Zdarec chlapi mám problém mám bmw 325tds r. 96 , když je auto studené, motor točí točí a nenatočí, když je auto zahřáté, jen začnu startovat a naskočí, každou hodinu musím startovat jinak musím zase tlačit. měli jste obdobný problém? poradíte?
Osobně naftu nemám,ale předně bych zajel na diagnostiku.Je to to první,co dělám,když si nevím rady.Ale podle mého to bude vháji žhavení,přeci nafta potřebuje višší teplotu,aby fungovala.Nic jiného mě nenapadá.Hodně štěstí,ať se problém vyřeší.
ahoj,poradím ti aby jsi sundal sání a vymontoval si všech šest žhavičů a odskoušel je na baterce jestli žhaví. měly by do 5sec zčervenat pokud to tak nenastane vyhodit koupit jiný! Ještě něž se do toho dáš tak když auto startuješ za studena zkus nažhavit víckrát třeba i 3x-5x a potom startovat ... kdyby něco pisni
zdravím všechny mám 330xd r.v.2004 a taky mám problémy s nastartováním když klesne teplota pod minus 5, vyměnil jsem všechny žhaviče a problém není vyřešen, v motoru bouchá po otočení klíčku trvá 2 sekundy než nastratuje jako kdyby se nemohl nadechnout ,hroznej rámus.Neví někdo co by to mohlo být,dočetl jsem se že to jemožná jen pojistka ale jaká jaký číslo neví někdo,prosím poradte.
No, problém by mohl být taky v padání nafty. Za studena startuje, dlouho, ale nastartuje, protože naftu delším snažením natáhne. A za tepla(nestojí moc dlouho) nafta nestačí skapat, tak natočí hned.
zdarvím tak že žhaviče jsou vyměněny,relé pracuje správně,pojistky zkontrolovány,baterka nabitá a pořád to pod -5 startuje špatně ,proud do žhavičů jde vše je prozkoušené byl jsme na diagnostice a napsalo to chybu dmE 17665 4501 226/E2 nevíte někdo náhodou co by to mohlo být.
Jak jsem taky psal, může to být tím padáním nafty. To by mohlo být nějakou netěsností. Zkouška nic nestojí. No, asi by sis všiml, kdyby si cítil naftu, ale pokud ne, tak mrkni, jestli po tobě nezůstává "mastný flek". Nebo natankuj plnou, nech auto zase stát jako obvykle a jestli nastartuješ normálně, bude to ono. Potom už jenom dohledat, kama to vykapává a zavzdušňuje se...