Ahojte... stará téma ale dozvedel som sa to až pri potulkách po kopcoch a to poriadnych /12% - nie pivo/
Keď klesáš a brzdíš napr. 20 sekúnd neprerušovane tak motor si sám podraduje a už brzdu nepotrebujem. Drží si vyššie otáčky a brzdí motorom.
Tak že tvrdenia že e60 automat nebrzdí motorom sú vyvrátené...
Možno mi tu niekto napíše že mám pokazú prevodovku a podoné názory...
pred touto cestou som bol na konpletnom servise a auto bez najmenšej chybyčky - okren výmeny pár žiaroviek.
Tak že kto sa rozhoduje medzi automatom a manuálom má o jednu nezodpovedanú otázku menej.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e61
-
- Kontaktovat uživatele:
na_nervy_z_iDrivu píše:Ahojte... stará téma ale dozvedel som sa to až pri potulkách po kopcoch a to poriadnych /12% - nie pivo/
Keď klesáš a brzdíš napr. 20 sekúnd neprerušovane tak motor si sám podraduje a už brzdu nepotrebujem. Drží si vyššie otáčky a brzdí motorom.
Tak že tvrdenia že e60 automat nebrzdí motorom sú vyvrátené...
Možno mi tu niekto napíše že mám pokazú prevodovku a podoné názory...
pred touto cestou som bol na konpletnom servise a auto bez najmenšej chybyčky - okren výmeny pár žiaroviek.
Tak že kto sa rozhoduje medzi automatom a manuálom má o jednu nezodpovedanú otázku menej.
To je sice krásný, ale když to funguje jen po 20 vteřinách nepřerušovaného brždění, tak nevim jestli se tomu dá říkat vyvrácené

Já trochu odskočím od vašeho řazení a zeptám se gamerse, jestli si je 100% jistej těma kilometrama..
Autíčko máš krásný, to bezesporu! Časem bohužel přibývá šrámu, tomu nezabráníš....jde o to, že kapotu + přední světla jsem měl ve stejném stavu na své E39, když jsem ji kupoval s 220 tis.km. (snad poctivejma...)
Autíčko máš krásný, to bezesporu! Časem bohužel přibývá šrámu, tomu nezabráníš....jde o to, že kapotu + přední světla jsem měl ve stejném stavu na své E39, když jsem ji kupoval s 220 tis.km. (snad poctivejma...)

Kilometrama sem si jistý serviska vedena do poslední doby + přes známého zjištěny v servisu v Rakousku v ČR nejsou propojeni takže nic ti neřeknou kolem oprav atd.
Ty odřeninky na předku přikládám tomu že auto pochází téměř od Alp takže v zimě předek dostava zabrat s posypu ale to je jen můj předpoklad snad správný jinak auto mam 10 měsíců a nemůžu si vůbec stěžovat ,výměna oleje,brzdovky,filtru, a 2xpřehrani softveru + moje úpravy
Ty odřeninky na předku přikládám tomu že auto pochází téměř od Alp takže v zimě předek dostava zabrat s posypu ale to je jen můj předpoklad snad správný jinak auto mam 10 měsíců a nemůžu si vůbec stěžovat ,výměna oleje,brzdovky,filtru, a 2xpřehrani softveru + moje úpravy