Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nejde proud do starteru, ze by rele? pls help

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Greg
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Greg »

potrebuji poradit ktere relatko je ke starteru, pac jsem zjistil ze mi do starteru nejde proud (nekdy), bohuzel jsem mel zato ze problem je ve starteru a ted kdyz mame rozebrany pul auta, tak jsem zjistil ze starter je ok :(

predem dik za kazde info
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fikop »

Greg píše:potrebuji poradit ktere relatko je ke starteru, pac jsem zjistil ze mi do starteru nejde proud (nekdy), bohuzel jsem mel zato ze problem je ve starteru a ted kdyz mame rozebrany pul auta, tak jsem zjistil ze starter je ok :(

predem dik za kazde info

Samotný startér určitě nemá relé, protože na tak velké proudy by muselo být megarelé.....leda že by nefungovala cívka co posouvá pastorek ve startéru a tam by teoreticky mohlo být relé.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od skautik Čestný člen »

takze bud spinacka, nebo pokud tam nekdy v minulosti byl alarm a pres nej byl immo na vypinani starteru tak casem to rele odejde, alespon me se to stalo

taky to startovalo jen obcas
thommyn

#4 Příspěvek od thommyn »

Ahoj ja mel stejny problem a je vyresen pod volantem pod krytem jsou na leve strane hned na kraji asi 2 nebo 3 relatka tak me to delalo hned to prvni auto startovalo jak si zachtelo tak to skoukni je to nejake relatko ktere blokuje proud do starteru
Tomas8409
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Tomas8409 »

tenhle problém jsem řešil kdysi...startár jen cvaknul... jinak vše jelo.
a po dlouhém hledání to byl špatnej kontakt na + bat. jojo
Odpovědět