Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Rozměr kol na E90
Čaute,
nechtěl jsem zakládat nové téma, ale nenašel jsem informace co jsem potreboval.
Shanim 18ctky kola na E90, v technickaku mám ET 34 az 39. Šířka kol 8-8,5 18 ctky pro 19ctky az 9.
Líbí se mi např. kola z E60 styling (124,135), ale ty maji ET třeba 20 nebo zase víc ET 43.
Je stim nějaký problém co se týče pozice kola, když to bude víc vystrcene nevadí, ale zase aby to nedrhlo. Je potřeba jiné šrouby?
Prosím kdo stim má zkušenosti o radu co je stim za komplikace.
nechtěl jsem zakládat nové téma, ale nenašel jsem informace co jsem potreboval.
Shanim 18ctky kola na E90, v technickaku mám ET 34 az 39. Šířka kol 8-8,5 18 ctky pro 19ctky az 9.
Líbí se mi např. kola z E60 styling (124,135), ale ty maji ET třeba 20 nebo zase víc ET 43.
Je stim nějaký problém co se týče pozice kola, když to bude víc vystrcene nevadí, ale zase aby to nedrhlo. Je potřeba jiné šrouby?
Prosím kdo stim má zkušenosti o radu co je stim za komplikace.
Určitě bych na to nedával nic, co má větší ET než je předepsané. Už ty jsou poměrně zapadlé.
8" disk s ET 20 je na předku docela na hraně, ale ještě se vleze.
Na zadku budou oba Stylingy se zadokolkovým ET naprosto v pohodě
8" disk s ET 20 je na předku docela na hraně, ale ještě se vleze.
Na zadku budou oba Stylingy se zadokolkovým ET naprosto v pohodě
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

sroby mam svoje z E90, auto E90, disk z F01, ide len o to, ci prejdu dierou v disku z F01 
napr.
http://www.abload.de/img/234profilvv72g.jpg
alebo tam je nutne nejaka reduckia (podlozky s redukciou)

napr.
http://www.abload.de/img/234profilvv72g.jpg
alebo tam je nutne nejaka reduckia (podlozky s redukciou)
ok bol som v tom, ze je to opacne a tie sroby z Fka su tensie.
uz len niekto s realnou skusenostou, kto daval disky z Fka na Ecko a pouzil povodne Eckove sroby bez problemu s dosadanim. (keby som mal disk tak to rovno vyskusam na aute, ale disk nemam k dispozicii).
sedla maju rovnaky sklon 60 stupnov
uz len niekto s realnou skusenostou, kto daval disky z Fka na Ecko a pouzil povodne Eckove sroby bez problemu s dosadanim. (keby som mal disk tak to rovno vyskusam na aute, ale disk nemam k dispozicii).
sedla maju rovnaky sklon 60 stupnov
- Přílohy
-
- attachment.jpg (88.39 KiB) Zobrazeno 6599 x
ještě jeden dotaz kluci bude velký problém když tam místo ET34 (které je napsane v techničáku) dám ET30 nechci to pak řešit někde na technické nebo aby si na mě smlsly páni dopraváci. a nebo aby nebyli moc vystouplé..
normalně bych se na to zeptal kluků zítra na srazu ale musím jít makat

Co mam radši použít R17" nebo se nebát těch 18"
dík
normalně bych se na to zeptal kluků zítra na srazu ale musím jít makat

Co mam radši použít R17" nebo se nebát těch 18"

dík
Neboj se toho a běž do 18"
S ET30 problém nebude. Vystouplé určitě nebudou, protože předepsané kola jsou na E90 poměrně zapadlé, takže to tím akorát doženeš. Na technické, s policajtama nebo s pojišťovnou problém nebude. Kola s tímto ET nebudou na E90 vypadat nijak nepatřičně, aby někoho napadlo to zkoumat. A zjistit ET je pro tyto líné lidi moc velké námaha na to, aby po tom pátrali.

S ET30 problém nebude. Vystouplé určitě nebudou, protože předepsané kola jsou na E90 poměrně zapadlé, takže to tím akorát doženeš. Na technické, s policajtama nebo s pojišťovnou problém nebude. Kola s tímto ET nebudou na E90 vypadat nijak nepatřičně, aby někoho napadlo to zkoumat. A zjistit ET je pro tyto líné lidi moc velké námaha na to, aby po tom pátrali.
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine