Takze olej vymenenej, posledni vymena dle filtru uvnitr prosinec 2000,cca pred 150 tis., olej skutecne zluty (rekl bych spis medovej) to co z toho vyteklo se nechalo prirovnat k oleji z motoru snad po 50 tisicich - nepruhledna cerna voda. Uvnitr zatim zadny bordel nebo jine nepatrici veci
Poridil nejaky fotky otevreny prevodovky tak kdyby chtel nekdo videt poslu. neumim to dat sem.
Jak se tady obcas pise ze vymena patri do servisu - no nevim je to standartni automat a nevidel jsem nikde rozdil mezi BMW - a ostatni znacky..
Vejde se realne cca 8 litru na vymenu i stim ze jsem profouknul chladic aby to z nej vyteklo vsechno.
Koupil jsem 12L a potom litoval ze nevzal cele baleni po 20L. 2x jsem udelal pruplach a stejne to bylo malo..

stareho oleje zustava velke mnozstvi v menici, tudiz ze prvni vypustenej olej rovnal tomu povodnimu, druhy pruplach uz byl lespi. Jinak jsem mel koupit nove tesneni pod vypustak - nemel jsem u musel pouzit teflo. pasku..
krome imbusu jsou tam i hvezdicky(vana i filtr) oznaceni 27 coz neni standartne v naradi. Takze koupit.
Zlepseni razeni cca o 60% a nevim jak u vas ale zvuk prevodovky se zlepsil cca o 80%.