Hm, ja budu nejspis "ten s brzdovkou ze znackoveho servisu"

Takze.
Minuly rok byla nase 330xi na pravidelne servisni prohlidce v AutoBase na Prubezne. Menil se olej, brzdovka, zadni desticky, filtry..
U Pupiku jsem byl kvuli uplne jinemu problemu, ale kdyz uz jsem tam byl, mrkli jsme i na brzdovku. S autem se posledni rok moc nejezdilo, od servisu melo najeto cca 5000km. Prvni co bylo zajimave, byla barva tekutiny, ktera se zlutou barvou brzdovky nemela moc spolecneho. Byl to takovy rezaty roztok ve kterem se navic vznasely jakesy sracky. Nevim jaky je pro to odborny nazev.
Prvni bublinky zacaly tusim nekde u 160C a kapalina varila pri 190C, pokud si pamatuju. Ne nejhorsi, ale nepripustne vzhledem k tomu, ze mela byt kapalina menena. Zajimave bylo take mnozstvi brzdovky v nadrzce. Byla na horni rysce ackoli desticky byly celkem sjete. Tudiz jakoby proste jen nekdo dolil brzdovku...
Pokud jde o dalsi veci.. zadni desticky nebyly rozhodne menene. Nebo jsem poslednich 5000km jezdil se zatazenou ruckou..
Nebo ta prasacky provedena klempirina v AutoBase za 45000Kc... To je ale jina kapitola.
Atd. atd. asi by to spis patrilo do noveho vlakna "AutoBase".
Rozhodujici je to, ze zatim jsem asi nasel servis, kde "se citim clovekem"

Vse mi bylo zodpovezeno, vysvetleno, pochvaleno.. Ackoli par dilu je na konci sve zivotnosti, nebylo nic meneno, dokud to neni nezbytne. Jen jsem byl na to upozornen (napinaci kladka, ramena).
Cena byla takovou tresnickou. 8500Kc za vymenu oleje (5w-40), vymenu termostatu, vymenu cidla vacky, vymenu brzdovky.. Mi prijde velice priznive.
Proste.. uz sepisuju dopis do AutoBase a do Nemecka a nase auta zrejme sverime uz jen Pupikum