Ahoj, poprosím o radu na co se zaměřit, mám auto teprve chvilku ale už jsem na diagnostice byl a chybu žádnou neukazuje, když startuji za studena auto chytne na pár převalení ale pokud je zahřáté točí se třeba půl minuty a ne a ne chytit a pak z ničeho nic chytne a jede jako by nic. Je mi jasné že je třeba dát auto do servisu ale na co se mám zaměřit při hledání závady? Podávací čerpadlo? Comonrail? Vstřiky? Může to být žhavičkama?Trochu mě překvapilo že v řídící jednotce nebyla žádná závada načtená. Jinak jse všechno ok, spotřeba cca 10l a výkon řekl bych v normě, a auto ani nijak nekouří.
Díky moc za rady
Petr
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 3.0D 2003 135kW dlouhý teplý start
ahoj
v rj niesu chyby zapisane ziadne lebo je to chyba priebehu, nie chyba snimaca. mozno by trebalo ist ku niekomu co tusi ako funguje diagnostika.
mimochodom skus popozerat tieto symptomy v sekcii 5er, tam by si toho mohol najst podstatne viac.
teoreticky to moze byt cidlo kluky, ale zaroven zly tlak na raily, ale velmi curajuci vstrek do prepadu. zhavice to byt nemozu, lebo tie nemaju dovod zhavit.
v rj niesu chyby zapisane ziadne lebo je to chyba priebehu, nie chyba snimaca. mozno by trebalo ist ku niekomu co tusi ako funguje diagnostika.
mimochodom skus popozerat tieto symptomy v sekcii 5er, tam by si toho mohol najst podstatne viac.
teoreticky to moze byt cidlo kluky, ale zaroven zly tlak na raily, ale velmi curajuci vstrek do prepadu. zhavice to byt nemozu, lebo tie nemaju dovod zhavit.
Propet píše:Ahoj, poprosím o radu na co se zaměřit, mám auto teprve chvilku ale už jsem na diagnostice byl a chybu žádnou neukazuje, když startuji za studena auto chytne na pár převalení ale pokud je zahřáté točí se třeba půl minuty a ne a ne chytit a pak z ničeho nic chytne a jede jako by nic. Je mi jasné že je třeba dát auto do servisu ale na co se mám zaměřit při hledání závady? Podávací čerpadlo? Comonrail? Vstřiky? Může to být žhavičkama?Trochu mě překvapilo že v řídící jednotce nebyla žádná závada načtená. Jinak jse všechno ok, spotřeba cca 10l a výkon řekl bych v normě, a auto ani nijak nekouří.
Díky moc za rady
Petr
cidlo na railu