Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

m3...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Pavel 528 »

gelty píše:Sem chtěl k té M3 z Tipcars taky něco dodat, ale zas by se na mě slétlo helno nadávek a urážek..... :cry:

P.S.jak bylo řečeno, předek asi bouranej, tak zadek taky, protože 3 brzd.světlo bylo v 96 série a ten jí ho nemá, nebo je fakt jiná kastle.... :?
Asi jeden bezvýznámný paskvil, čekající na nějakého trumberu... :evil:

v petce ano,ale ve trojce asi ne...
skautik Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Gelty ja nechchi aby jsi se citil nejak dotceny, ale priste si radsi poradne vsechno nastuduj :)

krome toho by me zajimalo, jak jsi prisel z tech fotek na tipcars ze je bourana ze predu a ze zadu? Na tech fotkach poznas leda tak, ze je to fialovej sedan e36 s mkovyma naraznikama

Jogurt
z ceho ta kastle je poznas podle vinu kterej projedes etk, ne? :)
MADmaniac
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od MADmaniac »

gelty píše:Sem chtěl k té M3 z Tipcars taky něco dodat, ale zas by se na mě slétlo helno nadávek a urážek..... :cry:

P.S.jak bylo řečeno, předek asi bouranej, tak zadek taky, protože 3 brzd.světlo bylo v 96 série a ten jí ho nemá, nebo je fakt jiná kastle.... :?

:roll:
abdul

#24 Příspěvek od abdul »

to je debata jako krava... :) jeden vi velke kulove a druhy jeste vetsi kulove... :) clovek se alespon zasmeje :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#25 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

skautik píše:Gelty ja nechchi aby jsi se citil nejak dotceny, ale priste si radsi poradne vsechno nastuduj :)

krome toho by me zajimalo, jak jsi prisel z tech fotek na tipcars ze je bourana ze predu a ze zadu? Na tech fotkach poznas leda tak, ze je to fialovej sedan e36 s mkovyma naraznikama

Jogurt

Myslíš ten převařenej VIN ? :D už jsem to Jogurtovi říkal,a? se na tu skládačku vysere.... :D
gelty
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od gelty »

jogurt píše:tak byl sem dnes podivat na tudletu M3 a je to klasicka E36 a v ni motor s M3, byla bourana na predek, odstranen omezovac... majitel nevi, ale jede mu to 270 takze asi je, jinak ma to m3 predni a zadni naraznik.
A stav: musej se dat komlet nove brzd ktouce+desticky, zadni dil vejfuku, praskle mlhovky, diferencial neni s M3, na predku spatne tlumice,
sedacky nejsou s M3, je tam manualni klima,

od kdy se do M3 davala vubec digitalni klima 95 ???

Jinak v technicaku je druhej majitel, ale ten taky uz neni puvodni :((((

Odkud asi sem přišel, že je bouraná na předek, hmmmmmm.... :roll: :lol:
gelty
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od gelty »

skautik píše:Gelty ja nechchi aby jsi se citil nejak dotceny, ale priste si radsi poradne vsechno nastuduj :)

Jogurt

Příště si nejdříve všechno prostuduj, než něco napíšeš.... :lol: :lol:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Lukas H. píše:

Co to zase meles? Treti brzdovka je az od 97...

no nevím nevím,já mám 96ku s brzdovkou..... :D
Přílohy
M3 3,2 001.jpg
M3 3,2 001.jpg (144.87 KiB) Zobrazeno 884 x
gelty
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od gelty »

M3maniac píše:
Lukas H. píše:

Konečně se mě tady někdo zastal. :cry:
Všichni jsou chytří jak kráva.... :roll:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#30 Příspěvek od skautik Čestný člen »

gelty píše:
M3maniac píše:
Lukas H. píše:[quote="gelty"]Sem chtěl k té M3 z Tipcars taky něco dodat, ale zas by se na mě slétlo helno nadávek a urážek..... :cry:

Všichni jsou chytří jak kráva.... :roll:[/quote]

lol
hele kamo, ty jsi nahore psal, ze jsi k te M3 chtel neco rict, ale ze jsi radsi mlcel aby jsme te nesepsuli, pak jsi napsal ze predek asi bouranej a zadek taky. Z toho jsem usoudil, ze jsi poznal ze je to srot uz z fotek, ale radsi jsi nam sem nic nepsal.... ja chci vedet jak to teda je. jak jsi na to prisel jeste pred tim nez jogurt napsal ze to videl na vlastni oci. :)

rene ja jsem ten vin nevidel, v kazdem pripade mas VIN na x mistech a neni problem se podivat. konkretne na kastli mas VIN na stitcich ktere jsou prinytovane spesl nyty s logem BMW, nebo se pletu?

zadni brzdovka nema zadnou vypovidajici hodnotu :)
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

skautik píše: ja jsem ten vin nevidel, v kazdem pripade mas VIN na x mistech a neni problem se podivat. konkretne na kastli mas VIN na stitcich ktere jsou prinytovane spesl nyty s logem BMW, nebo se pletu?

Kde jsou ty x-mista? Ja vim akorat o 2 - pod prednim sklem vyrazeny do plechu a pak nalepka na ridici jednotce motoru...
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od bpytlik »

Jawak píše:
skautik píše: ja jsem ten vin nevidel, v kazdem pripade mas VIN na x mistech a neni problem se podivat. konkretne na kastli mas VIN na stitcich ktere jsou prinytovane spesl nyty s logem BMW, nebo se pletu?

Kde jsou ty x-mista? Ja vim akorat o 2 - pod prednim sklem vyrazeny do plechu a pak nalepka na ridici jednotce motoru...

kdyz mrknes pod zadni sedacku,najdes tam lejstro....teda pokud ho uz nekdo nevytah, ale ja ho nasel na kazdem aute co sem mel :)
matej
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od matej »

diky,
prdim na ni....
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#34 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

muhehe, 3ti brzdovku mam na 318iS r.v. 93 coupe :-) fuckt uz to nehulte :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#35 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

M3maniac píše:
Lukas H. píše:

Tak to je divny kemo, ja mam 97 a mam ji, Lopolo ma 96 a brzdovku nema ted jsi prisel s tim ze ji mas na 96... :) Jedinej rozumnej duvod je ze ji tam zacali davat nejakej mesic v 96...
N54 PWR
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#36 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Hanz píše:muhehe, 3ti brzdovku mam na 318iS r.v. 93 coupe :-) fuckt uz to nehulte :-)

No jasne i s digi klimou, kua spis uz to nehul ty Hanzi uz si ty kary pletes... :D
N54 PWR
gelty
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od gelty »

skautik píše:
gelty píše:
M3maniac píše:[quote="Lukas H."][quote="gelty"]Sem chtěl k té M3 z Tipcars taky něco dodat, ale zas by se na mě slétlo helno nadávek a urážek..... :cry:

Všichni jsou chytří jak kráva.... :roll:[/quote]

lol
hele kamo, ty jsi nahore psal, ze jsi k te M3 chtel neco rict, ale ze jsi radsi mlcel aby jsme te nesepsuli, pak jsi napsal ze predek asi bouranej a zadek taky. Z toho jsem usoudil, ze jsi poznal ze je to srot uz z fotek, ale radsi jsi nam sem nic nepsal.... ja chci vedet jak to teda je. jak jsi na to prisel jeste pred tim nez jogurt napsal ze to videl na vlastni oci. :)

rene ja jsem ten vin nevidel, v kazdem pripade mas VIN na x mistech a neni problem se podivat. konkretne na kastli mas VIN na stitcich ktere jsou prinytovane spesl nyty s logem BMW, nebo se pletu?

zadni brzdovka nema zadnou vypovidajici hodnotu :)[/quote]

Ehm, já to napsal, až to Jogurt viděl, koukni se pořádně nejdřív na celé téma, od začátku, než něco napíšeš! 8) Já si to co napsal Jogurt přečetl, pak na to odpověděl a přidal k tomu svou kašičku s tím světlem... :roll:
Takže, já to viděl taky s fotek, jen sem četl a četl a četl . . . 8)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#38 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

hehe, tu brzdovku tam vazne mam a to origo z fabriky, chlopci :-) asi byla tehdy za priplatek, majitel nebyl holt skrt, kdyz tam nacpal 2x pytel + Business hifi sadu + loketku + kuzi + klimu + vyhrev + roletku z.okna + alarm + kompl :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
gelty
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od gelty »

sem asi měl zas pravdu.... 8) :lol:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#40 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

gelty píše:sem asi měl zas pravdu.... 8) :lol:

No ty voe co to zase kecas? V cem jsi mel pravdu?
N54 PWR
Odpovědět