Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Svítí filtr pevních částic
Senak píše:Nikdo nic? Mě napadaj tři možnosti 1) vykuchat 2)dát od toho ruce pryč 3) nevšímat si toho a jezdit, ale to přesně nevím co mě pak čeká jaký to bude mít na auto vliv. Co vy na to?
když s tou hláškou budeš jezdit tak tě to bude dost štvát a stejně to budeš řešit.. spíš se poptat jakej je to problém, vzít auto nejspíš do BMW servisu nebo k renomovanému mágovi přes BMW a zkusit vyprosit nějakou slevu.. Potom jsem schopnej za cca 12000 pořešit tzv. prodluženou záruku na kterou by ti to bylo vyměněno zdarma pro bližší info do SZ

Bud to hlásí vyměnit filtr pevných částic což je kolem 200 000km cca .
Stačí vyresetovat a dalších 200tis km je klid.
Nebo je tam hláška vypálení DPF což je jasné co znamená a proto to svítí ...
Vznikne popojížděním ve městě a pak svítí DPF po vypálení filtru auto zase jezdí jak má... vetšinou na dálnici vyšší rychlostí ustálenou se filtr vypaluje ...cca 30-50km tak nějak.
Nebo se ho zbavit a nemuset již nikdy řešit problémy s touto hovadinou co vymysleli ekoteroristi ... A jen to buzeruje lidi a snižuje výkon a zvyšuje spotřebu... Doma jsme jej vyhodili a je klid z 530xd a spotřeba padla a výkon šel nahoru...
Snejk ti poradí co stím.... diagnostika se napojí a hned se ví co to konkrétně je pokud to řešíš u prahy někde.
Stačí vyresetovat a dalších 200tis km je klid.
Nebo je tam hláška vypálení DPF což je jasné co znamená a proto to svítí ...
Vznikne popojížděním ve městě a pak svítí DPF po vypálení filtru auto zase jezdí jak má... vetšinou na dálnici vyšší rychlostí ustálenou se filtr vypaluje ...cca 30-50km tak nějak.
Nebo se ho zbavit a nemuset již nikdy řešit problémy s touto hovadinou co vymysleli ekoteroristi ... A jen to buzeruje lidi a snižuje výkon a zvyšuje spotřebu... Doma jsme jej vyhodili a je klid z 530xd a spotřeba padla a výkon šel nahoru...
Snejk ti poradí co stím.... diagnostika se napojí a hned se ví co to konkrétně je pokud to řešíš u prahy někde.