Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 poFL - format MP3
-
Zdar, zkousel jsem to hledat, ale vsechna temata se stoci na vymenu changeru za Dension nebo iPod retrofit.
Mam v e65 changer, ktery ma podporu MP3 (cestou z holandska i nejake Jaraxovo mp3 cd prehraval). Ale mam problem, ze jakekoli CD co vypalim s mp3, tak nenacte. Vypalena hudebni zvlada bez problemu, ale chtel jsem si vypalit i nejake mluvene slovo, kde na kvalite tolik nezalezi.
Zkousel jsem:
1) vypalovat pomalu (cca 8x)
2) snizit bitrate 320kbit -> 192 -> 128
3) soubory primo v rootu cd
4) soubory ve slozce
5) filesystem ISO 9660:1999, disc at once
Uz to testuju na cdrw protoze by mi za chvili dosla prazdna cd. To cdrw nacte v pohode kdyz je v audio formatu.
MP3 cd se mi vubec nenabidne v menu cdc, videt jsou jen audio cd.
Nema nekdo vyzkousene co funguje?
Mam v e65 changer, ktery ma podporu MP3 (cestou z holandska i nejake Jaraxovo mp3 cd prehraval). Ale mam problem, ze jakekoli CD co vypalim s mp3, tak nenacte. Vypalena hudebni zvlada bez problemu, ale chtel jsem si vypalit i nejake mluvene slovo, kde na kvalite tolik nezalezi.
Zkousel jsem:
1) vypalovat pomalu (cca 8x)
2) snizit bitrate 320kbit -> 192 -> 128
3) soubory primo v rootu cd
4) soubory ve slozce
5) filesystem ISO 9660:1999, disc at once
Uz to testuju na cdrw protoze by mi za chvili dosla prazdna cd. To cdrw nacte v pohode kdyz je v audio formatu.
MP3 cd se mi vubec nenabidne v menu cdc, videt jsou jen audio cd.
Nema nekdo vyzkousene co funguje?
zkusím dohledat, ale cd changeru a všech mechanik jsem se zbavil ..... šlo tam pouze o filesystem, bitrate není podstatný .... zkusím na to večer kouknout
edit
pálil jsem na os x a šlo to na první dobrou
Normal Data CD-ROM (ISO)
No Multisession
Data Mode 1
File System ISO 9660:1999 (this is a KEY setting)
File Name Length Max 207 chars (will automaticly set when you select the file system above)
Burn Speed 8x -- don't burn your CD's at max speed because there's more room for error (nemyslím si že podstatné, pokud je v pořádku laser, pálil jsem plnou rychlostí)
Disc-at-Once write method
Make sure to check off "Finalize CD" before burning
edit
pálil jsem na os x a šlo to na první dobrou
Normal Data CD-ROM (ISO)
No Multisession
Data Mode 1
File System ISO 9660:1999 (this is a KEY setting)
File Name Length Max 207 chars (will automaticly set when you select the file system above)
Burn Speed 8x -- don't burn your CD's at max speed because there's more room for error (nemyslím si že podstatné, pokud je v pořádku laser, pálil jsem plnou rychlostí)
Disc-at-Once write method
Make sure to check off "Finalize CD" before burning
-
- vlastnemec
- vlastnemec
tak si zkus ve volné chvilce stáhnout ten program isobuster ať víme co to tam ashampoo vypaluje za filesystemy, když vložíš cd, tak ti to ukáže jednotlivé FS a v nich složky, má to malou ikonku, ale když dáš CTRL+I , tak ti to ukáže info a je tam vidět lépe co to je
ps: nemám doma už volné cd abych to zkusil ... nepoužívám
ps: nemám doma už volné cd abych to zkusil ... nepoužívám
-