Aboj klubaci. Mám e39 touring origo navi, tv, monitor 16:9 a při jízdě po kostkách mi přestane hrát rádio. Pomůže když ho vypnu a pak zase zapnu. Diagnostika jen někdy napíše chybu napájení antény. A nevím jestli je to nějak spojený, ale někdy mi monitor chytne zažloutlý odstín. Kdyby někdo věděl a poradil sem s tím...
jj naprosto normlani vec tohle, delaj to snad kabely v kufru. Jinak se taky stava, ze se vypina samo od sebe radio a nemusis jezdit ani po kostkach!!
V tom pripade je chyba na radiu-studenej spoj. Jinak me navi delala strasnej problem s radiem, mam uplne to samy co ty. je pravda, ze mi navi hur cetla,ale ze mi k vuli tomu rozkurvi radio sem vazne netusil. Zaclo to hazet nesmyslny barvy, pak se nechtelo ani radiu normalne fungovat. no stacilo vyhodit cedo ven a mam klid.
Teď už mi ty podivný barvy nenaskakujou.. takže pomohlo vyndání dvd z jednotky... A dnes jsem postřehl, že rádio se samo vyplo i když jsem stál na křižovatce. Tzn. studený spoj v radio modulu nebo nějaký jiný napad?
co jsem mluvil s borcem o tom studenym spoji, tak oprava by mela trvat tak cca 10 min. Prej je tam jen 6 spoju a staci je jen znovu predelat. Co sem zjistil, tak nejvic se mi to vypinalo kdyz byli ted ty mraziky.....to to hralo treba prvnich 10s a ende.
No ještě mala připomínka... radiomodul je u touringu pod podlahou v kufru? hned jakoby za sedačkama? Abych se ujistil. O víkendu se na to mrku a vyzkouším to opravit... pak dám info. Všem děkji za rady...
tak jsem mel stejnej problem a pomohlo vytahnout konektory,antenu a ten dalsi bazmek,prostriknout kontaktolem nechat uschnout a hotovo.Krasny jak nektery slozity veci maji jednoduchy reseni
Vyndal jsem modul potom celej rozkuchal a že spodní stany tištěného spoje jsou 2 desky který jsou celkem 6x priletovane k tistaku. . Tyto spoje proletovat. A jako bonus jsem konektory k modulu prostrikl kontaktolem. Namontoval zpět a už to nevypadalo.. Takže tak.