cim to muze byt hlavne na dvojku mi to strasne kouri litaji za mnou saze kdyz na to slapnu a zere mi to o 2 litry vic nez pred tim,byl jsem na diagnostice ze pry urcite vaha vzduchu tak jsem ji vymenil jedu tam znovu a ze vse v poradku pry na diagnostice vubec nic neni vse ok ale kouri to stejne a spotreba porad velka a taky maslim ze to jezdilo lip cim to muze byt nejake cidlo spatne moc dik za rady
podivej se na vsechny vzduchove hadice,co vedou od/k chladici turba. Mi to taky delalo, nevedel jsem co s tim a nakonec byla jenom trosku protrzena tlakova hadice. Melo to malo vzduchu, moc to kourilo a nejelo...
Možná bych začal u vzduch filtru. Člověk by nevěřil, jaký je pak rozdíl ve výkonu motoru a spotřebě paliva, když je vzducháč fest zasr... Kdyby bylo špatné nějaké z čidel, tak to diagnostika určitě vypíše. Tohle můžou být i vstřiky. Jde také o to, kolik to má nalítáno..
jak rika pytlik, videl bych to na prasklou hadici od turba, vzduchovej filtr
jj taky typuju hadicekoukni ce na to koleno co vede z chladiče (při pohledu čelně k motoru j na pravé straně) je tam cca 2cm od řemenice a stává se, že právě tam to chytá o řemenci až to se prodře a fučí tama vzduch... Další variantou je vstřekovací čerpadlo ... stačí jednou špatně natankovat je je v p... (osobní zkušenost)
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
na vzduchovej filr jsem koukal byl celkem cistej, ma nalitano 260000 km, no cerpadlo podle diagnostiky by melo slapat v pohode takze ty hadice skouknu jestli nekde praskla ale nezda se mi to motor vypada jako novej i vsechny hadice jsou cisty nezpuchrely, kamos taky rikal ze to ma malo vzduchu hodne nafty ale proc nic neukazal diagnostika jsem z toho jelen dik jeste za nejake rady
ty jo uz jsem z toho vazne mrzutej kouri to zere to tak o 2 litry vic nez pred tim trochu se stratil vykon a nikdo nevi co s tim.... chci se zeptat kolik ma mit max tlak turbo je to TDS rok 8/98...kamos ale tvrdi ze to turbem neni vstriky pry take ne to by pry bouchalo a slo divnew me motor vrci jako kote a vaha vzduchu je nova tak sakra co s tim jeeeee
hm a je to v pr... byl jsem v inveltu v bmw na diagnostice a rekli ze je spatny cerpadlo tedy nejakaq regulace...ptal jsem se na repasi v bosh servisu tak nejdrazsi varianta je vymena za stare dostal bych uplne novy ale za 30000 nevi nekdo jestli se to da sehnat levneji dik