Zdravím pročítám tu vaše probleémy a rád byh přidal jeden který se týká mé rodiny. Nechci mluvit konkrétně protože nevim kdo všechno to tady čte. Takže já jsem byl s mým příbuzným koupit e36 318TDS touring v německu, Moc pěknej kousek, climatronic, pěknej interier, dvoje kola, dobrá cena, pán v bazaru nám řekl že ted klima nejde ale že už má objednany nějaký čidlo a že nám ho poštou pošle. No moc jsem tomu nevěřil, ale čidlo po týdnu opravdu přišlo a originál balení. Ale auto nevyhovovalo po stránce výkonu, takže dosšlo asi po 2 měsícíh k prodeji. Přijel kupec, no jelito, auto mu při rozjezdech poskakovalo, plynoval to jak starou 120tku skodovku, ale zaplatil a odjel. Za 3 dny volá že auto kouří a tlakuje do vody. Na tom autě hlava nikdy dole nebyla. Moje varianta je že to někde spařil, uhnal, prostě si to zavinil sám. My jsme to nijak nenastražili!!! Bylo mu odpovězeno že si vozidlo řádně prohlédl, vyzkoušel, měl ssebou i mechanika a že tato závada je nepředvídatelná a že se zrovna tak mohla stát nám. Načež to začlo, z pána vyšlo že je šéfem kriminálky ve vsvém kraji a že věc předává právníkovi. Přišel další dopis, že motor je rozdělanej a že chtěj novou hlavu. Podotýkám bez soudního znalce. My jsme odepsali že díl v žádném případě platit nebudeme, nebot za vzniklou situaci neneseme zodpovednost. Přisel dalsi dopis a v nem nesmyslná faktura. Myslim že jen cena hlavy tam byla kolem 30ti tisíc. plus řemen, svíčky, filtry, prostě pán si udělal komplet servis na náš účet. To už jsme meli pravnika i my, a ten jim napsal že bez znaleckeho posudku je jejich tvrzeni bezcenne. Tak oni si nechali udelat zpětně falešnej znaleckej posudek, na hlavu která ani nemusela byt u toho auta. A prý tam bylo nové těsnění a evidentně nedávno montované a hlava samo prasklá. Tak sakra nejsem nanuk abych nepoznal nepůlenej motor ne? No náš pravník řekl že je to blbý, ale že pán má vevsém kraji asi velkej vliv. Takže dalsí kolo auto už mu jezdí, pánův právník poslal veškeré podklady k našemu soudu a nám přišel soudní příkaz uhradit tentokrát již bezmála 90 tisíc. Tak jsme se odvolali a čekáme na další události.
A co z toho plyne? Naše strana nebyla ani u demontáže hlavy ani u udajného znaleckého posudku a ani u soudu a přijde nám příkaz na zaplacení od soudu? funguje to u nás dobře, že?
Nicméně už jsem poslal e-mail do TV a velice je tento pripad zaujal, zejména z důvodu postavení pána a z důvodu jednání soudu. Nicméně jsem jim řekl, že počkám jak dopadne odvolání, a pokud špatně, posílám jim veškeré podklady a budu v telce