Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jak se Vam jezdi s e34 v zime????-je to dost hruza
ja mel ted e39 prvni zimu, a kazdy me s tim strasil ze to nikde nevyjede, a neda se s tim moc pres zimu jezdit, ale ted vim ze to byli lidi kteri bawo nikdy nemeli a jen o tom maximalne cetli. Mel jsem nove pirelli snowsport a uzival jsem si to ten jeden tyden co byl snih, az jsem byl prekvapenej s jakym prehledem to jelo a i daleko kontrolovanejsi prujezdy zatackama, proste bomba, a pro me nyni lepsi nez predek. Jinak to zadny extremni snih nebyl, max. 10-15cm na silnici, v horach jsem s tim nebyl. Kamos mel e30 kombi nove pneu debica a take rikal ze yjel vsude kde potreboval. Takze bych se toho nebal a i bez systemu se s tim da ject:-)
-
- Klubové ID: 1266
rzich píše:Podle me snad v Nemecku nemaji snih.Nastesti ho moc tuto zimu nebylo.Nejsem si zcela jist jestli to spravi nove gumy , abych nebyl prekvapeny za par tisic - ze zase hovno.Asi by bylo nejlip se takoveho auta zbavit.Od ktereho roku maji 5ky ASR.
E34 525TDS Automat
Nezbavuj se auta a radeji si kup nové pneu pak neni problém. Já mám jedny pneu na sezonu po sezone je prodám a zas koupim nové, na BMW jsou nejduležitější pneu

-
- Klubové ID: 178
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem koupil E34ce nové Dunlop Wintersport M3 3D. Když jsem to jel přezout, přijel jsem na starších zimákách a klouzal jako na rally. Když jsem odjížděl na Dunlopkách, nebyl jsem schopnej před servisem na sněhu ani hrábnout a odjel jsem jak po asfaltu. Byl to rozdíl jako mezi letníma a zimníma. Jinak mě to stálo 1399,- Kč za gumu, kupoval jsem to v rozměru 195/65/15 na 524td. S bavkama jezdím šestou zimu a problém jsem měl jen jednou, a to tam, odkud by nevyjela ani 4x4 

-
- Klubové ID: 321
ja si prave "plny" knedlik a hrabani na snehu uzivam .. a stejne vystrelim rychleji nez vetsina ostatnichRuDoSh píše:e34(moje prvni zima za volantem vubec) i e39 uplne v pohode.... teda zaklad jsou nove gumy.... na jetych jsem s e39 zapadl i na rovine..... a 40% je taky cit v prave noze.... proste kdyz se da plny knedlik a kola hrabou, tak to logicky nepojede.... jedina vyhoda predohrabu v zime je, ze to odpousti....

chce to spravnou verzi auta

E39 528 na mirne jetejch zimakach u me uplnej pruser. vubec sem to necekal. skoro jako kdyz sem jednu zimu jezdil z cinou 560kou na letnacich.
ale s novejma gumama si myslim ze neni problem. zacinam chapat proc se daj mirne jety zimaky cela sada koupit u nas za par supu. v nemecku to nekdo mel na mercedesu nebo BMW a po jedny zime to dal do prcic. na oktavce este poslouzej ale na zadohrab uz moc ne.
ale s novejma gumama si myslim ze neni problem. zacinam chapat proc se daj mirne jety zimaky cela sada koupit u nas za par supu. v nemecku to nekdo mel na mercedesu nebo BMW a po jedny zime to dal do prcic. na oktavce este poslouzej ale na zadohrab uz moc ne.
-
-
-
- Kontaktovat uživatele:
No, me naopak prislo, ze s tim M je to daleko horsi. M dela to, ze rozjizdi na 2 misto na jedna, takze je daleko snazsi dostat kola do protoceni, protoze pri rozjezdu musis pridat trochu plyn, coz ja normalne nemusim...milo píše:pokud mas automat, na snih pouzivej rezim M. spotreba jde sice solidne nahoru, ale rozjedes se opravdu vsude.
-
- Klubové ID: 877
- Kontaktovat uživatele:
co jsem "pocital kvalty" tak mam pocit ze pri zapnutem rezimu M a pace na D to rozjizdi na 3ce - vyzkousej si dat Mko a z Dcka to hod na 3ku a uvidis, ze se nepreradi. kdyz tam kopnes za 2, podradi to.Demostenes píše:No, me naopak prislo, ze s tim M je to daleko horsi. M dela to, ze rozjizdi na 2 misto na jedna, takze je daleko snazsi dostat kola do protoceni, protoze pri rozjezdu musis pridat trochu plyn, coz ja normalne nemusim...milo píše:pokud mas automat, na snih pouzivej rezim M. spotreba jde sice solidne nahoru, ale rozjedes se opravdu vsude.
a o tom protoceni bych si dovolil rovnou oponovat. teda pokud nemas 750

prvni "prazskou kalamitu" jsem absolvoval jeste na letnich, s rozjizdenim v rezimu M jsem nemel problemy. prevodovka se chova taky lip pri dobrzdovani na krizovatku. s klasickym E a D to bylo nekdy opravdu vesele ... auto se mi na ledu hrnulo podtlakem dopredu, brzdy nereagovaly, protoze je vypinalo ABS. mel jsem pocit, ze to rozsekam na prvni krizovatce v rychlosti 2 km/h

-
- Klubové ID: 2009
asi mam v riti prevodovku,radi plynule ale musim pridat trochu plynu kdyz dam D abych se rozjel.(Kdyz je to zahrate je to trochu lepsi)U Amerik jsem jenom sundal nohu z brzdy a uz se to hnulo.Jinak to fakt radi sametove ale toto me sere,nevimjak to ma byt,celkem jsem si zvykl a pridavat tam na volnobehu pokud to lze, se me nejak nechce
-
- Klubové ID: 877
- Kontaktovat uživatele:
kdy probehla posledni vymena oleje v prevodovce? nebo aspon kontrola, kolik ho tam je (s dodrzenim postupu - prokvaltovat vsechny stupne a kontrolovat s nastartovanym motorem na N)?rzich píše:asi mam v riti prevodovku,radi plynule ale musim pridat trochu plynu kdyz dam D abych se rozjel.(Kdyz je to zahrate je to trochu lepsi)U Amerik jsem jenom sundal nohu z brzdy a uz se to hnulo.Jinak to fakt radi sametove ale toto me sere,nevimjak to ma byt,celkem jsem si zvykl a pridavat tam na volnobehu pokud to lze, se me nejak nechce
-
- Klubové ID: 321
obcas se neco prodava ... staci se divat .. a cekatalesjungmann píše:Tak to se máš, 4kolka by se někdy v Liberci i hodilaajfel píše:4kolka to vazne jealesjungmann píše:s e34 jsem jezdil 10let - Liberec, takže na sněhu hodně, garáž v kopci...4kolka to vážně není, ale jinak fajn, dobré gumy výhodou
a az koupim nove gumy ....

ale moc jich neni . ja si svou privez z nemecka ... ale taky jsem dlouho hledal (na webu) nez jsem nasel ix v kombiku za rozumne penize ... a pak to proste vyslo

petr
-