Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
M3 sedačka
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Odšroubuješ dole zezadu ten panel(když strčíš ruku dolu vpravo, nahmatáš pružinku, ke které jde to prasklé lanko, a můžeš to sklopit jde to líp) pak sundáš hlavovku a z boku odcvakneš táhlo, jde docela blbě ale jde. No pak to uvidíš, je to vcelku jednoduché vyměnit, dal jsem tam lanko z brz od kola a maká bez problémů 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Měl jsem dost obavy, že mi s tímto nikdo neporadí. Díííík:
Jo, ten mechanismus na odklopení jsem našel, ten krycí panel zespod jsem taky sundal, ale neviděl jsem cestu jak se dostat k tomu mechanismu páčky, kde ,myslím, že je to rozhozené, opěrku jsem taky měl sunranou, i tu krytku pod ní, jsou tam dva šrouby, které fixují "obal" vnější konstrukci opěradla ke kotře sedačky. Ale tama se neda dovnitř do opěradla ani nahlídnout, natož něco vycvaknou. Odkud z boku to vysvaknout? Díval jsem se i na obrázky dílů sedačky v elektronickém katalogu součástek a vůbec z toho nejsem chytrej.
Prosím, poraď! Předem Ď!!
Jo, ten mechanismus na odklopení jsem našel, ten krycí panel zespod jsem taky sundal, ale neviděl jsem cestu jak se dostat k tomu mechanismu páčky, kde ,myslím, že je to rozhozené, opěrku jsem taky měl sunranou, i tu krytku pod ní, jsou tam dva šrouby, které fixují "obal" vnější konstrukci opěradla ke kotře sedačky. Ale tama se neda dovnitř do opěradla ani nahlídnout, natož něco vycvaknou. Odkud z boku to vysvaknout? Díval jsem se i na obrázky dílů sedačky v elektronickém katalogu součástek a vůbec z toho nejsem chytrej.
Prosím, poraď! Předem Ď!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Ta páčka na odklápění je prostě jen nacvaknutá, takže holt musíš trošku zabrat, taky mi to nešlo 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!