Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e32 - automat nechce jet dopředu

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
darmon
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od darmon »

Zave_M50 píše:A kdyz je rozmrdana lamela na jednicce, tak to jede kdyz tam das dvojaka na manualu? Sme to zkouseli a nejede to... :( Holt nejaky to blbnuti tam bylo... :lol:
no dobre vam tak, mlhovkari :D
Zave
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Zave »

darmon píše:
Zave_M50 píše:A kdyz je rozmrdana lamela na jednicce, tak to jede kdyz tam das dvojaka na manualu? Sme to zkouseli a nejede to... :( Holt nejaky to blbnuti tam bylo... :lol:

Jaci mlhovkari?
Ivo
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Ivo »

to mohlo odejít cokoli já jsem měl rozebranou převodovku ze sonáty a sou tam 4 čerpadýlka a spousta lamel a ty složitý kanálky to je strašná pakárna ale znám člověka co automaty opravuje 481685104
Fido

#24 Příspěvek od Fido »

Přeju hodně štěstí při opravě a věřím, že to bude poučení do budoucna co jak s automatem zacházet.

2 Psena: i s automatem se dá blbnout, ale musí se vědět jak :-)
psena
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od psena »

Jo to verim ze se da blbnout?Tak chlapi, napiste co jste s tim delali!At si ostatni daji pozor!A me sameho to take zajima, cim se da odvarit automat.
Asi nejake hrabani na jednicku ne?

Jinak pisete neco o razeni rucne...da se na automatu volit manualne,pokud jedu traba na 2. stupen tam "rucne" dat trojku? Jako za pomoci te paky, neco jak sekvencni razeni?
Nekdo rika , ze se nesmi s tou pakou za jizdy hybat, ale ze je to nesmysl?
Pokud si dobre vzpominam, tak Red baron to tam obcas preradil rucne, kdyz jsem s nim jel.
Fugo

#26 Příspěvek od Fugo »

řadit si můžeš, při E když dáš 2 tak jede nejdřív na 1 pak dá 2 a víc neřadí, pokud dáš M tak když dáš 2 tak jede jen na 2, ale třeba podřazovat např ve 200km/h tam dát třeba 1 voličem jde ale elektronika
tam dovolí dát tu 1 až tomu odpovídá rychlost a otáčky motoru. M jsem použil jen 2x když jsem to zkoušel na normální ježdění to nemá smysl tam bohatě stačí E a S.
mengi

#27 Příspěvek od mengi »

Manuál má smysl. když jedeš s karavanem dolu z kopce, abys neodvařil brzdy. Jinak ho fakt nepoužívej. 7-ka je na klidnou pohodlnou jízdu, na závodění je lepší 3-ka.
Ivo
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Ivo »

jo automat vydrží vše ale musí mít údržbu a vědět jak zacházet a hrabat se dá v pohodě jen vědět jak na to
Zave
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Zave »

Ivo píše:jo automat vydrží vše ale musí mít údržbu a vědět jak zacházet a hrabat se dá v pohodě jen vědět jak na to

No a jak teda? Kazdej tu pise ze to de ale musis vedet jak na to... :wink:
Ja to jeste nezkousel a ani nemams teda sice kde vyzkouset ale chci to aspon vedet, at sem chytrejsi... :wink:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od darmon »

Zave_M50 píše:
darmon píše:

Jaci mlhovkari?
no vy, mlhovkari, takovej jinej sort, jako jsou vsichni majitele audin dementi, protoze jezdit dlouhodobe s audinou zpusobuje demenci, tak i lidi co se predvadej s prednima mlhovkama jsou dementi. Proto vas nebudu litovat ze jste vodvarili prevodovku ale pobavim se nad tim ze jste ji na neutral vytocili do peti tisic a kopli tam decko za ucelem zkoumani jestli sedma zahrabe.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Zave »

darmon píše:
Zave_M50 píše:
darmon píše:[quote="Zave_M50"]A kdyz je rozmrdana lamela na jednicce, tak to jede kdyz tam das dvojaka na manualu? Sme to zkouseli a nejede to... :( Holt nejaky to blbnuti tam bylo... :lol:

Jaci mlhovkari?
no vy, mlhovkari, takovej jinej sort, jako jsou vsichni majitele audin dementi, protoze jezdit dlouhodobe s audinou zpusobuje demenci, tak i lidi co se predvadej s prednima mlhovkama jsou dementi. Proto vas nebudu litovat ze jste vodvarili prevodovku ale pobavim se nad tim ze jste ji na neutral vytocili do peti tisic a kopli tam decko za ucelem zkoumani jestli sedma zahrabe.[/quote]

Jen tak pro info, ja byl doma, kdyz mi prisli rict ze oddelali prevodovku. Jo a ja s mlhovkama nejezdim a jestli si usoudil ze jezdim s mlhovkama podle toho obrazku co mam u jmena tak to bylo foceny v Brne na regionu, kdyz sem se chtel podivat jak to vubec vypada s tema zaplejma mlharnama. Jinak sem s mlhovkama jeste ani jednou nejel... :wink: Tak me z tohoto prosim vynech... :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#32 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

darmon píše:
Zave_M50 píše:
darmon píše:[quote="Zave_M50"]A kdyz je rozmrdana lamela na jednicce, tak to jede kdyz tam das dvojaka na manualu? Sme to zkouseli a nejede to... :( Holt nejaky to blbnuti tam bylo... :lol:

Jaci mlhovkari?
no vy, mlhovkari, takovej jinej sort, jako jsou vsichni majitele audin dementi, protoze jezdit dlouhodobe s audinou zpusobuje demenci, tak i lidi co se predvadej s prednima mlhovkama jsou dementi. Proto vas nebudu litovat ze jste vodvarili prevodovku ale pobavim se nad tim ze jste ji na neutral vytocili do peti tisic a kopli tam decko za ucelem zkoumani jestli sedma zahrabe.[/quote]

Jojo,to si myslím vystihl přesně,5000 a mrd tam D :D prostě sedmička je auto na pohodu a luxus na dálnici.Musíte si chlapci uvědomit,že auto co má přes 10let potřebuje slušné zacházení a automat tím tuplem... ale aspoň budeš příště chytřejší... na krawení sis měl koupit e30 325i :D
TOMMANO_V12
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od TOMMANO_V12 »

darmon píše:
Zave_M50 píše:

Jaci mlhovkari?
Hele Darmone ty ses asi fakt uplne vylizanej. :x ... Fakt sorry ale tohle je uz moc :evil: Ty se tady chvastas jak idiot, snad aby ses predvedl pred ostatnima, ale aby jsi tomu kdo ma na klubu problemy s autem doopravdy pomohl to ne!!! Jen se tady proste vystihujes tim, ze potopis nejen toho kdo ma problemy, ale i kamose, kterej ma nahodou zaply mlhovky na Brnenskym srazu!!! To je fakt votresny.... Mimochodem ta jeho foto vypada hodne dobre a tak mi pride ze snad zavidis... :lol: Me tak pripada ze by jsi chtel, aby jsi mel BMW jedine ty a ostatni at dou do rite... Je zde spousta borcu, kteri se te taky ptaly na technicke problemy, ale vzdy jsi jim odpovedel co to je za dementy, kteri si to znicily bo jim to nekdo znicil ci pokazil!!! Fakt nemam uz dalsich slov! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Pivson »

klid na darmona si zvyknes :-) :-)

nekdy je to .... ale o bmw ví dost
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Pivson »

nevím jak EU ale tady je neco o automatech v US autech

http://www.usmotors.cz/modules.php?name ... cle&sid=46
darmon
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od darmon »

TOMMANO_V12 píše:
darmon píše:
Zave_M50 píše:[quote="darmon"][quote="Zave_M50"]A kdyz je rozmrdana lamela na jednicce, tak to jede kdyz tam das dvojaka na manualu? Sme to zkouseli a nejede to... :( Holt nejaky to blbnuti tam bylo... :lol:

Jaci mlhovkari?
Hele Darmone ty ses asi fakt uplne vylizanej. :x ... Fakt sorry ale tohle je uz moc :evil: Ty se tady chvastas jak idiot, snad aby ses predvedl pred ostatnima, ale aby jsi tomu kdo ma na klubu problemy s autem doopravdy pomohl to ne!!! Jen se tady proste vystihujes tim, ze potopis nejen toho kdo ma problemy, ale i kamose, kterej ma nahodou zaply mlhovky na Brnenskym srazu!!! To je fakt votresny.... Mimochodem ta jeho foto vypada hodne dobre a tak mi pride ze snad zavidis... :lol: Me tak pripada ze by jsi chtel, aby jsi mel BMW jedine ty a ostatni at dou do rite... Je zde spousta borcu, kteri se te taky ptaly na technicke problemy, ale vzdy jsi jim odpovedel co to je za dementy, kteri si to znicily bo jim to nekdo znicil ci pokazil!!! Fakt nemam uz dalsich slov! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:[/quote]
tvoje baba je vylizana, precti si celou diskuzi kdyz ste se tu zacli vobouvat do radka ze vam prodal smejd, ja tu karu znam jeste kdyz s ni jezdil tonda, a je skoda ze nikdo vcetne mne nema koule na to udelat z toho opet alpinu. Sam si psal ze odesla a ze to zaclo samo a ze nevis atd. Pritom mne si do posty se zadosti o radu napsal trosku neco jinyho. Rek sem ti co s tim mas a jak to je nejvyhodnejsi opravit. Sere mne ze nemas ty koule tu rict ze sis ji rozmrdal sam svoji blbosti, nikdo ucenej z nebe nespad, ja osobne jsem rozmrdal takovejch veci a jsem za to jedine rad, protoze to prineslo jen zkusenosti. Sere mne ze se tu pak vytvari naky blby klima proti radkovi kterej je v tom absolutne nevine. No co, kdyz ze je pro vas dulezitejsi jak vypada auto s rozsvicenejma mlhovkama, tak vase vec.
TOMMANO_V12
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od TOMMANO_V12 »

Pivson píše:nevím jak EU ale tady je neco o automatech v US autech

Dik za info dost sem se poucil! :D
TOMMANO_V12
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od TOMMANO_V12 »

Pivson píše:nevím jak EU ale tady je neco o automatech v US autech

Dik za info dost sem se poucil! :D
TOMMANO_V12
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od TOMMANO_V12 »

darmon píše:
TOMMANO_V12 píše:
darmon píše:[quote="Zave_M50"][quote="darmon"][quote="Zave_M50"]A kdyz je rozmrdana lamela na jednicce, tak to jede kdyz tam das dvojaka na manualu? Sme to zkouseli a nejede to... :( Holt nejaky to blbnuti tam bylo... :lol:

Jaci mlhovkari?
Hele Darmone ty ses asi fakt uplne vylizanej. :x ... Fakt sorry ale tohle je uz moc :evil: Ty se tady chvastas jak idiot, snad aby ses predvedl pred ostatnima, ale aby jsi tomu kdo ma na klubu problemy s autem doopravdy pomohl to ne!!! Jen se tady proste vystihujes tim, ze potopis nejen toho kdo ma problemy, ale i kamose, kterej ma nahodou zaply mlhovky na Brnenskym srazu!!! To je fakt votresny.... Mimochodem ta jeho foto vypada hodne dobre a tak mi pride ze snad zavidis... :lol: Me tak pripada ze by jsi chtel, aby jsi mel BMW jedine ty a ostatni at dou do rite... Je zde spousta borcu, kteri se te taky ptaly na technicke problemy, ale vzdy jsi jim odpovedel co to je za dementy, kteri si to znicily bo jim to nekdo znicil ci pokazil!!! Fakt nemam uz dalsich slov! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:[/quote]
tvoje baba je vylizana, precti si celou diskuzi kdyz ste se tu zacli vobouvat do radka ze vam prodal smejd, ja tu karu znam jeste kdyz s ni jezdil tonda, a je skoda ze nikdo vcetne mne nema koule na to udelat z toho opet alpinu. Sam si psal ze odesla a ze to zaclo samo a ze nevis atd. Pritom mne si do posty se zadosti o radu napsal trosku neco jinyho. Rek sem ti co s tim mas a jak to je nejvyhodnejsi opravit. Sere mne ze nemas ty koule tu rict ze sis ji rozmrdal sam svoji blbosti, nikdo ucenej z nebe nespad, ja osobne jsem rozmrdal takovejch veci a jsem za to jedine rad, protoze to prineslo jen zkusenosti. Sere mne ze se tu pak vytvari naky blby klima proti radkovi kterej je v tom absolutne nevine. No co, kdyz ze je pro vas dulezitejsi jak vypada auto s rozsvicenejma mlhovkama, tak vase vec.[/quote]
Sorry ale do Radka se tady nikdo nevobouva, sme spolu akorat diskutovali jak a proc se to stalo a co se s tim da delat, ale nikde tady nepadlo ze nam prodal smejd!!! Proste se jen snazim dat to nejak dokupy. Jo a jinak to zniceni sme si udelali sami, kdyz sme to vytocili do 5tis. na N a vrazily tam D, asi 3x to hrabalo jako prase a pak to zacalo prokluzovat. :( Nojo hold za blbost se plati a ja sem zvedavej kolik desitek papiru za to budu muset dat. :cry: Co se da delat, proste to opravim a budu zase dal jezdit BMW a samozrejme se 750iA bez hrabani!!!
Radek

#40 Příspěvek od Radek »

Darmon: Ja bych to jenom upresnil s tou Alpinou :wink: Sice jsem todle auto mel od nekoho jinyho, co ho koupil od Tondy, ale neni to ta Alpina co mel nejdriv tusim Petr, pak Tonda a pak Ivo ale normal kratka 750.
Odpovědět