Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 328 Cabrio vrzajici strecha
Cau chtel bych se zeptat jestli nekdo nevi co delat s vrzajici strechou nebo okynky u cabria. kdyz mam strechu dole a i okna dole tak slysim dost otravny vrzani a myslim si ze to delaji okna a ty gumy mezi nema, ale nejde mi do hlavy proc to dela i kdyz sou okna dole a tim padem se gumy oken nedotykaji. Nejvic to vrze kdyz mam strechu nahore a okna nahore a jedu po nerovne ceste coz je u nas skoro vsude. Muze mi nekdo poradit co s tim nebo jestli existuje nejakej pripravek na gumu kterej zamezi primemu treni nebo udela povrch gumy vic klouzavy diky za rady.
Syrup píše:myslim ze vrzani u staryho kabria je naprosto normalni jev. Vrze i kamosova e46ka 330Ci cabrio, ale asi tak 10x min nez moje e30 kabrioi kdyz je fakt ze kdyz ja mam okna a strecho dole tak neslysim skoro nic...
no je mi jasny ze to bude vrzat porad ale jestli by neslo nejak namazat ty tesnici gumy aby to nebylo tak znatelne protoze u nas na Olomoucku sou ty cesty fakt uzasny to si pripadam jak kdybych jel nevim v cem

-
- Kontaktovat uživatele:
Feelings píše:Syrup píše:myslim ze vrzani u staryho kabria je naprosto normalni jev. Vrze i kamosova e46ka 330Ci cabrio, ale asi tak 10x min nez moje e30 kabrioi kdyz je fakt ze kdyz ja mam okna a strecho dole tak neslysim skoro nic...
no je mi jasny ze to bude vrzat porad ale jestli by neslo nejak namazat ty tesnici gumy aby to nebylo tak znatelne protoze u nas na Olomoucku sou ty cesty fakt uzasny to si pripadam jak kdybych jel nevim v cem
vim o cem mluvis, ja s oknama nahore radsi nejezdim, nebo kdyz uz musim tak velice nerad

-
Zdarec,
mě vrzání od dveří při stažených oknech nebo v zime s hardtopem způsoboval opotřebovaný zámek dveří na karoserii. Je to kov obalený palstem a jak se ten plast za ta léta ošoupal až praskl, tak dveře měly vůli a na nerovnostech "chodily". Po výměně OK.
Jinak na gumový spoj předního a zadního okna je vynikající silikonová vazelína. vytvoří podstatně trvanlivější film než olej. A je to na celou sezonu.
mě vrzání od dveří při stažených oknech nebo v zime s hardtopem způsoboval opotřebovaný zámek dveří na karoserii. Je to kov obalený palstem a jak se ten plast za ta léta ošoupal až praskl, tak dveře měly vůli a na nerovnostech "chodily". Po výměně OK.
Jinak na gumový spoj předního a zadního okna je vynikající silikonová vazelína. vytvoří podstatně trvanlivější film než olej. A je to na celou sezonu.