Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e38 735il M62 naštartuje a chcipne
Ahojte páni, neviem si dať rady s problémom.
Po naštartovaní motora do 3 sekúnd zdochne. Zdochne ako keby som ho zastavil kľúčikom, teda žiaden nerovnomerný chod ani nič podobné.
Deje sa to aj za tepla a aj za studena.
Diag nepíše žiadnú chybu ktorá by s týmto mala súvis. Mám tam len chybu snímača sacej vačky, ale ten je zlý už pol roka a aj tak to štartovalo normálne.
Po naštartovaní motora do 3 sekúnd zdochne. Zdochne ako keby som ho zastavil kľúčikom, teda žiaden nerovnomerný chod ani nič podobné.
Deje sa to aj za tepla a aj za studena.
Diag nepíše žiadnú chybu ktorá by s týmto mala súvis. Mám tam len chybu snímača sacej vačky, ale ten je zlý už pol roka a aj tak to štartovalo normálne.
Já to měl takhle,čas od času jsem to nemohl nastartovat.Startér točil,benzín smrděl z výfuku ale nešel proud do zapalovacích cívek,po čase jsem zjistil že stačí nechat zaplý klíček několik minut a pak to chytne bez problému. Pokud jsem to nastartoval tak se občas stalo že to za jízdy chcíplo,vždy max po 2km jízdy později nikdy.Po výměně všech čidel (některé pro jistotu dvakrát
) jsem už byl bezradnej ,diagnostika bez chyb.Až Snejk přišel po několikahodinovém laborování (výměna EWS,ř.j.)na to,že pokud to nestartuje tak nejdou ty el. fičury.U mě byla špatná el. část spínací skříňky,spíná mimo jiné i relátko k zapalovacím cívkám.Ale jestly má E38 stejnou elektriku ti neporadím.