Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

umisteni a deaktivace alarmu na e36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Tweety_1
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Tweety_1 »

Trochu s dovolením obnovim toto téma. Koupil jsem BMW 328i cabrio dovoz USA. Auto nemá spínačku a klíček (všechny doklady k tomu mám, celní papíry, vše...). Včera jsem byl pro motor 2.8 v Jičíně, kdy mi tvrdil majitel, že nechal u nějakýho mistra přes elektroniku řj odblokovat. Poznám nějak na palubce, že to EWS je opravdu odblokováno. Auto 5 let stálo někde v hangáru, já se ho teď snažím nastartovat a nevím jestli je tdy problém v EWS či někde jinde.

Když nechám origo řj, svítí stále check engine, když dám náhradní (odblokovanou), tato kontrolka nesvítí, nicméně auto nestartuje (startujeme přímo na starteru), po té ani nehází jiskru.

Můžete mi prosím poradit ? Díky
Pavel H

#22 Příspěvek od Pavel H »

Bude blokovany imobilizer.
Tweety_1
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Tweety_1 »

Díky za odpověď. Zítra jedu do BMW pro nové klíče a spínačku dle VINka, prý by to po té mělo jít, tak to zkusím. Šlo jen o to, že na origo jednotku mi to psalo Check engine a na tu "rádoby" odblokovanou to nepsalo, ale stejně to nic nedělalo.
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Marty_ »

Zdravim kolegové a kolegině, prosim vás potřeboval bych zjistit jak by se nechal pouze vypnout origo imobilizer aby šlo auto natočit i klíčkem bez čipu nebo jestli se nechá čip z jinýho imob. naučit kód toho mího auta. Je to 525 td 1/1995 s origo centrálem, ale nefunkční dálkou (důvod proč to řešim).
Předem díky
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Martyr píše:Zdravim kolegové a kolegině, prosim vás potřeboval bych zjistit jak by se nechal pouze vypnout origo imobilizer aby šlo auto natočit i klíčkem bez čipu nebo jestli se nechá čip z jinýho imob. naučit kód toho mího auta. Je to 525 td 1/1995 s origo centrálem, ale nefunkční dálkou (důvod proč to řešim).
Předem díky

Přendej si čip z původního klíče do novýho. BTW dálka... Je spárovaná s autem a má OK baterky? :)
Odpovědět