Zpět k tématu... když jsem vybíral svoji srandakáru, zúžil jsem výběr na Boxster (987 - tedy poFL, 2007) a Z4 (E85 - tedy po FL, 2007). Boxster je super kára, skvělé svezení, ALE je to z mého pohledu takové hrozně odtažité... Udělá to vždy přesně to co chceš, je to takové "chirurgické"... řízení je přesné, odpovídá pojmu "německé"... Zato Z4 je živel, zmetek, BESTIE... Boxster do zatáčky navedeš a prostě ji projedeš jako po kolejích... Zato Z4 musíš chytit pod krkem, do zatáčky ji hodit a držet ji "za koule"... A možná se taky trochu modlit, aby neměla zabijáckou náladu... Z mého pohledu má Z4 duši... sice dábělskou, ale má definitivně své kouzlo... Nebo je to možná tak trochu černá magie, ale to je asi jedno
A z pohledu ceny je to taky trochu jiné... Náklady na provoz jsou +- stejné - Boxster i Z4 už ti dnes oservisuje spousta lidí, dostupnost dílů dobrá, ceny podobné (pokud se bavíme o neoriginálním servisu). Jen kupní cena je pořád rozdílná. Když jsem před 3 lety kupoval srandakáru, tak Z4, rv. 2007 stála 450 - 550, Boxster, rv. 2007 stál 750 - 850. Jasně, jiné motory, ale jízdní výkony podobné.
U mě osobně pro Z4 hovořil ještě jeden fakt - do kufru dáš bez problémů golfový bag i s vozíkem

což je u Boxtera trochu problém... A s posezem problém nemám i se svou výškou 188cm, ale jedině s manuálními sedačkami - elektrické nejdou dál úplně dolů. A určitě to chce M sedačky, standardní jsou k ničemu (mizerné boční vedení).
Je třeba si hlavně uvědomit co chceš mít v garáži (jak už bylo někde psáno) - Vlka v rouše beránčím... A nebo ďábla, který netají čím je?
A pokud se rozhodněš pro Z4, tak určitě nic slabšího než 2.5si (160kW), 3.0si (195kW) je ideální.
SLK nehodnotím, to vypadlo už po prvním svezení - bylo to naprosto nezajímavé... spíš na dálnici, nulová zábava.