Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

jak sem setrel polise

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal T.o.m.
[B]možná Shrek ještě taky vyjel po té buchtě:-)

To těžko, byla to tak čtyřicítka a na "učitělky tanca" už nejsem :D...
abdul

#22 Příspěvek od abdul »

pekny, moc pekny.... fuckt klobouk dolu....

videli jste v bedne asi necely tyden zpatky jak banda krade fizlum cepice?:) bylo to v televiznich novinach na nove... nemelo to chybu....:)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#23 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal TT
[B]měš?áci jsou ubohý, měli by zůstat u toho u čeho začali...sbírání hoven v parku :D

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lool: :lool:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#24 Příspěvek od JFK Čestný člen »

statní můžou chtít OP bez udání důvodů (asi), ale Městská musí mít důvod, proto ta Shrekova finta se záznamníkem:):):):bigok: :gobeer: :ucta:
adam

#25 Příspěvek od adam »

Tak tohle chce docela odvahu :) :bigok:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#26 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Shreku tak to byl tvůj nej příspěvek .... Tak na ně ..... a chválím.....
Martinéz

#27 Příspěvek od Martinéz »

jj, dobra pracicka..jen by me zajimalo, jestli by to slo takhle hladce i bez fotaku. podle me meli strach z publicity..
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Pyron »

Já bejt cajt, tak (se zastřelim) ti dám pokutu za maření výkonu a argumentoval bych tím, že na porušení vyhlášky mám právo (jistě do určité míry). Pokud porušili předpis pro to, aby založili hnízdo, tím líp pro ně...Jinak jsi ale s těma švestkama pěkně vyjebal, tihle dobře placený a špatně strojený lidičky maj prostě jen předpisy a argumenty ze školy, ale selskej rozum (apoň kdyby rozum selete..). Dobrá práce Shreku, jsi :kral: Mohla by tu vzniknout nějaká soutěž "Kdo nejlépe vyjebal s cajtama a s kým bylo nejvíce vyjebáno cajtama" Shreku, bezpečně vedeš v první kategorii. GRATULUJU! :o)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od RuDoSh »

semnou vyjebali nejvic :)
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Pyron »

To mi připomíná, jak se vrátí manžel ze služebky a manželka by ráda byla "potěšena", tak doráží...On ji odstrčí a řekne:"Marie dneska už jsem měl sexu dost, ztratil jsem smlouvy a šéf mě za to mrdal celý dopoledne.."
Janis

#31 Příspěvek od Janis »

Mne ojebali zrovna teď o víkendu, konkretně v sobotu ve 3 ráno.. Jel jsem ze Zlína přes Napajedlu kolem Fatry. Jedu v klidu 55, rádio duní a já vidím jak se leskne silnice, tak si říkám, kua, že by mrzlo.. tak šlápnu na brzdu a vše O.K., prudce zatočím tam a zpět a taky O.K... v tom se asi 50 metrů přede mnou, ze tmy vynoří maník s nápisem STOP v prackách.

Tak zajedu ke krajnici a on, že chce doklady a blabla.. no a prej, co to bylo, že jestli nejsu pod vlivem.. tak mu dýchnu, dám všechny doklady, ukážu pojistku, vše O.K. Tak on nasratý, že jsem čistý, tak na mne vyrukoval, že jsem při tom manévru přejel plnou čáru...:D (Opakuju, že to bylo ve 3 ráno, nikde ani noha, nikde ani ruka..)

Říkám, že to asi nemyslí vážně? Všechno mám O.K., chlastat jsem nechlastal, jedu sotva 55, nikde nikdo.. A on, že to myslí vážně, a že za to bude 1000,- pokuty. Tak to už ve mně cukalo, málem pěna u huby.. venku kosa jak kráva a on mne tam 15 minut vysvětluje, že je kokot, a že mě bude buzerovat za úplnou blbost. Tak mu vykládám, že jsem jenom zkoušel, jestli není namrzlá silnice.. a on na to, a? se nerozčilu kvůli 1000 korunám, když mám auto za 2 miliony.

"Poučil jsem ho", že 325 z roku 1992 stojí tak 150.. pochopil, že je debil, tak mně to chtěl vrátit.. ověřil si číslo karosérie a nechal proklepnout jestli to není kradené.. změřil mně vzorek na gumách, ověřil datum na lékárničce a podobně.. Vlastnictví O.K.,gumy O.K., ale lékarníčka asi půl roku propadlá (kua fix). Za lékárničku jsem dostal 500 navíc.

Byli tam dva, tak říkám tomu druhému, že jestli se kolega blbě vyspal, tak a? mu dá na stanici panáka a trošku si s ním pokecá.. protože mě docela sere, že tu mrznu kvůli kokotině, a že se chce vyřádit na mě, když mu stará zahýbá..

Po tomto mém diplomatickém projevu mi to zaokrouhlili na 2000 a mám prý být rád, že to nemám za plnou taxu 5000..

Tak jsem radši zavřel hubu, vzal si složenku a 50km/h si to "mazal" k domovu. Věřím tomu, že kdybych se s něma ještě chvilku hádal, tak bych dostal "příplatek" za tmavé skla, snížený podvozek, velký výfuk a kdoví, co ještě.

Odvolat se proti uložení pokuty prý nejde. Takže asi zaplatím a příště nebudu dělat chytrého ikdyž narazím na podobné "orgány".

A kde byl super Shrek? :D Neviného občana takto nechat ojebat..

PS: Vtip, podobnost čistě náhodná: Zastaví policajt chlápka.. Dobrý den pane, víte, že Vám nesvítí heligón.. Chlápek: Snad halogen, ne? Policajt: Á tak pán je ještě navíc suterén...:lol2:
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Shrek »

Už s první pokutou bych nesouhlasil (vyhýbal ses kočce, zajícovi, lišce, vlkovi, slonovi) a žádal bych sepsání protokolu. Když by na to dodatečně začal prolejzat auto (jako na pomstu), suše bych mu oznámil, že si na něj hodlám stěžovat za šikanu.

Nemá cenu mlít cosi o 150 litrech, panácích a jeho starý. Na první narážku bych odpověděl něco ve smyslu: "Myslím si, že hodnota mého vozu je v tomto případě absolutně bezpředmětná a nadále s vámi o ní nehodlám diskutovat."
Fil
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Fil »

Shreku já tě prostě žeru :hlad: :kising: :potlesk: :oboci: :mhihi:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od RuDoSh »

kua ja si snad ty shrekovy hlasky napisu do denicku, ktery budu vozit v aute....

Shreku co takhle vydat knizku "Jak slusne vyjebat s dopravni policii" ? :) myslim ze by sla na dracku

no jde videt ze ti to pali....
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od tomhrb »

Originál zaslal RuDoSh
[B]kua ja si snad ty shrekovy hlasky napisu do denicku, ktery budu vozit v aute....

Shreku co takhle vydat knizku "Jak slusne vyjebat s dopravni policii" ? :) myslim ze by sla na dracku

no jde videt ze ti to pali....

:D :D :D Jo knizka by byla husta! :bigok:
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Pyron »

Ještě že mám služebák, takhle po ránu jsou skutečně velmi nervózní...jsem v létě jel kolem půl čtvrtý na služebku a projíždím jedno minicity a kolem městkáčů jsem projel tak 90km/h (to jsem měl ještě VW Passat 1,5 diesel r.1979) a bylo mi to jasný.. v tomhle městečku maj policajti pořád nějaký komlexy...dali echo státním a ty se po dvou kilákách na mě napíchly, jeli se mnou asi 15 minut a stoply mě až za městem....začal tím, že mi nesvítí levý světlo (starší vůz), že jsem rušil noční klid a že jsem svou jízdou ohrožoval, omezoval...atd. No a moje členská karta jim pootevřela oči i pusu, tak mi popřáli š?astnou cestu a pronesli takový ty jejich "antisvědomovky" typu :bylo to naposled, příště za tisíc, to světlo si opravte etc..... Byli kouzelní! :bigdevil:
TT
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od TT »

Originál zaslal Janis
[B]Mne ojebali zrovna teď o víkendu, konkretně v sobotu ve 3 ráno.. Jel jsem ze Zlína přes Napajedlu kolem Fatry. Jedu v klidu 55, rádio duní a já vidím jak se leskne silnice, tak si říkám, kua, že by mrzlo.. tak šlápnu na brzdu a vše O.K., prudce zatočím tam a zpět a taky O.K... v tom se asi 50 metrů přede mnou, ze tmy vynoří maník s nápisem STOP v prackách.

Tak zajedu ke krajnici a on, že chce doklady a blabla.. no a prej, co to bylo, že jestli nejsu pod vlivem.. tak mu dýchnu, dám všechny doklady, ukážu pojistku, vše O.K. Tak on nasratý, že jsem čistý, tak na mne vyrukoval, že jsem při tom manévru přejel plnou čáru...:D (Opakuju, že to bylo ve 3 ráno, nikde ani noha, nikde ani ruka..)

Říkám, že to asi nemyslí vážně? Všechno mám O.K., chlastat jsem nechlastal, jedu sotva 55, nikde nikdo.. A on, že to myslí vážně, a že za to bude 1000,- pokuty. Tak to už ve mně cukalo, málem pěna u huby.. venku kosa jak kráva a on mne tam 15 minut vysvětluje, že je kokot, a že mě bude buzerovat za úplnou blbost. Tak mu vykládám, že jsem jenom zkoušel, jestli není namrzlá silnice.. a on na to, a? se nerozčilu kvůli 1000 korunám, když mám auto za 2 miliony.

ale lékarníčka asi půl roku propadlá (kua fix). Za lékárničku jsem dostal 500 navíc.

Byli tam dva, tak říkám tomu druhému, že jestli se kolega blbě vyspal, tak a? mu dá na stanici panáka a trošku si s ním pokecá.. protože mě docela sere, že tu mrznu kvůli kokotině, a že se chce vyřádit na mě, když mu stará zahýbá..

Po tomto mém diplomatickém projevu mi to zaokrouhlili na 2000 a mám prý být rád, že to nemám za plnou taxu 5000..

...klasika, ubožáci co musej něco přes noc vytrhnout jinak je starej ráno překousne,.... max. pokuta za přestupek (ne dopravní nehodu!!) , včetně lékáren, pneu , pásů rychlosti překročené do 30km/h nad stanovenou mez , je 1000,- Kč max. dané zákonem č. 200/1990 Sb. ....rychlost vyšší nad 30km/h v obci a nad 50km/h nad stanovenou mez do 2000,- na místě, tvoje blbost , že jsi jim přistoupil na hru pokuta za 5.000,- tu Ti můžou dát pouze za způsobení dopravní nehody.:D
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Shrek »

TT: To je taky fakt, bloky max. 1000,- (není-li stanoveno jinak) přičemž při spáchaní více přestupků nelze v rámci společného řízení tyto pokuty sčítat - §12 - platí se jen ten nejvyšší.
TT
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od TT »

Originál zaslal Shrek
[B]TT: To je taky fakt, bloky max. 1000,- (není-li stanoveno jinak) přičemž při spáchaní více přestupků nelze v rámci společného řízení tyto pokuty sčítat - §12 - platí se jen ten nejvyšší.

...tak nějak to vidim, nejsme ve státech, kde se všechno sčítá, asi kucí koukali moc na bednu na faře na místo toho , aby jezdili po rajónu a chytali pašíky :D
Odpovědět