Chystám se koupit, jen nevím co přesně tato edice znamená když stojí o trochu více. Je tam křídlo to je vidět, které hned sundám jelikož se mi vůbec nelíbí, takže pokud mi ze sundáním někdo poradí a řekne jak úspěšně zadělat po něm díry v kufru tak mu ho klidně věnuju.
Co dál krom nápisu na prahu je jinak?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Clubsport E46 330CI
Re: Clubsport E46 330CI
Jestli se ti křídlo nelíbí, vyměn celé viko kufru. U takový klasiky tim snížíš hodnotu auta. Až budeš auto někdy zase prodávat, dáš ho zpět a prodej bude snažší.
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Jojo kup si celé víko kufru, ty díry zadělávat není dobrý nápad... Ta víka se prodávají celkem levně a možná se ti povede ho vyměnit celé s křídlem za stejné v barvě bez křídla a ještě s doplatkem.
Clubsport verze má to křídlo, na předním nárazníku dole jsou takové gumové aerodynamické rohy. Jsou tam jiná kola, než měly normální verze, nástupní lišty v prazích mají logo ///M Clubsport (ty jsou hezké a stojí dost peněz). Co se techniky týče, tak je to stejná e46 jako každá jiná, jen má být o pár kilo lehčí kvůli tomu, že tam nedali tolik izolačních materiálů na odhlučnění. Tím pádem je i o něco hlučnější. A ještě byla volitelná výbava čalounění sedaček na bočnicích kůže a na prostředků dirkovana Alcantara a z těch dírek vykukovaly ///M barvy... To je také celkem hezké, ale moc jsem jich neviděl.
Clubsport verze má to křídlo, na předním nárazníku dole jsou takové gumové aerodynamické rohy. Jsou tam jiná kola, než měly normální verze, nástupní lišty v prazích mají logo ///M Clubsport (ty jsou hezké a stojí dost peněz). Co se techniky týče, tak je to stejná e46 jako každá jiná, jen má být o pár kilo lehčí kvůli tomu, že tam nedali tolik izolačních materiálů na odhlučnění. Tím pádem je i o něco hlučnější. A ještě byla volitelná výbava čalounění sedaček na bočnicích kůže a na prostředků dirkovana Alcantara a z těch dírek vykukovaly ///M barvy... To je také celkem hezké, ale moc jsem jich neviděl.
- Přílohy
-
- pdzoomE46 330Ci 2002 JU65750 interior.jpeg (936.53 KiB) Zobrazeno 2611 x
-
- Člen Klubu
Clubsport by se měl teoreticky prodávat draho a když ho nepotřebuješ, ani Mpaket, kup seriovou E46 330CI za míň a zbude na servis i dovolenou. Hodně info o E46 je na http://www.e46.bmwklub.cz/