Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Solární nabíječk autobaterií
Nemáte zkušenost s tímto produktem? Přijde mi to solidní nápad, jak udžet baterii v kondici. Tedy.., pokud se baterie nějak neničí, když se defakto celý den dobijí malým proudem. Tahle dobíječka by mohla odstranit problém se startováním vozidla po dlouhé pauze nebo udržet baterii v pohodě při krátkých jízdách po městě. Start stop start stop baterii nijak nesvědčí. Co vy na to? http://www.123store.cz/solarni-generato ... ii-tps-946
- Killca
- Klubové ID: 1648
je tam indikator, to muze byt klidne zarovka, ne dioda, tadyta dioda nesviti ale pouze nepousti proud zpetSrandik32 píše:Sice to zní solidně ale,abych za oknem vozil nějakej solární panel a do ksichtu mi svítila dioda,to mě neláká takže budu spoléhat na pravidelnou údržbu bezúdržbové aku

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Klubové ID: 1651
matal píše:Maxi: hoď sem link kde to mají..
vždyť ho tam má

http://www.123store.cz/solarni-generato ... ii-tps-946
Tak tak. Koupil jsem to na Čerňáku v Globusu za 6 stovek.
Tu akci jsem nějak nepodchytil..
Jinak ten link tam máš..
Dneska jedu ven, tak to asi přes veekend nevyzkouším, ale až bude jen trochu čas, tak sem dám stručnou recenzi.
Jinak v návodu tučně píšou, že se nejedná v žádnem případě o nabíječku vybité autobaterie, ale pouze o dobíječku (udržovačku akumulátoru v nabitém stavu). Max. to dává 17,5V a 1,5W.
Nevim na tu muziku, to asi bude stejně brát z autobaterie více šťávy..

Jinak ten link tam máš..

Dneska jedu ven, tak to asi přes veekend nevyzkouším, ale až bude jen trochu čas, tak sem dám stručnou recenzi.

Jinak v návodu tučně píšou, že se nejedná v žádnem případě o nabíječku vybité autobaterie, ale pouze o dobíječku (udržovačku akumulátoru v nabitém stavu). Max. to dává 17,5V a 1,5W.
Nevim na tu muziku, to asi bude stejně brát z autobaterie více šťávy..