Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
330xd 150KW
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám Touring rok 10/03 najeto ted 192 a čeká mě spojka, ktrerá se má dělat i se setrvačníkem (prý cca 20 000,-) Mám teda jenom RWD ale taky 150kw. Jinak vstřiky už jsem měnil 3 a to jsem tam nikdy nenalil špatnou naftu resp nikdy vědomky. Stále Shell, Agip, Benzina nebo Omv. Takže s postupem času čím víc budou ředit naftu tou debilni biosložkou tím víc budou vstřiky odcházet. Hodně se mi to zlepšilo co jsem začal dávat aditiva. Jinak momentalne to auto mam jako rodinny (ročni dcerka) a po městě trpí auto i zbytek rodiny... Menší jak 17ky tam nedá. Proto budu muset v brzké době mazlika vyměnit za něco většího.
Jinak spotřebka jako je přední náprava, kotouče s deskama atd se daji sehnat kvalitni za docela dobrý prachy.
Já ještě měnil řemenici, hardyspojku (obojí na doporučení koupeny origo v bmw) a chladič. ale ten prý většinou stačí jen vyčistit...
Jinak spotřebka jako je přední náprava, kotouče s deskama atd se daji sehnat kvalitni za docela dobrý prachy.
Já ještě měnil řemenici, hardyspojku (obojí na doporučení koupeny origo v bmw) a chladič. ale ten prý většinou stačí jen vyčistit...
-
Prospeedy píše:Dík za info..se vstřikama a turbem počítá, hold to je problem snad všech novějších turbodieslů..Takže jiný problemy kromě spotřebního materiálu nejsou..
Tak problem... pokud byla dobra udrzba, nemyslim si, ze to musi odejit...
Co se auta tyka, tak je to opravdu vynikajici, ale ty spotrebni dily jsou vetsinou primo na xko, takze jsou hure sehnatelne a drazsi...