 a vysmahnu v e65 hraje bezproblémů.
Ještě dodávám že pálim na nejlevnější šity z meinkauflandu když jdu koupit kefuhrer a pribinácka a to i mapy :D
pGb

#10 Příspěvek od pGb »

tak si zkus ve volné chvilce stáhnout ten program isobuster ať víme co to tam ashampoo vypaluje za filesystemy, když vložíš cd, tak ti to ukáže jednotlivé FS a v nich složky, má to malou ikonku, ale když dáš CTRL+I , tak ti to ukáže info a je tam vidět lépe co to je

ps: nemám doma už volné cd abych to zkusil ... nepoužívám
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od JaraX »

taky pálím s ashampoo burning studio, prostě si nějaky alba hodim do ashampa a vypalím a jelo mi to vždy, občas to třeba ze 100 MP3 jednu vynecha ale jinak no problem.
my_dudesty

#12 Příspěvek od my_dudesty »

Diky za tipy borci, vyzkousim ten Ashampoo az se dostanu dom.
Odpovědět