Lukas H. píše:Treba zrovna Lopolo toho nakeca spoustu, vysmiva se kdyz to zrovna nekomu nejde, snazi se ho tim shodit, ale na okruhu jeste nic nezajel...
Ty vole, to sis trosku ujel kamo, ne? Ja se nekomu vysmivam kdyz mu neco nejde? No ty vole

Lukas H. píše:Treba zrovna Lopolo toho nakeca spoustu, vysmiva se kdyz to zrovna nekomu nejde, snazi se ho tim shodit, ale na okruhu jeste nic nezajel...
LOPOLO píše:Lukas H. píše:Treba zrovna Lopolo toho nakeca spoustu, vysmiva se kdyz to zrovna nekomu nejde, snazi se ho tim shodit, ale na okruhu jeste nic nezajel...
Ty vole, to sis trosku ujel kamo, ne? Ja se nekomu vysmivam kdyz mu neco nejde? No ty vole... das mi priklad?
![]()
![]()
.. nekoho shodit bejva relativne snadny ale to sem si myslel ze se tady nedeje .. ze je to vzdycky cely jenom takova dost primitivni prdel .. sem netusil ze to beres tak vazne sakra
![]()
![]()
![]()
Honza-net píše:Tak sem si to změřil (čas) a mam svůj rekord 2:29![]()
Docela dobrý, páč mám dost míst, kde jsem vědomě nějaký ten čas opakovaně ztrácel.
Lukas H. píše:LOPOLO píše:Lukas H. píše:Treba zrovna Lopolo toho nakeca spoustu, vysmiva se kdyz to zrovna nekomu nejde, snazi se ho tim shodit, ale na okruhu jeste nic nezajel...
Ty vole, to sis trosku ujel kamo, ne? Ja se nekomu vysmivam kdyz mu neco nejde? No ty vole... das mi priklad?
![]()
![]()
.. nekoho shodit bejva relativne snadny ale to sem si myslel ze se tady nedeje .. ze je to vzdycky cely jenom takova dost primitivni prdel .. sem netusil ze to beres tak vazne sakra
![]()
![]()
![]()
No jasny 1, 2x je to prdel ale vomilat furt to same 10x dokola uz jako prdel neberu, nic mene v noci me to nebudi ani se mi o tom nezda takze je to relativne v pohode...Pro priste uz by jsi si mohl najit nejakou jinou story, treba jak jste dostali na sprintech nebo v zime se ctyrkolkama na pribramskym letisti...
LOPOLO píše:Lukas H. píše:LOPOLO píše:[quote="Lukas H."]Treba zrovna Lopolo toho nakeca spoustu, vysmiva se kdyz to zrovna nekomu nejde, snazi se ho tim shodit, ale na okruhu jeste nic nezajel...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No jasny 1, 2x je to prdel ale vomilat furt to same 10x dokola uz jako prdel neberu, nic mene v noci me to nebudi ani se mi o tom nezda takze je to relativne v pohode...Pro priste uz by jsi si mohl najit nejakou jinou story, treba jak jste dostali na sprintech nebo v zime se ctyrkolkama na pribramskym letisti...
Lukas H. píše:Speedy píše:No je zajímavý lukáshi, že na mokru na obyc gumách jsi zajel jenom o 1sekundu lepsi cas na kolo a vsichni víme, ze predokolka ma na mokru jasnou vyhodu. Takze kdyby jsme meli stejny typ gumy, tak to bude minimalne vyrovnany. Nechapu, proc to porad obhajujes, kdyz je to vse jenoém teorie a dokud se to neprevede v praxi, tak jsou to jenom hlasky do vzduchu.
A co obhajuju?Jen rikam ze ti stary slicky 10s nepridaji to je cely..
Obecne mezi zavodnikama co jezdi v Moste plati ze sikana pridava cca 10s na kole, ja tam zajel na seriovech origo gumach na kterejch slo clio z tovarny 2:00 a ted s novejma brzdama a podvozkem 2:05 takze mi slicky pridali cca 5s... To ze treba neumim jezdit na mokru a ty treba na suchu je vec druha... Ale podle me to vychazi, ted jsi jezdil cca 2:13 a na slickach budes jezdit cca 2:08 coz je krasnej cas ve srovnani s tou tabulkou co jezdili ty VIP kary... A pokud poladis do priste to sani vejfuk atd tak to bude treba jeste o dalsi sekundu lepsi... Ale rikas to spravne, lepsi je prestat kecat a teorizovat, ale zajet to... Treba zrovna Lopolo toho nakeca spoustu, vysmiva se kdyz to zrovna nekomu nejde, snazi se ho tim shodit, ale na okruhu jeste nic nezajel...
LOPOLO píše:M3maniac píše:No je to celkem prdel to čístnepsal jsi tu náhodou před chvíli,že Lopolo je jedinej co tě a tvou srandu chápe ?
taky sem to nestih... ted mu nezbude nez pokusit se z toho udelat taky jakoze prdel ... ale pritom to basti jak svin
Lukas H. píše:Jj bylo to uplne luxusni, az na to vedro jsme byli spoceny jak mysi...Vedro bylo znat dost i na vykonu ale i tak se mi podarilo zajet svuj osobak, mel jsem 5x cas 2:05 a 3x 2:06... Byl Tam nejakej hosik s M3 e46 a kdyz videl ze ho stahuju 300m na kolo tak radsi bez boje uhnul srabek..
tojebordel píše:Lukas H. píše:Jj bylo to uplne luxusni, az na to vedro jsme byli spoceny jak mysi...Vedro bylo znat dost i na vykonu ale i tak se mi podarilo zajet svuj osobak, mel jsem 5x cas 2:05 a 3x 2:06... Byl Tam nejakej hosik s M3 e46 a kdyz videl ze ho stahuju 300m na kolo tak radsi bez boje uhnul srabek..
a ten nej byl 2:04:92