Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 1996 - popelník
- cmelak
Nemá někdo rozebranej tento celý díl co je v předchozím příspěvku?
Měnil jsem jen celý dvířka popelníku a i po zmáčknutí dvířek to před tím moc nešlo, teď to pro změnu nejde vůbec, potřeboval bych jen zjistit jestli je takové to plastové placaté vodící ramínko co má v sobě drážky, ve kterém jezdí kolíček co je na dvířkách popelníku, na pevno nebo ne
Možná mě pochopí jenom ten, kdo to měl už rozebraný
Měnil jsem jen celý dvířka popelníku a i po zmáčknutí dvířek to před tím moc nešlo, teď to pro změnu nejde vůbec, potřeboval bych jen zjistit jestli je takové to plastové placaté vodící ramínko co má v sobě drážky, ve kterém jezdí kolíček co je na dvířkách popelníku, na pevno nebo ne

Možná mě pochopí jenom ten, kdo to měl už rozebraný

Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
Já jsem u sebe pŕehazoval liśty interiéru, původní byli lesklé šedé a ten plast je tam docela napevno nalepený, tak jsem ménil i ten černý plastový díl pod tím, včetné popelníku. Ten se taky pořád otevíral, když jsem to porovnal s původním, tak byla vypadená na jedné strané zezadu popelníku některá tá vodící tyčka z dráźky. Stačilo to tam dát do správné pozice a vše funguje. Nevím, možná se může i ulomit, s tím zkušenost nemám.
- cmelak
Jirka36 píše:Stejný problém 530d rv 2000......otvírá se a otvírá...
Musíš vymontovat celej ten vršek středovýho tunelu a podívat se ze spodu na ten popelník jestli máš na pravý straně dvířek popelníku takovej miniaturní kovovej kolíček, kterej jezdí v takových plastových kolejničkách, já už si to opravil, musíš jen pochopit ten systém otvírání/zavírání, mě se to neotevíralo, protože jsem tam měl mezi stěnou a tím plastovým vodícím ramínkem nateklý vteřinový lepidlo který bylo ztvrdlý (neslepený) a to ramínko se o to pořád vracelo.
Stejně to prostě pochopí jen ten kdo už to měl rozebraný

Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD