Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Obcas chcipa pri jizde samo od sebe
E36 318i,plynak.Obcas mi chcipne pri jizde spis kdyz je studenej motor a ma zaber,treba do kopce,ale ted naposledy se mi to stalo i kdyz uz byla rucicka teploty na pulce,svicky nove,nove tesneni pod hlavou.Plynem to spis neni,stava se mi to ikyz jedu ciste na benzin.Neni to pravidelny.Startuje dobre,ale kdyz zdechne nejde natocit a musim hodne proslapavat plyn aby se to chytlo,kontrolky neblikaji.Co by to mohlo byt?Baterka,kabely svicek?DIky za radu.
filtr sem nekontroloval,ale je tam max.rok,ale mrknu na nej.Mel sem to ted na oprave na to tesneni pod hlavou u chlapu z Kp designu a tohle sem jim rikal,vymenily svicky,predpokladam,ze diagnostiku zkousely aby vedel o co jde.Jinak mi to delalo i pred opravou.Stava se to spis pri nizsich teplotach uz i minulou zimu,v lete se mi to nikdy nestalo.Co stoji to cidlo kliky?Je to dobre pristupny?Diky
Kukace píše:filtr sem nekontroloval,ale je tam max.rok,ale mrknu na nej.Mel sem to ted na oprave na to tesneni pod hlavou u chlapu z Kp designu a tohle sem jim rikal,vymenily svicky,predpokladam,ze diagnostiku zkousely aby vedel o co jde.Jinak mi to delalo i pred opravou.Stava se to spis pri nizsich teplotach uz i minulou zimu,v lete se mi to nikdy nestalo.Co stoji to cidlo kliky?Je to dobre pristupny?Diky
zanesení filtr okem nepoznáš
měl sem stejnej problém, člověk jede jede a najednou to chcípne. U měl byl problém v senzor klikové hřídele a senzor vačky, pak ještě byl problém v zapalovací cívce. V servisu si za to řekli 15.000kč - kouknul sem tady na klub a i s poštovným sem to měl za 1600kč a hoďka domácí práce a pohoda a auto opět jezdí.
-