Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
sklápění zadních sedaček?
vte píše:Zdarec mám 530d a jdou složit tak bys tam něco většího určitě nacpal
Dikes a netusis, jestli je to standard? Jsem koukal na specifikaci petkovy rady nekde na auto.cz a tam to uvedeny neni (proskrtly), takze predpokladam, ze to uplne bezny neni.
Usetrilo by mi to dilema

-
MrScully píše:Da se nejak *velmi zhruba* tipnout, kolik lidi si to tak mohlo priplatit? Kdyz vidim treba na tipcars 20 aut, tak jestli to z nich bude mit 1 auto, 5 aut nebo 15?
Aspoň co já vím, tak u E34 (generace 5er před E39) se to vyskytovalo u limuzín spíše zřídka. Řekl bych, že to bude podobně i u E39. btw. a proč tak urputně nechceš touring, když vozíš větší věci...??
Clairvoyant píše:MrScully píše:Da se nejak *velmi zhruba* tipnout, kolik lidi si to tak mohlo priplatit? Kdyz vidim treba na tipcars 20 aut, tak jestli to z nich bude mit 1 auto, 5 aut nebo 15?
Aspoň co já vím, tak u E34 (generace 5er před E39) se to vyskytovalo u limuzín spíše zřídka. Řekl bych, že to bude podobně i u E39. btw. a proč tak urputně nechceš touring, když vozíš větší věci...??
Ja se priznam, ze jsem kombika snad nikdy neridil... nemam predstavu, jak se to chova v zatackach nebo o kolik je vetsi problem to pak zaparkovat ve meste nebo o kolik to vic zere na spotrebe. Ja nevozim veci casto, ale kdyz chci koupit auto, ktery mi ma par let vydrzet, tak musim pocitat s tim, ze jednou za cas potrebuju prevezt neco vetsiho.
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
MrScully píše:Clairvoyant píše:MrScully píše:Da se nejak *velmi zhruba* tipnout, kolik lidi si to tak mohlo priplatit? Kdyz vidim treba na tipcars 20 aut, tak jestli to z nich bude mit 1 auto, 5 aut nebo 15?
Ja se priznam, ze jsem kombika snad nikdy neridil... nemam predstavu, jak se to chova v zatackach nebo o kolik je vetsi problem to pak zaparkovat ve meste nebo o kolik to vic zere na spotrebe. Ja nevozim veci casto, ale kdyz chci koupit auto, ktery mi ma par let vydrzet, tak musim pocitat s tim, ze jednou za cas potrebuju prevezt neco vetsiho.
Touring se řídí úplně setejně jako sedan,rozměry jsou stejný,jen je touring o trochu těžší..

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
vte píše:Zdar nevím jestli je to za příplatek,nějak sem to nevyžadoval ale jdou sklopit u e34 sem to ještě neviděl jo a z touringa bych strach neměl když se otočíš při couvání tak vidíš víc místa - a máš zrcátka ne
Tak to jsi viděl asi ještě málo

Dokonce jsou elektricky polohovatelné a jen 2 místa v zadu - opravdu se jedná o e34.

Zdravím, u své E 34 525i jsem měl také sklopné zadní sedačky.Je to moc dobrá věc,protože do auta naložíš třeba koberec 4 m a když jsem zavřel částečně kufr tak mě koukal pouze půl metru dozadu za auto.Ale zase kdy ,vozíš koberec.Jinak jsem to využíval často.Dobré bylo,že u E 34ky, když se sklopily sedačky a vyndal jsem sedáky tak byla rovná podlaha kufru až vlasně k předním sedačkám( 2 metry).Nikdy jsem to nezkoušel ale myslím si že,by se tam i člověk vyspal.U E 39 jsem je také už viděl i funkce,jdou třeba i zamknout z kabiny takže se zlodějozmrd do kufru pokud je zamčenej i zvenčí nedostane.Ale je jich asi opravdu málo.Teď u své 39ky sklopné zadní sedačky nemám ale tak nějak jsem se s tím taky naučil žít.Tak asi tak.
PavelP
PavelP
-
- Kontaktovat uživatele:
dafson píše:ahoj ja mam E39 Rv 97 523i a mam je sklopny a to sem to u auta nevyhledaval asi sem mel stesti....jinak mi neni jasna vec jak to ze mam na svetlech bily blinkry kdyz sem mel za to ze to delaji jen u face liftu nebo byli i nejaky vyjimky???
myslím že biele smerovky sú otázkou príplatku i pred faceliftem