Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
výměna silenbloků 320d
Speedy píše:Jo, tohle jsou věci, který se na těhlech motorech daj celkem v pohodě udělat doma. Gratuluji k odvaze
Nevidím důvod proč mít odvahu na takové věci?

Tím se určitě nechci chválit, že jsem vševěd a všechno opravím

Ale zatím jsem na bávu měnil všechny ty silentbloky, hlavní vstřik + kontrola v Boschu ostatní tři,kosti stabilizátoru,klíňák,filtry,kotouče a desky a spoustu jiných prkotin, bo jsem magor a pun?a a vše musí být stopro!
takže tak...kua , to jsem se nějak rozbásnillll

Tuning píše:Speedy píše:Jo, tohle jsou věci, který se na těhlech motorech daj celkem v pohodě udělat doma. Gratuluji k odvaze
Nevidím důvod proč mít odvahu na takové věci?Když to vezmeme v globále, tak všechno je jen mechanika a plechy (kromě elektroniky) a tak co se rozdělá, tak jde i složit...alespoň podle mě. Vždycky jsem si všechno opravoval sám, kromě napichnutí na EKG a dodnes všech 17-náct krabiček jezdí...Snad jen kromě chudáčka Cosworta co jsem zapoměl omotaného na stromě.
Tím se určitě nechci chválit, že jsem vševěd a všechno opravím![]()
Proto také jsem tady, aby jste mi poradily a já za to díky!!!
Ale zatím jsem na bávu měnil všechny ty silentbloky, hlavní vstřik + kontrola v Boschu ostatní tři,kosti stabilizátoru,klíňák,filtry,kotouče a desky a spoustu jiných prkotin, bo jsem magor a pun?a a vše musí být stopro!
takže tak...kua , to jsem se nějak rozbásnillll
No protože málokdo se na to fakt vrhne, páč se bojí, že to nezvládne.