Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dvěstě v městě, třista z místa ......

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Pivson »

No coment!
:drive: :nos:
Přílohy
jo.jpg
jo.jpg (13.2 KiB) Zobrazeno 2734 x
jo.jpg
jo.jpg (13.2 KiB) Zobrazeno 2734 x
lubosh
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od lubosh »

:bigok: :lool2: to je vodvz :allright:
Miketak

#3 Příspěvek od Miketak »

Tak to je fakt síla:ucta: :bigok: :bigok: F and F:drive: to vidět:benga: tak se asi p.....u:bigok:
Martinéz

#4 Příspěvek od Martinéz »

No ja myslim, ze ty dvoulitry z FaF by to takhle nerozpalily ani z nejvetsiho kopce:cigo:
Kriznik

#5 Příspěvek od Kriznik »

jsou to dva 5tkovy baworaky?
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lukáš »

Originál zaslal Kriznik
[B]jsou to dva 5tkovy baworaky?

Me to vpravo pripomina Ackovou Vectru....ale ta asi 280 nejede :-))

Ale asi máš recht
Martinéz

#7 Příspěvek od Martinéz »

No jasne ze jo, petky diktujou..levej v Touringu, pravej sedan. Podle narazniku to vypada na oboji M5..
Kriznik

#8 Příspěvek od Kriznik »

M5 jsem tipoval taky
ale M5 touring? :)

to je joke, nebo se fakt delala? :)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Kriznik
[B]M5 jsem tipoval taky
ale M5 touring? :)

to je joke, nebo se fakt delala? :)

"BMW M5 E34 Touring

V roce 1991 se objevila i verze touring jako ztělesnění M idejí v karoserii kombi. Na jaře 1992 už putoval k prvním spokojeným zákazníkům. Ve standardní výbavě disponoval většími 9-palcovými disky s pneu 255/40/17. Jízdní výkony byly o maličko horší a to díky větší váze (o 80 kg). Protože typičtí zákazníci pro M5 vyhledávali diskrétní a praktický transport, činily prodeje M5 Touring rovnou polovinu všech prodaných M5. Kvůli emisním limitům v Rakousku a Švýcarsku BMW přeladilo motory na 334 koní (a později na 327 koní). V USA se kupci k verzi M5 3.8 vůbec nedostali a místo toho mohli zakoupit 540i Sport, který byl představen v roce 1995. Těchto 200 ks limitované serie mělo M5 podvozek, brzdy, kola a modifikace na karoserii spolu s osmiválcovým motorem z 540i. o výkonu 286 koní. V září 1992 přišly na řadu další drobná vylepšení, tak jako v ostatních modelech pětkové řady. Ve standardní výbavě byly zrcátka nového tvaru, immobilizer, předpínače bezpečnostních pásu a side impact protection, což byl vylepšený systém bočních výztuh proti nárazu. V září 1993 se objevil ve standardu i airbag pro řidiče."
JFK Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Kriznik

#11 Příspěvek od Kriznik »

tak to je jina :bigok:

clovek se porad uci ;)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Lukáš
[B]Me to vpravo pripomina Ackovou Vectru....ale ta asi 280 nejede :-))

Ale asi máš recht

PS: mimo mísu: nechceš dát do pořádku tu tvojí platební událost?:) Já vím že jsi si toho asi nevšiml a nikdo tě zatím neupozornil, jsme jenom lidi, že jo:) ...a proto ti to teda píšu:):bigok: :D :gobeer:
TT
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od TT »

Originál zaslal Pivson
[B]No coment!
:drive: :nos:

:D lahoda pane Pivoda:D , taky jsem se chtěl včera svést z Liberce do Práglu, po dálnici , ale to snad neni ani dálnice samá zatáčka:shit: :)
Schejbix
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Schejbix »

Originál zaslal TT
[B]:D lahoda pane Pivoda:D , taky jsem se chtěl včera svést z Liberce do Práglu, po dálnici , ale to snad neni ani dálnice samá zatáčka:shit: :)

A vo tom to je, ne. Zatacky si musis preci vychutnat :drive:
Me ani nic jinyho nezbejva :bezzub:
TT
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od TT »

Originál zaslal Schejbix
[B]A vo tom to je, ne. Zatacky si musis preci vychutnat :drive:
Me ani nic jinyho nezbejva :bezzub:

:D užívat to jo , ale 190 km/h na vodičce :D a v zrcátku nadrženýho Saaba 93, kterej by si tě dal k obědu, to jsem nemohl přenést přes srdce a tak jsem mazla ještě trochu potrápil:D jeli jsme 200 km/h dokonce jsme předjeli AUDI A8, 4.2 s modrým majáčkem, nevím na co ho měl zapnutej:D , pak jsem ještě trochu přidal jeli jsme zlehka přes 210 km/h Saabík to vzdal , ne že by jeho agregát neměl sílu, ale majitel se možná trochu připo*ral, všude voda a začal nám přejíždět kamión z pravýho pruhu doleva , já to ještě stihl , ale jeho tam skřípnul, pak se na to už vykákl, ...:D pravda je že jsem měl při každém projetí zatáčkou kdy byla rychlost vyšší než 170 km/h vorosenou p*del:D

:D jindy víc jak 140 km/h na mokru nejezdim, ale včera mě chyt zase rapl, :D ...jako každej den říká moje drahá polovička :D :gobeer: :)
Schejbix
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Schejbix »

Originál zaslal TT
[B]:D užívat to jo , ale 190 km/h na vodičce :D a v zrcátku nadrženýho Saaba 93, kterej by si tě dal k obědu, to jsem nemohl přenést přes srdce a tak jsem mazla ještě trochu potrápil:D jeli jsme 200 km/h dokonce jsme předjeli AUDI A8, 4.2 s modrým majáčkem, nevím na co ho měl zapnutej:D , pak jsem ještě trochu přidal jeli jsme zlehka přes 210 km/h Saabík to vzdal , ne že by jeho agregát neměl sílu, ale majitel se možná trochu připo*ral, všude voda a začal nám přejíždět kamión z pravýho pruhu doleva , já to ještě stihl , ale jeho tam skřípnul, pak se na to už vykákl, ...:D pravda je že jsem měl při každém projetí zatáčkou kdy byla rychlost vyšší než 170 km/h vorosenou p*del:D

:D jindy víc jak 140 km/h na mokru nejezdim, ale včera mě chyt zase rapl,:D ...jako každej den říká moje žena:D :gobeer:

:ucta: :bigok:
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Pivson »

Já se taky občas nechám zblbnout :-)

Dost často jezdím v něděli v noci Hradec - Praha a když mě to rapne ........
Samozřejmě v rámci možností a provozu.

Včera si chlupatý udelaly ve 23:15 moje foto ve vesnici při necelejch 60 km/h jestli to pošlou tak jsou fakt ubožáci:fight: :fuckoff:
TT
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od TT »

Originál zaslal Pivson
[B]Já se taky občas nechám zblbnout :-)

Včera si chlupatý udelaly ve 23:15 moje foto ve vesnici při necelejch 60 km/h jestli to pošlou tak jsou fakt ubožáci:fight: :fuckoff:

:D musej přeci něco vykázat ne :D , ale to nepošlou je zajimj hodnoty cca 15 km/h přes stanovený limit:)
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Pivson »

uvidíme :mad: :eek:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#20 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

mam BengaBoys rad,kdyz jsou rozumny a maj smysl pro humor...Jednou jsem zkousel v HB ten dig. ukazatel momentalni rychlosti- chtel jsem vedet, jestli je ten displey 2 nebo 3 cifernej :-) je 3 cifernej, tak uz to nemusite zkouset! (bohuzel jsem si nevsimnul, ze za mnou akorat vyjel z vedlejsi policejni transporter a videl jak zhasinalo cislo 124, tak me pak dojel, vec se vysvetlila a kupodivu vyresila uplne na pohodu, takze timto-neni polda jako polda :-) )
“Ability is what you're capable of doing.”
Odpovědět