Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zhodnocení srazu v Mohelnici a úvaha o příštím srazu

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
psena
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od psena »

Leni píše:
psena píše: Po deseti minutach na miste strazu zustalo jen par zoufalcu, kteri nevedeli co ted.Prijeli jsme na spanilou jizdu, ktera byla asi naivne hlasena na 12 hodin

Jak si prisel na to, ze byla spanila jizda hlasena na 12 hodin? Jestli se dobre pamatuju, do 12 hodin byl planovanej spanek, pak obed a nekdy odpoledne teprve spanila jizda... Navic vsechno orientacne - nemuzes prece cekat presny dodrzovani planu jak na konferenci EU :roll:

psena píše: Po prijedzu do noveho kepmpu se kouzlo opet vytratilo.Kluci se zacli starat o paintball a tedy pro nas zadna velka zabava.(samozrejme pokud bych hral ja tak to zabava je obrovsa, to je prave ten uhel pohledu)Prijemnym zpestrenim byla ukazka Beemexova auta v akci, tedy se vsemi zapnutymi elektrospotrebici.
Odebrali jsem se potom tedy zpet kolonou do Brna

Jakou "zabavu" si cekal? Loutkovy divadlo? :roll: :lol:

Sory, ale je to vysvetleni na nase pocity, ja vam vase take nevyvracim, jasne jsem napsal, ze to neni jako kritika.Tak se to snaz prosim pochopit.

Myslim, ze pokud se sjede vic lidi a nektri driv ci pozdeji, tak je nejaky orientacni plan na miste!!
Tohle mel byt celorepublikovej sraz BMW klubu a ne sraz spoluzaku stredni skoly.
Byli jsme zvani orientacne na 12,00, kdy se mela jet spanila jizda, proste je to tak, ja jsem si to nevymyslel.To je prave to , ze ten urcity plan chybel.Tys mela informace jine nez ja, me M3maniac psal, at dorazime pred polednem, ze kolem poledne se pojede jizda.Jestli se ti zda dobry, ze se to uskutecnilo az za 5 hodin, tak ses asi hodne free holka. :D

To ze kluci hrali painball.... me samotneho ten sport zajima, ale ze by to byl ta spravna zabava na BMW sraz?Rekneme to tak, ze to byla urcite fajn zabava, ale od tech co na ni byli pripraveni.Tohle bylo predstaveno jako Letni sraz BMW ale ve skutecnoxti to byla jen dovolena par starych znamych.Ale opet to nerikam jako kritiku, kdyby to byli moji stari znami, tak by se me to hrozne libilo a taky bych tady treba zastaval jiny nazor.
jak jsem napsal, jde mi o pochopeni tech kteri prijeli na pokec o autech a seznameni se s ostatnimi.K tomu ovsem nebyl nejak prostor...
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od patras Čestný člen »

psena píše:
Sory, ale je to vysvetleni na nase pocity, ja vam vase take nevyvracim, jasne jsem napsal, ze to neni jako kritika.Tak se to snaz prosim pochopit.

Myslim, ze pokud se sjede vic lidi a nektri driv ci pozdeji, tak je nejaky orientacni plan na miste!!
Tohle mel byt celorepublikovej sraz BMW klubu a ne sraz spoluzaku stredni skoly.
Byli jsme zvani orientacne na 12,00, kdy se mela jet spanila jizda, proste je to tak, ja jsem si to nevymyslel.Jestli se ti zda dobry, ze se to uskutecnilo az za 5 hodin, tak ses asi hodne free holka. :D

To ze kluci hrali painball.... me samotneho ten sport zajima, ale ze by to byl ta spravna zabava na BMW sraz?Rekneme to tak, ze to byla urcite fajn zabava, ale od tech co na ni byli pripraveni.Tohle bylo predstaveno jako Letni sraz BMW ale ve skutecnoxti to byla jen dovolena par starych znamych.Ale opet to nerikam jako kritiku, kdyby to byli moji stari znami, tak by se me to hrozne libilo a taky bych tady treba zastaval jiny nazor.
jak jsem napsal, jde mi o pochopeni tech kteri prijeli na pokec o autech a seznameni se s ostatnimi.K tomu ovsem nebyl nejak prostor...

1. paintball hralo 8 lidi jen hodinku ... proste si to chteli zkusit. Myslim ze celkovou zabavu ostatnich to nijak nenarusilo. naopak se treba v patek v noci pouze dva hrajici postarali o zabavu zbytku klubu :D

2. Nevim co myslis, kdyz ten sraz signujes "dovolena par starych znamych" tam byli lidi, ktery byli na podobny akci poprve a bavili se dobre, dokonce tam byl tipan, co se stal clenem fora den pred akci, prijel v sobotu a proste i s pritelkyni zustal do nedele a normalne se s nama bavil.

myslim, ze pokud ses v pohode tak se zaclenis velmi rychle .. to "jadro" klubu je velmi otevrene vsem ....
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
psena
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od psena »

M3maniac píše:Jo taky dík za zorganizování Skautíkovi a Rudoshovi ... no co říct ke zhodnocení akce :roll: jako nikdo se nemůže divit,že se jaksi necítí být jádrem klubu,když na místo pátku,soboty,neděle přijede na půl soboty... :? jako tento klub by měl být parta nadčenců,kteří si najdou 2x ,3x do roka volný čas na nějakou akci.Neříkám,že to nemůže bejt příště lepší,ale třeba narážky typu že nebyla spanila jízda ve 12.00 podle plánu nechápu.Jako kdo může vědět,že obsluha v místní restauraci bude oběd vydávat hodinu a půl,nebo že se někteří ožerou jak dobytci :D a budou chrápat do 13.00 :D Mě se to líbilo až na detaily,byla prdel,třeba Patrasův pěvecký výkon byl supr,páteční pintbail ve stylu dám ti 500 když mě trefíš na 3metry :D výsledek? tričko skrz a modřiny jako kráwa.No a ani Bombardérové a moje hlášky nebyly vůbec špatné :mrgreen:

Hele vytrhujete to z kontextu, ja jsem napsal , ze jizda byla "naivne planovana" na 12,00. Tim jsem chtel rict, ze ten predbeznej plan mohl pocitat s tim ze to tak nejak dopadne a domluvit to rovnou na pozdeji.
Zkratka priste bych sel cestou jistoty a nechal jizdu na pozdnejsi odpoledne... :lol:

A uz na to seru.... :D
Budte v klidu, jen jsem napsal fejetonek tak to neberte tak osobne...videl jsem, ze se dost lidi bavilo, nekteri min a nekteri nasrane odjeli...tak jen abyste si nemazali med kolem huby jak to bylo bajecny...
Ja jsem to prezil hodne v klidu, udelal jsem si vylet a jizda se mi velmi libila.Ze moje predstava o ofiko srazu klubu je jeste o trosicku jina, vam v podstate muze byt putna ne?
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od patras Čestný člen »

psena píše:Ze moje predstava o ofiko srazu klubu je jeste o trosicku jina, vam v podstate muze byt putna ne?

vubec ne .. uz se tesim az neco naplanujes :)
stealth
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od stealth »

patras píše:
psena píše:Ze moje predstava o ofiko srazu klubu je jeste o trosicku jina, vam v podstate muze byt putna ne?

a běda, jestli tam nebude paintball :lol:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od matal Moderátor »

8) J8 souhlasím s Pšeňou, já měl v plánu zůstat do neděle, ale když jsem
viděl tu organizaci srazu, tak jsem jel raději domů...Abych čekal od 1/2 12tý do 16hod nebo v kolik se vyjelo, na to až se pár lidí vyhajá z opice se my fakt zrovna nelíbylo, je my jedno jak kdo chlastá...,prostě člověk se urve od svých povonností aby si udělal i pěkný veekend, a pak čeká a čeká... toto můžete brát jako kritiku a nikomu se neomlouvám ,že jsem se ho dotknul. Nevím jak Vy ,alepříště bych souhlasil aby byl nějaký itinerář. Určitě ste i Vy zvyklí chodit někam včas, prostě bych to řešil stilem:si tu jedem..nejsi tu máš smůlu,dožeň nás. Myslím si ,že to stálé čekání na něco nebo někoho je hrůza...!!! Jinak jsem něl podobnou infornaci jako Pšeňa, že se pojede kolem 12H, nikoliv v 16h!! Přesnost je výsada králů, a? to někdo bral jako dovolenou nebo ne.
Rozhodně se příště zůčastním...
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
psena
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od psena »

Dejme si pozor na tu cestinu ano?
psena
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od psena »

patras píše:

V podstate uz o necem takovem premyslim pul roku, samozrejme jsem se na to vytento..., ale po tomto srazu jsem zacal premyslet, ze bych se o neco take pokusil.Ovsem vzhledem k tomu ze jsem puntickar, tak by to bylo jinaci nez tady....teda nechci rict horsi nebo lepsi...proste jinaci :D
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od matal Moderátor »

8) Neboj Pšeňo, já Ti pomůžu, však mi jim ukážem jak se to dělá... :D :D :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
psena
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od psena »

matal píše:8) Neboj Pšeňo, já Ti pomůžu, však mi jim ukážem jak se to dělá... :D :D :wink:

Pro zacatek by stacily ty spravny i a Y... :)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#51 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Leni píše:
psena píše: Po deseti minutach na miste strazu zustalo jen par zoufalcu, kteri nevedeli co ted.Prijeli jsme na spanilou jizdu, ktera byla asi naivne hlasena na 12 hodin

Jak si prisel na to, ze byla spanila jizda hlasena na 12 hodin? Jestli se dobre pamatuju, do 12 hodin byl planovanej spanek, pak obed a nekdy odpoledne teprve spanila jizda... Navic vsechno orientacne - nemuzes prece cekat presny dodrzovani planu jak na konferenci EU :roll:

psena píše: Po prijedzu do noveho kepmpu se kouzlo opet vytratilo.Kluci se zacli starat o paintball a tedy pro nas zadna velka zabava.(samozrejme pokud bych hral ja tak to zabava je obrovsa, to je prave ten uhel pohledu)Prijemnym zpestrenim byla ukazka Beemexova auta v akci, tedy se vsemi zapnutymi elektrospotrebici.
Odebrali jsem se potom tedy zpet kolonou do Brna

Jakou "zabavu" si cekal? Loutkovy divadlo? :roll: :lol:

Podle me byl sraz super, naprosto podle myho ocekavani, bylo to proste o pohode, o setkani s lidma, se kterejma se clovek treba nesejde uplne casto... Zadnej presne nalajnovanej plan mi tam rozhodne nechybel, nemam potrebu se cejtit jak na pionyrskym tabore: v 7 budicek, 7.30 snidane, 8.00 nastup k bmw vlajce atd. :lol:

Skautikovi patri obrovskej dik za to, ze sraz vubec probeh a jak uz jsem rekla, me se libil moc. Tecka, konec. Uff! 8)

Ty jsi toho Leni v tom jednom prispevku napsala vic jak za celej rok 8O :)

taky dekuju
skautik Čestný člen
Čestný člen

#52 Příspěvek od skautik Čestný člen »

psena píše:
patras píše:

V podstate uz o necem takovem premyslim pul roku, samozrejme jsem se na to vytento..., ale po tomto srazu jsem zacal premyslet, ze bych se o neco take pokusil.Ovsem vzhledem k tomu ze jsem puntickar, tak by to bylo jinaci nez tady....teda nechci rict horsi nebo lepsi...proste jinaci :D

ono je to tezky, bud budes neco organizovat se vsim vsudy s nejakym "presnym" harmonogramem a prijede ti 8 aut a nebo bude program free, vsechno domluvis nezavazne a nakonec ti tech aut prijede 10x tolik

puvodne jsem sraz planoval jen k pokecu a vyreseni nejakych klubovych zalezitosti, pak jsem prisel s tim ze se prida treba o neco vic lidi a na muj dotaz kdo jede odpovedelo a nahlasilo se cca 15 aut +/-

to ze v sobotu prijede tolik lidi jsem opravdu necekal. Ja chapu ze se
z nich vetsina nudila a mrzi me to, ale stejne mluvit umi snad vsichni a v kempu ve stemberku na pokec o autech bylo hodne lidi.

Priste muzeme zorganizovat sraz kde bude vsechno zajisteno (sprinty, slalom apod.) a take se na to bude vybirat vstupny. jsem zvedavej kolik lidi prijede :) treba hodne :)
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od patras Čestný člen »

me se tam proste libilo a jak rika skautik .... bylo nas nahlaseno cca 15 ... ostatni se na to vykaslali ...
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Klakson »

jestli uvidím příště někoho jak leje ferneta do slivovice, tak ho stáhnu z kůže :lol: :lol: :lol: taková škoda :? :twisted:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#55 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Ta?kovi a mamce děkuji za obětování se a zorganizování seance mezi 3.-5.9.2004...
Můj postřeh ke kritikům: nejsme oficiální BMW Klub (ten se nachází na stránkách bmw bychl), takže to ani nebyla oficiální bmw akce. Každý se baví po svém a tak nějak hromadně se domlouvá vše okolo. Není špatné naplánovat něco konkrétního (sprint, spanilá jízda, striptýz, demolice apod.), ale na co přesnej časovej harmonogram?
Podle poznatků z minula bych příště zavedl nutnou účast již od pátku, protože to je to samé jako když nastoupíš do rozjetého píchání a nevíš kam co strčit, páč je všude obsazeno a tempo je již dané :oops: 8O :D :D :D
Marek-is

#56 Příspěvek od Marek-is »

Byl jsem jen na skok v Patek ,ale byl :) Urcite to byl gut vikend...Bylo to v kampu takze se tam toho moc delat neda leda chlastat a omrkavat auta a klabosit.Na ostatni veci byl dobrej sraz v OLOMOUCI :!: Ale mala ucast :cry: Clovek se kazdemu nezavdeci...ale priste... :wink:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od bpytlik »

ředitel píše:Ta?kovi a mamce děkuji za obětování se a zorganizování seance mezi 3.-5.9.2004...
Můj postřeh ke kritikům: nejsme oficiální BMW Klub (ten se nachází na stránkách bmw bychl), takže to ani nebyla oficiální bmw akce. Každý se baví po svém a tak nějak hromadně se domlouvá vše okolo. Není špatné naplánovat něco konkrétního (sprint, spanilá jízda, striptýz, demolice apod.), ale na co přesnej časovej harmonogram?
Podle poznatků z minula bych příště zavedl nutnou účast již od pátku, protože to je to samé jako když nastoupíš do rozjetého píchání a nevíš kam co strčit, páč je všude obsazeno a tempo je již dané :oops: 8O :D :D :D

Jojo mas recht, me poradne sere, ze sem nemoh prijet v patek, o hodne jsem prisel, navic po sedmicce irske bych urcite chtel taky "hrat paintball" :)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#58 Příspěvek od skautik Čestný člen »

bpytlik píše:
ředitel píše:Ta?kovi a mamce děkuji za obětování se a zorganizování seance mezi 3.-5.9.2004...

Jojo mas recht, me poradne sere, ze sem nemoh prijet v patek, o hodne jsem prisel, navic po sedmicce irske bych urcite chtel taky "hrat paintball" :)

jj nastesti jsem cenu sebe, jako ziveho terce, nasadil dost vysoko, takze me to minulo :)
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od bpytlik »

skautik píše:
bpytlik píše:

jj nastesti jsem cenu sebe, jako ziveho terce, nasadil dost vysoko, takze me to minulo :)

No kdybych nemel co pit, tak bych to udelal aj za panaka :)
cain
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od cain »

ředitel píše:Podle poznatků z minula bych příště zavedl nutnou účast již od pátku, protože to je to samé jako když nastoupíš do rozjetého píchání a nevíš kam co strčit, páč je všude obsazeno a tempo je již dané :oops: 8O :D :D :D
´

Krásný :D :D :D ........ jinak program dobrej už od pátku,sice sme dorazili až v půl 10 večer,ale bylo to v poho.Jel sem tam až z Plzně a znal jsem tam jen trochu dva lidi a to Lukáše a Baxona.Ale hned po příjezdu se nás ujal Skautík a poradil co a jak třeba s ubytováním aniž by vůbec musel protože to žadný ofic. sraz nebyl a aniž bych něco někde platil tak sem dostal do packy kus masa s chlebem a kelímek se šampaňskym :D .I nějaka ta noční zábava byla že ....... :? :wink:

Jediná škoda byla že mě před spanilou jízdou někdo nevaroval že se akce přesouvá do Šternberka a že se všichni z Mohelnice odhlásily.Dozvěděl sem se to až ve Šterneberku,ale byla to stejnak moje chyba protože sem do kempu dorazil chvilku před začátkem jízdy.Ale zas mi to tolik nevadilo páč sme se k večeru s přítulkiní sebrali a pomalym tempem se vydali zpět přes vesničky se tulit do kepmu v Mohelnici :D :wink: (jééé to bylo :D )

Jinak samotná spanilá jízda super,NEJ byly vyvalený xichty lidí u cesty a 17ti letý slečny házející svý kalhotky a podprsenky do aut (BPytlík ví ) :lol: :lol:

Díky moc Skautíku a doufám že další neofic. srazík proběhne v podobnym duchu + třeba jako bonus sprinty,slalom atd... :wink:
Odpovědět