Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

7er vs ostatní prémiové vozy

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Filozof

Re: 7er vs ostatní prémiové vozy

#101 Příspěvek od Filozof »

tak si užívejte auta dokud to jde .... každej den ... jednou budeme vnukům vyprávět v jaké době jsme žili ...

Bude se šetřit a aut pokud dopadne plnou váhou nejprve zdražování a zdaňení starších aut natolik že člověk nebude mít prachy aby mohl jezdit ... případně zbydou veteráni ...

Dávám bolševikovi v EU maximálně 10let.... :lol:
Jaris330D

#102 Příspěvek od Jaris330D »

Ale to je ve vsem, delam remeslo malir, naterac a tam se taky sidi, protoze kdyby se to delalo, jak ma, tak to nikdo nezaplati. Jsme nuceni vynechavat nejake postupy. Zakazni to sam vyzaduje. To je i ve stavebnictvi, stavi se, ale vse se sidi. Pak praskaj stropy, pricky, obklady duty, fasady hnusny, zaklady. Stejny je to u aut.
petr3141

#103 Příspěvek od petr3141 »

Filozof píše: Bude se šetřit a aut pokud dopadne plnou váhou nejprve zdražování a zdaňení starších aut natolik že člověk nebude mít prachy aby mohl jezdit ... případně zbydou veteráni ...
No počkej, já myslel, že očekáváš e66 běžně kolem 100K během pár let :)
Michal595

#104 Příspěvek od Michal595 »

JaraX píše:pokud máš takové finanční možnosti, tak bych se vykašlal to nacpat do aut, určitě ti ty peníze nespadli z nebe, tak to radši procestuj, kup si auto pro radost, nějakou M3, M6 apod, a užívej života, dát milion za rok ježdění v autě není optimální investice.

No celkovo "investicia" do auta nie je moc investicia ked sa nebavime ozaj o nejake specialitke...takze vzdy v tom nieco zahuci, otazka kolko....nejake M by sa mi urcite pacilo, lenze kvoli servisu do toho proste nechcem ist, to bude na servis najnarocnejsie mozne, a nemam tu ja nikoho komu by som to s kludom mohol dat a vozit to 400km so vsetkym nie je uplne ideal vzhladom k casovej narocnosti..:)
A teda Mko ako daily car neviem no...takze skor myslim co bude dalsie daily car...
mcfil

#105 Příspěvek od mcfil »

M-ko je super daily car. Moje sice byla jen E36, ale nejlepší vzpomínky a zážitky.

Nikdy jsem to neměl prodávat!!!!
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#106 Příspěvek od JaraX »

tady máte něco auktálního ke kvalitě BMW
já říkám že banglovská doba je best

https://www.youtube.com/watch?v=3R3AsmDsDDU
kabyr01

#107 Příspěvek od kabyr01 »

Měl jsem možnost se povozit v poslední M5 Competion a umím si to na daily představit úplně v pohodě :D Kromě teda samozřejmě pořizovacích a provozních nákladů...
zzeli

#108 Příspěvek od zzeli »

Filozof píše:jednou budeme vnukům vyprávět
No tak aby bylo o cem, mel bys urychlit vyber. Sestivalcem vnuka nenadchnes :D
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#109 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Ta recenze F80 je hrozná. Ale souhlas, že měl zůstat u E9X.
tommee

#110 Příspěvek od tommee »

Michal595 píše:
JaraX píše:pokud máš takové finanční možnosti, tak bych se vykašlal to nacpat do aut, určitě ti ty peníze nespadli z nebe, tak to radši procestuj, kup si auto pro radost, nějakou M3, M6 apod, a užívej života, dát milion za rok ježdění v autě není optimální investice.

No celkovo "investicia" do auta nie je moc investicia ked sa nebavime ozaj o nejake specialitke...takze vzdy v tom nieco zahuci, otazka kolko....nejake M by sa mi urcite pacilo, lenze kvoli servisu do toho proste nechcem ist, to bude na servis najnarocnejsie mozne, a nemam tu ja nikoho komu by som to s kludom mohol dat a vozit to 400km so vsetkym nie je uplne ideal vzhladom k casovej narocnosti..:)
A teda Mko ako daily car neviem no...takze skor myslim co bude dalsie daily car...
To je zbytečná obava. Současná produkce BMW je tak servisně náročná, že Mka z toho rozhodně nevybočují. Internet je jenom plnej odstrašujících případů lidí, co si koupí nejlevnější paštiku a nemaj na příslušný servis
petr3141

#111 Příspěvek od petr3141 »

JaraX píše:tady máte něco auktálního ke kvalitě BMW
já říkám že banglovská doba je best

https://www.youtube.com/watch?v=3R3AsmDsDDU
Zběžně jsem proklikal jsem i ostatní videa z toho kanálu a tohle mě pobavilo u E91 325d - "Je to hltač kilometrů, dálniční speciál, Jarax se mnou bude určitě nesouhlasit" :)
Jaris330D

#112 Příspěvek od Jaris330D »

Ja jsem kdysi videl.jedno video s tou e90tkou a od te doby si myslim svoje. Pak jsem uz nevidel ani jedno video. Ty kecy o hovne.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#113 Příspěvek od matiz »

Bych byl trochu opatrnejsi s tema hovnama, trojka e9x je velmi dobre auto. Jak na servis tak na jizdu.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#114 Příspěvek od JaraX »

no servis E9x stojí dost, ale je to dobré kvalitní auto, horší je to s paletou motoru, škoda že to nikdy nedostalo N62
Jaris330D

#115 Příspěvek od Jaris330D »

matiz píše:Bych byl trochu opatrnejsi s tema hovnama, trojka e9x je velmi dobre auto. Jak na servis tak na jizdu.
Ja to myslel, jako že jsem se tam nic nového nedozvěděl. Jestli to bylo video o té naftové E90tce, tak ji měl koupit 2,5ku nebo 3,0 v benzínu.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#116 Příspěvek od matiz »

:D :D :D Ja myslel ze to je auto na hovno, coz si myslim ze prave neni. Nemuze se rovnat se sedmici, jsou to absolutne odlisne segmenty, ale nahovno trojka neni. Porad ji mam, najedu s ni uplne hovno, od brezna asi tisic kilometru a je mi lito ji prodat... Ale asi fakt pujde z domu, je mi mala a nema komforty... Bohuzel uz se mi ty priority zacinaji menit, mam ji 9 roku a nebyl by marny ani gazik, do toho se maleza uplne nejlip :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Filozof

#117 Příspěvek od Filozof »

Mě se taky 3er e90-92 líbí a co jsem jezdil 325i 160kw je to sympatický motor jen má dlouhé kvalty převodovka. Mohlo by mít daleko lepší zrychlení na ten výkon.
330i jede o poznání líp a obě jsou fajn v pohodě vubec bych se stím nebál jezdit případně by měla manželka dobrej základ. Nemít velkou rodinu a spousty krámů je to pro mladé či starší super auto. Případně pro lidi co nemají 2děti ...to už je na hraně.

Člověk co jezdí v 7er tak mu přijde vše malé ...co jsem řídil E46 touring jsem se chvilku smál že je to auto pro děti ....
Taková parodie na dospělé auto... vzadu málo místa je to tvrdé nepohodlné, kufr je legrační a malej....atd.
přitom 330Ci e46 byl muj sen před 18-20 lety.

Ta e91 tour je o poznání větší ve všech směrech a modernější a nereznou tak jak staré klasiky neměl jsem celkem co vytknout v daném segmentu je to OK auto i na svuj věk stále v pohodě, pro mě je to stále malé protože jsme 4 a máme spousty věcí takže jedině 5-7er .... SUPERB kombi a podobné auta větší velikosti....

ZELI: Neboj než to zakážou V8 mít budu určitě ... 8-)
Jaris330D

#118 Příspěvek od Jaris330D »

Nevim kam to napsat, tak me snad neukamenujete. Dneska jsem s bratrem menil desticky u Mercedesi E W211 a nic jednodussiho jsem nedelal. Jen vytlouct 2 driky a vysunout desticky. Zadne cisteni dosedacich ploch ani povolovani sroubu. Proste pohoda. Staci jen silnejsi sroubovak a jeden slabsi. Nic vic.
horan

#119 Příspěvek od horan »

Tak buď rád, že si nepřišel o prsty jestli má predface s SBC a nedeaktivoval si brzdy diagnostikou nebo odpojením ŘJ.
Jaris330D

#120 Příspěvek od Jaris330D »

Nemusis nic deaktivovat, jen vytahnes klicek a nesmis ho zase zasunout. Po zasunuti klicku se aktivuje SBC a nastavej brzdy.
Odpovědět