Zdravím všechny příznivce BMW. Potřebuji poradit. Moje BMW /E46 320D 1999/ mne začalo nedávno trochu zlobit a to tím, že při otočení klíčku do polohy 1 se nechtějí rozsvítit všechny kontrolky - tj ani žhavení, olej atd. Svítí pouze displej s informací o prošvihnuté výměně oleje (olej jsem vyměnil, ale nenechal jsem odmáznout počítač -7500 km). Musím to zkoušet několikrát nebo někdy chvíly počkat, než se rozsvítí vše tak jak má. Nevím jestli to není způsobené právě tím neodmáznutým servisem z počítače nebo něčím jiným v elektrice. Poradíte někdo? Děkuji moc.
Chlapi dík za názor, dneska jsem se nakonec objednal do Autecu na diagnostiku. Řekli že prej na to přijdou, tak v to doufám, neb mě to pěkně sere. Ještě mně napadlo že by to moh bejt studeňák na spodku spínačky. Až to zjistím čím to bylo, tak to sem hodím.
Ahojte mam podobny problem. Nesvieti ziadna kontrolka a nestartuje (toci naprazdno). Baterka nova. Niekedy sa mi to po opakovanom otacani klucom podari rozsvietit a nastartujem. Meviete mi poradit co s tym je? dik