Já bych se připojil s dotazem. Buf funguje, nehulí, topí pěkně ani naftou nijak extra cítit není , ale někdy se z něj linou zvuky jakoby někdo lehce dupal zespod do podlahy. Je to normální, nebo mám čekat nějakou závadu?
Ono jde o to, že když jsem to rozdělal, tak v tý hořákový komoře byly usazeniny, asi karbon nebo co. Ty při hoření asi chytnou a potom to kouří. Všechen ten bordel jsem vyčistil a už to vůbec nekouří, jenom trochu ze začátku, ale to jenom nepatrně. Zkus to celý rozebrat a uvidíš, nic tím nezkazíš.
ZaK píše:Já bych se připojil s dotazem. Buf funguje, nehulí, topí pěkně ani naftou nijak extra cítit není , ale někdy se z něj linou zvuky jakoby někdo lehce dupal zespod do podlahy. Je to normální, nebo mám čekat nějakou závadu?
Po zapnutí bufíku nejdříve v delších intervalech a po chvilce se to zrychlí? Dělá mi to taky, přesně jako kdyby někdo zlehka ťukal do podlahy. Vysvětluju si to jako podávací čerpadlo bufíku. Tenhle jsem rozebraný neměl, ale na jiných autech bývá normálně membránové čerpadlo, které při zapnutí bufíku cvaká pomaleji, když bufík chytne, tak rychleji a když začne po nějaké době spolehlivě hořet, tak si zase ubere...
Jergus / cmelak >>>
Tož to su klidný. Z e34 mi ho předchozí majitel vymontoval, takže s tím nemám zkušenost a e39 mám teprv pár dní, tak jsem si nebyl jistý jestli je to OK ...