Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zlé štarty za tepeho motora!!!!!!!!!
Pozdravujem Vas vsetkych,
Mam takyto problem: vzdy ked je teply motor, min. po 10-15 minutach to nechce "chytit" na prvy raz. Az na druhy, no vacsinou na treti raz. Nikdy nie vsak na prvy!!!!
Vzdy to nastartuje na prvy raz len: ked je studeny, resp. poriadne vychladnuty motor alebo startovanie tepleho do 10 minut.
Inac po nastartovani "bezi" pravidelne a bez akychkolvek problemov.
V com je pes zakopany?
Spravil som uz cokolvek sa dalo(sviecky,benz.filter,vstrekovace...)!!!!!
Paul
Mam takyto problem: vzdy ked je teply motor, min. po 10-15 minutach to nechce "chytit" na prvy raz. Az na druhy, no vacsinou na treti raz. Nikdy nie vsak na prvy!!!!
Vzdy to nastartuje na prvy raz len: ked je studeny, resp. poriadne vychladnuty motor alebo startovanie tepleho do 10 minut.
Inac po nastartovani "bezi" pravidelne a bez akychkolvek problemov.
V com je pes zakopany?
Spravil som uz cokolvek sa dalo(sviecky,benz.filter,vstrekovace...)!!!!!
Paul
takze znovu a znovu, tohle je typicky BMW problem, kterej ma navine za a tekouci benzinova pumpa, za be kdyz uz to je olitanejsi auto tak spatny tlakovy ventil palivove listy. Jeste mi teda lidi rikali ze to muzou bejt tekouci vstriky, ale to se mi jednak zda jako pikacovina, a druhak vim o cca peti pripadech kde vymena vstriku nepomohla.
Paklize tam toho teda nemas rozmrdano vic
Paklize tam toho teda nemas rozmrdano vic

...tak som to vcera skusal. Odpojil som hadicku privodu benzinu co ide do benzinovej listy vstrkovacov. Prve co uz bolo podozrive,ze ziaden benzin resp. natlakovanz benzin tam nebol (rozoberal som to asi po 1 hod. odstaveneho auta v garazy).
Potom som zavolal bracha nech ide startovat. Zapal klucik do druhej polohy,cerpadlo natlacilo ale nie az tam kde som to odpojil.
No a po "akoze nastartovani" (3 poloha klucika), zacalo cerpadlo tlacit. No poviem ti, ze som ho neudrzal v ziadnom pripade. Po takej druhej sekunde startovania to zacalo striekat vsade dookola. Takze som z toho vsetkeho pako. Co mam vlastne zle????
Cerpadlo? Vsak tlaci!!!
Potom som zavolal bracha nech ide startovat. Zapal klucik do druhej polohy,cerpadlo natlacilo ale nie az tam kde som to odpojil.
No a po "akoze nastartovani" (3 poloha klucika), zacalo cerpadlo tlacit. No poviem ti, ze som ho neudrzal v ziadnom pripade. Po takej druhej sekunde startovania to zacalo striekat vsade dookola. Takze som z toho vsetkeho pako. Co mam vlastne zle????
Cerpadlo? Vsak tlaci!!!
uz mne to unavuje psat porad dokola tady nebo do posty, klidne si zmer tlaky, ale dulezity je o kolik poklesne po 20ti minutach, jak to je 0.5 a vic tak to je spatny, pak je spatny bud zpetny ventil na pumpe tak tam dej novej nebo kdyz to nepomuze tak je spatny regulator. Naposledy a uz se k tomu nebudu vyjadrovat. Jestli se ti na tom neco nezda tak si otevri servisni manual na kapitole 130 - Vstrikovani paliva a precti si tam to co ti pisu