Diky vsem za odpovedi,
prave ze asi vim (nebo spis tusim) co sem koupi e64 provedl, ze me cekaj vydaje jsem si zde nastudoval nez sem do toho sel. Par ruznejch bavoraku uz sem mel/mam, vim ze po roce 2008 uz nic nechci, tak myslim ze toto bude muj posledni model a pocitam ze to holt bude neco stat. Trica v kabru mi uz pomalu na denni dojizdeni par kilaku do prace prestava pres leto vyhovovat a deti ji davaj zbytecne docela zabrat, v 750i e65 se mi hrozne prijemne jezdi, ale motor je tam moc utlumenej a jizda je malo dramaticka

tak mi prijde ze 645i dobre kombinuje ty dve auta. Se strechou dole je ten zvuk i se seriovejma vejfukama paradni, jsem z toho zatim nadsenej, rikam si proc sem to nekoupil uz davno.
Cena byla adekvatni zjistenym zavadam, kupoval sem to "na dily" (nejelo to na vsechny valce, nesla stahovat strecha, neslo sundat zadni okno, otevirat kufr), ktery jsem ale odstranil de facto s nulovejma nakladama prvni den. Motor dam jeste na kontrolu odbornikum, ted to jezdi a v motoru z chyb zustala uz jen Disa a seklej termostat, gufera jsou asi v poradku, po delsim volnobehu to nehuli, je tam ale mensi unik oleje nekde na motoru, pak jeste zadni mlhovky nesvitej a pravy predni PDC nefunguje a par plastu v interieru asi vymenim.
Ad 1) repraky hrajou vsechny, L7 zaply je, tak asi bude potreba nakej srazik kde si u nekoho poslechnu jak to ma hrat, ale ve finale me to asi zas tak trapit nebude, poslouchat motor je lepsi
Ad 3) SC zkusim teda kouknout po e70 zamkach, SC je navykovy a je divny jaky to pri zavirani dava rany
Ad4) modul na S633 asi bude horsi sehnat, ale zkusim, snad to budu i umet nakodovat, vse mimo sklapeni zrcatek pri zamceni dalkou (chybejici modul KGM) se zatim povedlo. Pasne tam modul na BT z e60 nebo je pro e63/4 unikatni, nevite nekdo?
Chci pres to jen telefonovat, hudbu pres to poslouchat nehodlam. Na to mi bude stacit changer pokud by umel MP3.
Jinak je to jedna z uplne prvnich e64 645i z unora 2004 (Vin B300401), chtel sem dle mistnich rad auto co ma sportovni sedacky, active steering, dynamic drive a drzak nápojů, sportovní sedacky to nema coz je skoda, ale prijde mi ze ty se z tech 4 nutnejch veci dodelaj/vymenej nejsnaz kdyz je sezenu, navic to ma ale zase vyhrejvanej volant a dynamicky svetla, za coz sem rad. Barva laku Stratos (440) bez vetsich vad, vevntr bezova taky ve slusnym stavu.
Fotku zatim poradnou jeste nemam
Dokoupil sem windschott a havarijne to pojistil, takze az bude nakej sraz treba zase u Kolina, rad bych se prijel podivat