Zdravím klubáky,mám BMW E61 530D 160kw motor na volnoběh myšleno stání na místě mezi 1500 ot. až 2000 ot běží nepravidelně dokonce cca při 1700 vibruje s autem jak se dostane na 2000 ot. a výš tak běží krásně.Nějaké rady kde začít popř co by to mohlo dělat.Děkuji
A diag jsi na tom nezkousel ? Ze bys koukl na kompenzace vstriku, jestli tam neni viditelny problem v tom ci kterem spektru otacek. Bez diagnostiky je to trochu strileni do tmy, vsechno je to elektronika...
Tak podle diag.vše v požadku vypadá to na ten egr.Chci se zeptat když mám sundaný egr. a potlačím prstem ze strany proti membráně jde přetlačit ta pružina nebo nikoli zdůraznuji pouze prstem.
Ahoj. Bmw e39 525d automat. Po startu studeného motoru lítají otáčky na volnobeh cca 650 až 750 ot/min.Po zahřátí motoru je volnoběh ok . Diagnostika Delphi žádnou chybu nevyhodnotila. Dočetl jsem se v mnoha diskuzích že to může dělat Hydromenic ale v hodně případech majitelům kolísaly otáčky i za jizdy. Může tedy být příčina v automatu popřípadě po čem ještě jít? Děkuji