Jinak můj problém: Mám 320i 125kw, když je auto nastartuji za studena tak na volnoběh mi spatně pálí 2 válce. Po ujetí cca 1 km je vše je v pohode. Otáčky nekolísají, zdá se mi že auto i táhne. Jinak zatím všechny nové cívky,nové svíčky, palivový filtr,oil separátor a hadice k němu,kontrola a nové těsnění u vstřiků, zkoušena i jiná váha vzduchu a bez uspěchu. Když odpojím váhu na volnoběh tak se skoro nic nestane, auto jen trochu zamručí a jede stejně jak předtím.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kdo by měl čas a pomohl Praha(chod motoru za studena) (e46)
Kdo by měl čas a pomohl Praha(chod motoru za studena) (e46)
Zdar všem, neměl by někdo čas v nejbliší době a pomohl mi projít hadice jestli někde nenasává falešný vzduch, nebo příčinu mého problému nepravidelného chodu motoru za studena. Samozřejmě to nechci zadarmo. Motor m54b22.
- icecold
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdo by měl čas a pomohl Praha(chod motoru za studena) (e
něco podobného řešil kamarád na stejným motoru, za studená na 5 válců, diag hlásila, že nepálí válec číslo 4, prohazovaly se svíčky, cívky, vstříky, atd, nakonec byl problém v zakarbonovaném spalovacím prostoru (ano nedává to moc smysl) vyčistil motor párním čističem a už to nedělá 

e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Re: Kdo by měl čas a pomohl Praha(chod motoru za studena) (e
Moc si nedokážu představit jak a co vše myl tou párouicecold píše:něco podobného řešil kamarád na stejným motoru, za studená na 5 válců, diag hlásila, že nepálí válec číslo 4, prohazovaly se svíčky, cívky, vstříky, atd, nakonec byl problém v zakarbonovaném spalovacím prostoru (ano nedává to moc smysl) vyčistil motor párním čističem a už to nedělá