Bude se šetřit a aut pokud dopadne plnou váhou nejprve zdražování a zdaňení starších aut natolik že člověk nebude mít prachy aby mohl jezdit ... případně zbydou veteráni ...
Dávám bolševikovi v EU maximálně 10let....

No počkej, já myslel, že očekáváš e66 běžně kolem 100K během pár letFilozof píše: Bude se šetřit a aut pokud dopadne plnou váhou nejprve zdražování a zdaňení starších aut natolik že člověk nebude mít prachy aby mohl jezdit ... případně zbydou veteráni ...
JaraX píše:pokud máš takové finanční možnosti, tak bych se vykašlal to nacpat do aut, určitě ti ty peníze nespadli z nebe, tak to radši procestuj, kup si auto pro radost, nějakou M3, M6 apod, a užívej života, dát milion za rok ježdění v autě není optimální investice.
No tak aby bylo o cem, mel bys urychlit vyber. Sestivalcem vnuka nenadchnesFilozof píše:jednou budeme vnukům vyprávět
To je zbytečná obava. Současná produkce BMW je tak servisně náročná, že Mka z toho rozhodně nevybočují. Internet je jenom plnej odstrašujících případů lidí, co si koupí nejlevnější paštiku a nemaj na příslušný servisMichal595 píše:JaraX píše:pokud máš takové finanční možnosti, tak bych se vykašlal to nacpat do aut, určitě ti ty peníze nespadli z nebe, tak to radši procestuj, kup si auto pro radost, nějakou M3, M6 apod, a užívej života, dát milion za rok ježdění v autě není optimální investice.
No celkovo "investicia" do auta nie je moc investicia ked sa nebavime ozaj o nejake specialitke...takze vzdy v tom nieco zahuci, otazka kolko....nejake M by sa mi urcite pacilo, lenze kvoli servisu do toho proste nechcem ist, to bude na servis najnarocnejsie mozne, a nemam tu ja nikoho komu by som to s kludom mohol dat a vozit to 400km so vsetkym nie je uplne ideal vzhladom k casovej narocnosti..
A teda Mko ako daily car neviem no...takze skor myslim co bude dalsie daily car...
Zběžně jsem proklikal jsem i ostatní videa z toho kanálu a tohle mě pobavilo u E91 325d - "Je to hltač kilometrů, dálniční speciál, Jarax se mnou bude určitě nesouhlasit"JaraX píše:tady máte něco auktálního ke kvalitě BMW
já říkám že banglovská doba je best
https://www.youtube.com/watch?v=3R3AsmDsDDU
Ja to myslel, jako že jsem se tam nic nového nedozvěděl. Jestli to bylo video o té naftové E90tce, tak ji měl koupit 2,5ku nebo 3,0 v benzínu.matiz píše:Bych byl trochu opatrnejsi s tema hovnama, trojka e9x je velmi dobre auto. Jak na servis tak na jizdu.