Při studeném nastartování se to chová jako když to jede na pár válců,když nesešlápnu plyn tak to chcípne.Dal jsem nové svíčky ngk a nepomohlo.Další problém,který trvá delší dobu je,že občas při jízdě okolo 4000 otáček auto škubne podobně jako při omezovači.Poradte prosím.
Některé otázky mě připadají jako od Cimrmana; "Potřeboval bych vycházkové hole, asi takhle dlouhý, možná o něco delší." Chce to více info, palivo, obsah, typ motoru, typ auta, ...
Moje BMW bohužel taky startuje tak jak píšeš a právě se chystám na výměnu žhavících svíček (koupil jsem také NGK) a jsem zvědavý jestli to pomůže. Naštěstí po zahřátí už motor nezlobí.
kindera píše:Při studeném nastartování se to chová jako když to jede na pár válců,když nesešlápnu plyn tak to chcípne.Dal jsem nové svíčky ngk a nepomohlo.Další problém,který trvá delší dobu je,že občas při jízdě okolo 4000 otáček auto škubne podobně jako při omezovači.Poradte prosím.
hádal bych špatné čislo teploty motoru... jednotka si myslí, že má provozní teplotu a proto nenastartuje motor pro podmínky studeného motoru...
Soráč je to M20 dvoulitr.Už jsem něco řešil s Milošem Šlechtou a to s palivovým čerpadlem má nepřijemné zvuky.To čidlo by to také mohlo být,protože čím větší kosa tím horší start,po zahřátí motoru starty o.k.Které čidlo je pro Ř.J?Mám tam dvě,to druhé je tuším pro check control či přistrojovku.Když by to mělo být čerpadlo,tak si myslím,že by se to muselo projevovat i při jízdě,ale každopádně tlak změřím.