Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Partneři & proč to kurva o víkendu nejelo ?

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#101 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Skaute me to nefakalo a ostatni mi jelo vse. A vis jake mam problemy s pripojenim :cry: ... ale celkem koukam jak mas zmapovany pohyb lidi na foru :) .......
skautik Čestný člen
Čestný člen

#102 Příspěvek od skautik Čestný člen »

jj velky bratr te sleduje :)

to fenri
je mi uplne jedno jak ti co bezi, mi to bezi bez problemu a pokud nahodou ne, tak o tom vim, to mi muzes verit :)

ze ctvrtka na patek to nejelo, ale ty cisla samo sedi, v noci tu zase takova navstevnost neni.
Misa Moderátor
Moderátor

#103 Příspěvek od Misa Moderátor »

Nechápu k čemu je tahle debata, hádat se kterou hodinu komu co kde nešlo ... :?
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#104 Příspěvek od Fenri »

skautik píše:jj velky bratr te sleduje :)

to fenri
je mi uplne jedno jak ti co bezi, mi to bezi bez problemu a pokud nahodou ne, tak o tom vim, to mi muzes verit :)

ze ctvrtka na patek to nejelo, ale ty cisla samo sedi, v noci tu zase takova navstevnost neni.

Vidíš,mě jedno není,že je tenhle server na pikaču a má neustálé výpadky. To prosím není jen mé tvrzení. A nejde o to,jestli tu návštěvnost je,nebo neni,ten server by měl běžet furt,bez takových výpadků. Sem myslel,že členský příspěvky byly hlavně kvuli tomu,aby se udržel chod webu v provozu. No...moc to nejde.
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od Fenri »

Misa píše:Nechápu k čemu je tahle debata, hádat se kterou hodinu komu co kde nešlo ... :?

Hmm... Ono je asi teda v pořádku,že to nejde. Hold se s tim asi budem muset smířit,že se sem zkrátka "občas" nedostanem.
Slid

#106 Příspěvek od Slid »

Misa píše:Nechápu k čemu je tahle debata, hádat se kterou hodinu komu co kde nešlo ... :?

Mě to je ve finále u .... já jsem chtěl jen přispět tím že se mi toto stává, a ne jako buzeraci, ale jako upozornění, když se to jmenuje dotazy & připomínky & náměty.A je tu rozjetý na toto téma.
xsun
Kontaktovat uživatele:

#107 Příspěvek od xsun »

GeorgosAc píše:Skaute me to nefakalo a ostatni mi jelo vse. A vis jake mam problemy s pripojenim :cry: ... ale celkem koukam jak mas zmapovany pohyb lidi na foru :) .......

proc myslis ze tady smrdi ta ikona Toplistu? :)
xsun
Kontaktovat uživatele:

#108 Příspěvek od xsun »

Slid píše:

Mě to je ve finále u .... já jsem chtěl jen přispět tím že se mi toto stává, a ne jako buzeraci, ale jako upozornění, když se to jmenuje dotazy & připomínky & náměty.A je tu rozjetý na toto téma.

tak tak ... neminim nikoho buzerovat, akorat jsem se vyjadril ze jsem se sem proste nedostal v ty dny a ze jsem asi nebyl sam ... za ty love by mohl byt kvalitnejsi serverhosting, ale uz se na tom asi pracuje, takze mlcim ...

jako clovek si celkem zvykne i na ty vypadky a jednou za cas udelat mensi nekolikatidenni odvykaci kuru od fora neni od veci ... :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#109 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Fenri píše:

Hmm... Ono je asi teda v pořádku,že to nejde. Hold se s tim asi budem muset smířit,že se sem zkrátka "občas" nedostanem.

v poradku to neni, stejne jako to ze vic prsi nez snezi, ze ptaci maji nejakou nemoc, a stejne neni v poradku to ze zabijis cas nejen svuj tlachanim na webu... :wink:
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#110 Příspěvek od Fenri »

JFK píše:
Fenri píše:

v poradku to neni, stejne jako to ze vic prsi nez snezi, ze ptaci maji nejakou nemoc, a stejne neni v poradku to ze zabijis cas nejen svuj tlachanim na webu... :wink:

Od toho je fórum :wink:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#111 Příspěvek od skautik Čestný člen »

klub momentalne za hosting neplati nic, to co se platilo, bylo za prenesena data zpetne a nema cenu to rozebirat

u toho fora nesedim porad, ale jak jsem rekl, vim kdy to jede a kdy ne. pokud se restarujou sluzby tak je to tak prumerne jednou tydne. tzn vypadek na 30s

pokud se nekdo nemohl tyden dostat na web byl problem u nej, mozna na nejake proxy
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#112 Příspěvek od Fenri »

Jen říkám,co vidím. U mě problém není. Tím bych to uzavřel. 8)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#113 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Fenri píše:Jen říkám,co vidím. U mě problém není. Tím bych to uzavřel. 8)

hehe mi to jede, pokud tobe ne, mel by jsi to nejak resit :))
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#114 Příspěvek od Fenri »

skautik píše:

Tos napsal jenom ze srandy,že jo :wink:
stealth
Kontaktovat uživatele:

#115 Příspěvek od stealth »

proste pokud vam to nejede, placnete sem traceroute, at je jasny, ze problem neni nikde po ceste.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#116 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Fenri píše:
skautik píše:

Tos napsal jenom ze srandy,že jo :wink:

jo vicemene abych mel posledni slovo :)

ono je to tezky, z meho pohledu to jede az na nejake excesy a stealth ma pravdu nejlepsi bude kdyz se budeme moci o neco oprit...
Odpovědět