MedWedCZ píše:JaraX> me zarazilo to, ze ke vstupu do skupiny je nutnej skenu velkeho TP (komplet!) ... to mi fakt hlava nebere...
Ja jsem si s nimi dopisoval taky... ale neslo to jinak - nejak si navic neumim predstavit to "dolozeni"kabyr01 píše:Když jsem se tam hlásil s ženy profilu, tak jsem do toho pole napsal, ze bych opravdu nerad scanoval TP na internet a prošlo to. Pak správce napsal, ze to bude chtit doložit, ale prdim na nej - vyhození fakt nebude trestemMedWedCZ píše:JaraX> me zarazilo to, ze ke vstupu do skupiny je nutnej skenu velkeho TP (komplet!) ... to mi fakt hlava nebere...
Ja mam zase slzy na krajicku z toho, ze si kupujete avanty, touringy, varianty, kombajny a podobny fotrovsky sracky a pak placete na parkovisti, ze vedle vas stoji auto co vypada jak auto a ne jak parek v rohlikumatiz píše:Ja mam taky jednu historku s panamerou. Bylo to v dobe kdy jsem koupil trojku, docela jsem si tenkrat myslel kdo vi co ze to nemam, trilete auto, hezke, vybavene, fajnove... No a dostal jsem jednou hlad a sel se najist do Panskeho Dvora. Maji tam takove prilehle parkoviste, hned vedle Stodolni. Opravdu v te dobe ta moje e91 byla hodne hezke auto. No a tak zaparkuju na to parkoviste odchazim a vedle mne zaparkovala Panamera. Pri bezprostrednim pohledu na ty dve auta jsem mel slzy na krajicku, chtelo se mi fakt brecet a skoro jsem se za to auto stydel. Ten baworak vedle te majestatne Panamery vypadal jak mrzak, takovy nedodelek, neco jak LADA... Dodnes si nemuzu pomoct, mne se ta kombinace hodne tmavych kastli a cernobileho interieru s krasnym drevem moc libi.
... vtipny je, ze mi zrovna pred chvili poslal PFkukabyr01 píše:Jako ze me do skupiny pustil a pak napsal SZ, ze to bude potřeba nascanovat a poslat.... To už se urcite nestane![]()
A videl jsem tam dost lidi, co tam sli pro radu, jak 7er koupit, takže ti urcite taky nic nemeli...
Bezkoular bych ani nerekl, jako placnout si na zapesti kerku s bmw klub logem a URL kurzivou taky nejaky koule vyzaduje... Ale fakt me to rozsekalo, ze on mel nic moc 735i a furt psal jak je sedmicka nejlepsi. Naprcal na ni totalne hnusny chromovy kola.. Ja miluju chromovy kola, ale tohle bylo opravdu tragicky.... Pak prisel servis a kara sla z domu a on presedlal do superba.Arnie_one píše:kurevtor, jakej pacient muze presednout ze 7er do SUperba, nejakej bezkoulař ne !!! To musí být ale panáček na játra))) Obráceně to má smysl, ale takhle to je na pochcání
)) Trochu se u toho řežu smíchy.
kurevtor píše: Ja mam zase slzy na krajicku z toho, ze si kupujete avanty, touringy, varianty, kombajny a podobny fotrovsky sracky a pak placete na parkovisti, ze vedle vas stoji auto co vypada jak auto a ne jak parek v rohliku![]()
Ps: ona ani ta prvni panamera nebyla extra krasna, ale holt kombika strci do kapsy vsechno. (Krome Megana v petidvirku)
Na to pozor, tohle je dnes častá chyba, že se zaměňuje "mít koule" za "mít v hlavě nasráno". V dávných dobách to nebylo jedno a to samé.. Tohle je očividně ten druhej případ, ale musím uznat, že myslitel, co si nechá vytetovat URL adresu, tuzí 735i a nemá na servis, mě dokáže pobavit.kurevtor píše:Bezkoular bych ani nerekl, jako placnout si na zapesti kerku s bmw klub logem a URL kurzivou taky nejaky koule vyzaduje... Ale fakt me to rozsekalo, ze on mel nic moc 735i a furt psal jak je sedmicka nejlepsi. Naprcal na ni totalne hnusny chromovy kola.. Ja miluju chromovy kola, ale tohle bylo opravdu tragicky.... Pak prisel servis a kara sla z domu a on presedlal do superba.Arnie_one píše:kurevtor, jakej pacient muze presednout ze 7er do SUperba, nejakej bezkoulař ne !!! To musí být ale panáček na játra))) Obráceně to má smysl, ale takhle to je na pochcání
)) Trochu se u toho řežu smíchy.
Pak jsem si rikal co asi udelal s tou kerkou a on tam pak jednou placnul fotku predelavkykdyby si tu ruku nechal jak to bylo nebo treba urizl autogenem tak by to vypadalo ve finale lip.
![]()
To s tim overovanim bylo taky vtipne... Po mne snad chteli vin a fotku, zadnej scan bych ale neposlal..
tak presne tak to mam, mam 745Li, 750i a 760Li a vsechny individual platin, jedna carbonschwarz jak zrcadlo, druha opalblack individual jak zrcadlo a treti schwarz2 taktez jak zrdcadlo. po go motoru i renovaci interieru a laku... o technickem stavu ani nemluvimmatiz píše:Pokud se objevi cerny nebo hodne tmave modry individual s champagne nebo jeste lepe platin, dej vedet.
Pokud to není silvestrovská sranda.Tak by to chtělo pár fotek 745Li, 750i .Snejk píše:tak presne tak to mam, mam 745Li, 750i a 760Li a vsechny individual platin, jedna carbonschwarz jak zrcadlo, druha opalblack individual jak zrcadlo a treti schwarz2 taktez jak zrdcadlo. po go motoru i renovaci interieru a laku... o technickem stavu ani nemluvimmatiz píše:
Pokud se objevi cerny nebo hodne tmave modry individual s champagne nebo jeste lepe platin, dej vedet.
a ceny poporade 260,300 a 430..