Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

7er vs ostatní prémiové vozy

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

Re: 7er vs ostatní prémiové vozy

#1221 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

LukesE39 píše:
xaler píše: Do nedávna jsme soutěžili kdo má dražší auto než xaler a teď se to zlomilo na kdo má levnější auto než xaler. Sežral bych ti, že jsi za to auto dal třeba 60, ale to co píšeš je hovadina. Co bude dál 760Li za 17 tisíc, plně pojízdná a ještě ti jí hodí do zásilkovny? To bys mi ten zesilovač mohl prodat tak za dvacet se zárukou 10 minut na vyzkoušení, pak ještě STVL za 7 a máš auto zadara.
Jarisi pravda tě sere co? Tak napiš v čem hrkáš do práce ty odborníku na BMW.
Filozofe, to je asi legrace dražší X5 s dvojnásobným nájezedem a s mrtvým automatem. V čem je teda lepší? Já ti moc nerozumím. Jel jsem se dvěma X5 a rozhodně nejsou horší než E65. Jedinej problém byl automat. Marně v paměti pátrám k čemu bych E65 mohl přirovnat.
Tohle neni soutez, to ti jen osvetluju to, co tys asi doted nepochopil.. Nafta do kila neni nic svetobornyho, tech se vali vsude spoustu, to, ze je na predfl naftu dost vybavena je prijemnej bonus, ze bude takhle dlouho fungovat je i pro me trochu prekvapeni, ale prece jen, jel jsem to koupit osobne a aspon si to prohlidl.. A zapomnel jsem dodat, ze uz pri koupi nefungoval ASK. Nakrmil jsem nekoho triapullitrem a od ty doby to hraje bez problemu.. Ta 745i neni hovadina, nevim proc bych si to mel vymejslet, to auto je fakt hnusny, kdyz jsem s tim jezdil, abych vedel jak funguje a nefunguje, tak jsem se v tom docela i stydel.. Ale nebal se ze nedojedu :D a nainzerovana nebyla, kupoval jsem ji kousek za Prahou. Do konce prosince ma platnou STK, pak pujde pod kudlu. Ale klidne ti ten zesilovac prodam uz ted, a abys nerekl, ze jsem zid, dam ti ho klidne treba za desitku. Beres? STVL dostanes k nemu dostanes gratis, abys nerekl ze jsme na tebe vsichni osklivi.. Kdyby te jeste neco napadlo, dej vedet, 745ky mam dve.. ta druha je ale vybavove hodne o hovne, ale funguje taky cela. (stala 25, ale tomu neveris, vid?) ;)
Zesilovač za 10? :D To jako fakt?
kurevtor

#1222 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše: Když už vybíráš auto raději pár korun připlat za slušnej stav a servis. Nevybírej to nejlevnější.

Férová rada :D Ta fakt sedla. :D Ten návrh tý X5 taky jedna radost :D
Filozof píše: O předpovědi na další roky raději nebudu mluvit ...
tak určitě :D A že ti to vydrželo
Filozof píše: Kež by to nebyla pravda
more však to neni pravda ani na dvě promile co řešíš :D Vymejšlíš nesmysly a pak se nad tim hroutíš :D
Filozof píše: ....a bylo to jak v roce ještě 2000-2005.... a my si žili klidně... :)
ty pracuješ v důchoďáku, že seš tak nasáklej těma stařešskýma kecama? Sorryjako.

Jinak kvalitní diskuze.
Filozofe už si najdi tu škodovku prosím. Xalere už si kup tu tatru 613 prosim.

Docela je mi sympa jak je Xaler přesvědčenej na sto o tom, co kdo mohl a nemohl koupit, protože sedí furt nad inzercí :D

Jaris vs Xaler fight.... to mě pobavilo jak Yksko vpálilo Jéčku kdo je tu dýl. Tak koukam a fakt že jo, bojovník Yks tu byl ještě pár dní před bojovníkem Jé. Lavice z motoráku taky pobavily. Na druhou stranu Jéčkovo kontra argumentace štaflema taky docela silnej kalibr. No prozatim vede na body Xaler, za svůj sebevědomě vedený útok na Jéčkovo posun z Fabie do Octavie. Ač nevidim nic špatnýho na tom jezdit fabií natož octavií v kombíku se štaflema, pokud mám hodnotit techniku a styl rejpnutí tak bojovník Yks vnesl do zápasu vysoké kvality.
horan

#1223 Příspěvek od horan »

Štěpáne vím, že si šlapu po štěstí, ale do DEK-u nejdu. Osobní nesympatie.
Mám kousek od baráku cihelnu Heluz a v ní lidí, kteří dokázali dřív dodat za rozumné ceny cihly ve "dvojce". Ale dneska nejsou ani ty. Vše vyprodáno. :shock: To stejny Ytong a siporex. Asi budu oklepavat starý cihle.
Jaris330D

#1224 Příspěvek od Jaris330D »

Kurevtore : nejde o to, jak tu jsem dlouho, ale z tech 10 roku mam 6 roku E66tku, takze tu mam o sedmach vetsi prehled. O to v cem jezdim do prace neni o tom, ze neni sedma spolehliva nebo draha na provoz, ale o ucelu snad ne? Kazdymu soudnymu cloveku s normalnim IQ je i jasne, ze sedma je drazsi na provoz nez Octavia, ale o to tu ani nejde. Proste se tu s tim volem moc serete. Za poslednich nekolik mesicu se tu porad resi xalerovi hovna a filozofova moudra o preziti. Ani se tu moc neresi komu se tu neco posralo, protoze je tu jen par lidi, kteri umeji poradit, tak neco poradi, ale v tomhle bordelu se to hned ztrati. Jen se tu resi xalerovi uplakany nařky, protoze je zklamany, ze kara za top cenu nefunguje. Jen debil koupi neco, co nevidel a pak se divi. Tohle je na facku.
https://youtu.be/7UKfE9f0KZs
Naposledy upravil(a) Jaris330D dne sob 13.11.2021 10:32, celkem upraveno 2 x.
martty

#1225 Příspěvek od martty »

S cihlama je problém, zrovna včera jsem měl telefon že stavebnin, že to co jsem objednal na 8.11. začnou vyrábět až 22.11. a přivezou na začátku prosince. Ještě, že jsem to tušil a objednal to dost dopředu, kdybych to měl na čas, tak jsem v háji a stojí mi jedna stavba na měsíc. Co se týče cihel na garaz, napiš mi SZ co by si potřeboval, kolik a kam...
xaler

#1226 Příspěvek od xaler »

Jarisi o jakých opravách si tu chcete psát, když vám se ty auta neserou. Za šest let jsi na to nesáhnul tak jsem klidně nahoď příspěvky o tom jak jsi nechával měnit olej, nebo zesilovač posíláš do opravy. Určitě si o tom všichni rádi přečtou. Stejně tak mi visí v hlavě to nedořešené téma jaké podložky si dát pod zadní kola. Děláš tu ze mě bezdomáče a sociála a vzápětí se přiznáš, že sedma je drahá na provoz. On je rozdíl v tom občas jet machrovat do fitka jak jsi psal, nebo v tom letět v pět do práce a v pět letět domů. Celou zimu to auto opravuji za tmy a ráno musí jet. Když jsem to kupoval tak jsem čekal, že tam budou opravy a byl jsem na to připravený, ale je to peklo, nic podobného s čím jsem se setkal. Už dvacet let jsem s autem nebyl v servise a jezdím stále v takových autech jezdím opravuji je, pomáhám s opravama.
No nic teď byste sem mohli někdo hodit story a fotky jak vyndáte zesilovač, balíte ho do krabice a nesete na poštu. Nezapomeňte dořešit ty podložky, jsem naplej jak struna jak to dopadne.
Stepan1

#1227 Příspěvek od Stepan1 »

horan píše:Štěpáne vím, že si šlapu po štěstí, ale do DEK-u nejdu. Osobní nesympatie.
Mám kousek od baráku cihelnu Heluz a v ní lidí, kteří dokázali dřív dodat za rozumné ceny cihly ve "dvojce". Ale dneska nejsou ani ty. Vše vyprodáno. :shock: To stejny Ytong a siporex. Asi budu oklepavat starý cihle.
Pro mě to není osobní. Neberou od nás, tak je nebudu na první dobrou doporučovat. Až brát začnou, tak si koupím i merch a na zahradu postavím tu jejich kadibudku :lol: :lol: Choď do BigMatu, tam jsou sympaťáci, ty rádi máme :)

Ty problémy jsou na dodavatelský straně, ne protože by se prodávalo "moc", ale protože nemá kdo dělat a ta výroba se přestává vyplácet. Chlap, vééélkej výrobce, obrat v miliardách na CZ trhu, mi teď vykládal, že by dělal víc, ale že mu u těch strojů nemá kdo stát. Ani Češi, ani Ukrajinci, ani nevím kdo. V říjnu prej dávali výrobní termíny, že v březnu určitě a když seženou víc lidí, tak možná i za tejden, těžko říct :lol:

Dle infa měsíc zpátky cementárny stahovali výrobu, protože to skrze "emisní povolenky" (ne elektriku, ale ty specifický pro cement / ocel / ...) nejsou schopný dělat. Je to peklo. Čistě administrativní, výroba jako taková je zisková, ale dojebávají jí vícenáklady vytvořené v kancelářích EU. Jestli se pletu, tak mě opravte, ale na cihelny se imo vztahuje ta samá povinnost :)

Nechci házet nějaký velký předpovědi, tzv. na Filozofa, ale když sme teď řešili jestli nasypat pár mega a naházet si solární panely úplně všude, kde máme volný střechy, malý pozemky (...), tak sme to odpískali, protože už věříme, že se EU v týhle podobě do pár let rozpadne a budeme zase žít nějak "normálně". Elektriku valit z uhlí za pár kaček a tím by se jakákoliv investice do (momentálně předražených) solárů zlikvidovala.
Jaris330D

#1228 Příspěvek od Jaris330D »

Opravy jsem psal v jednom z temat. Zverejnil jsem celou servisni historii, co je to auto v ČR. Od roku tusim 2010. Auto me za tusim 70 000 km nechalo jen jednou, kdyz se me zadrel altik, ale kdybych jezdil na pravidelne kontroly k Jaraxovi, tak se to nestane. Udela se repas a jede to dal. Pak tu mam nedoreseny drobnosti s automatem a vuli v kardanu. Jenze to jsou zavady s kteryma jsem to kupoval. Neni potteba to hned resit a jezdi to pekne dal. Rada lidi by automat neresilo, ale ja chci, aby to radilo bez sebemensiho zavahani a aby to nebylo vubec znat. Nevim, jestli si v takovem automatu nekdy jel. Ty zavady jsou bezne spotrebni veci. Tyhle zavady se resi u vsech aut a ne jen u E65tky. Jenze ja mam najeto vic jak 400 000 km a stari pomalu 20 roku. Kohokoliv jsem vezl, tak by to nerekl. A to nemam zadny Top stav. To Jarax by ti otevrel oci, co k nemu jezdi. Staci zajed ke Snejkovi a jeho mechanik jezdi v sedme, ktera servis nevidela od doby jeho koupe. Sice je to hroznej pelech, ale ono mu to porad jezdi a nehodla do auta davat ani korunu.
Zesilovac a ASK nechaval repasovat tusim Klimmson a je to uz 8 roku a stale to hraje. Kolik casu si v tom uz zabil a akorat si to cele znicil. Nic si neusetril a nic nevyresil, protoze si ten Logic zabil.
Kdybych potreboval, tak nemam problem sednout a jet treba 500 km na otocku, protoze vim, ze me to nikde nenecha. Machrovat do fitka :lol: , ty fakt bavis. Kdybych chtel machrovat, tak si koupim neco novejsiho, protoze ne u vsech je predfacelift opticka perla na machrovani.
Kdybych delal v kanclu nebo kdekoliv, kde nepotrebuju remeslnicke naradi, tak klidne budu jezdit sedmou. Obcas s ni i do prace jezdim, ale fakt to nedela dobry dojem, kdyz tam jezdim sedmou. Bys neveril kolik lidi zacne blbe kecat o zazobanosti a ze jsme dobre placeni, kdyz si muzu jezdit V8ckou do prace. Mraky lidi i zakazky odrekne, protoze prece nebude platit remeslnika, ktery se vozi ve stare sedme. Proto je i lepsi mit na praci horsi auta.
A nemam uz chut ti tu neco vysvetlovat.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#1229 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

Jaris330D píše:Obcas s ni i do prace jezdim, ale fakt to nedela dobry dojem, kdyz tam jezdim sedmou. Bys neveril kolik lidi zacne blbe kecat o zazobanosti a ze jsme dobre placeni, kdyz si muzu jezdit V8ckou do prace.
přesně.... :pivo: :thumbsup:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
horan

#1230 Příspěvek od horan »

Před asi 5 lety nám dělala firma bránu. Přijel nějakej jejich obchoďák s novým Supem. Začal se se mnou bavit o sedmě a že měl S-klasse, ale začal jezdit Supem, protože byly problémy se zákazníkama. Že řeči, někteří že odřekli..... a že co jezdí Supem, tak bez problémů.
Jsem mu nevěřil. Asi jsme fakt tak jebnutí závistivci.
xaler

#1231 Příspěvek od xaler »

Jarisi to mi dáváš jako příklad někoho kdo má neomezené servisní možnosti a neomezený přístup k dílům a na to auto sere?
Měl bys si psát, nebo pamatovat co tu píšeš, nebo jsi dost rozpolcená osobnost. V podstatě mám lepší auto než ty, protože jsem nikde nezůstal a vždycky to nějak dojel domů. V kufru mám kanistr s olejem a vodou, jednou jsem z motoru nožem vyřezával řemen a rozlámanou saharu a dojel jsem. Motor je jak naftový čtyřválec, ale jede. S tím tvým rekreačním ježděním na mě dojem neuděláš a třeba tě s tím nájezdem překonám. Na Logic 7 jsem nikdy ani nesáhnul, chtělo by to si trochu pamatovat co tu čteš a zároveň píšeš. Běž si sednout do garáže, chvíli si tam poseď, to je zadarmo a pak na mě zase přijď machrovat.
horan

#1232 Příspěvek od horan »

Mám dneska narozeniny. Můžeš mi prosím dat ten nejlepší dárek a konečně s tou tvou uplakanou osobnosti co dokáže jen svalovat vinu na ostatní vypadnout do piče? :roll:
Jaris330D

#1233 Příspěvek od Jaris330D »

Horan - ma cenu reagovat na tohodle individua?
xaler

#1234 Příspěvek od xaler »

Proč jste naštvaní na mě, já jsem asi jediný kdo sem píše pravdu. Z Jarise už to pomalu leze, auto nic nepotřebuje akorát má v hajzlu almaru a hřídel. Co dál Jarisi funguje ti klima, hrajou všechny repráky, motor běží na kolik válců? Já se taky mohu vymlouvat že mi to jezdí a je tam několik drobností, které by třeba někdo neřešil.
LukesE39

#1235 Příspěvek od LukesE39 »

Jaris330D píše:Obcas s ni i do prace jezdim, ale fakt to nedela dobry dojem, kdyz tam jezdim sedmou. Bys neveril kolik lidi zacne blbe kecat o zazobanosti a ze jsme dobre placeni, kdyz si muzu jezdit V8ckou do prace.
I ja muzu tohle potvrdit. 2 roky jsem mel sluzebni trojku Supa, nikdy nikde zadny problem nebo reci.. Pak se Sup vratil leasingovce (operak) a ja jezdil po zakaznikach chvili starou 38mou, ta byla v pohode. Pak jsem k jednomu konkretnimu zakaznikovi, resp jeho zamestnanci, kterej je zavistivej az do prdele, prijel 65kou.. To bylo kecu, ze si muzem dovolit jezdit novejma velkejma bavorakama (sef ma G11), ze superb mi byl asi malo.. Tak mu rikam, ze to je ty vole 20 let starej kram, muj soukromej a stal ani ne desetinu toho, co ten superb.. chvili na me cumel jak bacil do lekarny a pak jen tupe pronesl "aha".. a to nebyl jedinej pripad, ac je to hnusny jak duchodcovska prdel, ten predfejs, tak si spousta lidi stale mysli ze to je zanovni auto
jazet

#1236 Příspěvek od jazet »

Sorry, ale kde jezdíte? Já neznám nikoho, kdo by si myslel, že by e65 byla zánovní auto, každej pozná, že je to starej pekáč.
Jaris330D

#1237 Příspěvek od Jaris330D »

Tady nejde o to jestli je zanovni nebo neni. Staci, ze mas velke auto s velkym obsahem. Staci, ze mas individualni auto a budis pozornost. Staci, ze mas velke kola a drahe pneu. Ona ta E65 ma porad modernejsi tvary nez jine auto, ktere je podobneho roku vyroby. Kazdej to fakt nepozna, ze je to rok 2002.
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#1238 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

Já to znám zase obráceně. Když jedeš k "zákazníkovi" Superbem, tak Tě má na háku ... Ale když tam dorazíš něčím jako 7, A8 ... Tak skáče z okna :lol:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#1239 Příspěvek od matiz »

xaler píše:Proč jste naštvaní na mě, já jsem asi jediný kdo sem píše pravdu.
Nemuzu si pomoct ale ty jsi vsech idiotu kral. Fakt se nerad snizuju k osobnim urazkam, ale v navaznosti na to co stale pises usi uz nemuzu pomoct. Dal jsem si tu od tech sracek chvili pohov ze se to snad uklidni ale ne, evidentne je vsechno pri starem... Jeden dement stale hleda a druhy stale opravuje. Koupil sis hromadu srotu na jehoz opravu nemas znalosti. Zamerne nepisu finance, protoze mnoho se da sehnat za hubana nebo fakt levne. Koupit mrtvou krysu a reinkarnovat ji muze jen ten, kdo zna principy toho auta, jak tam co funguje a z toho opravit to co je spatne. jenze ty nemas ani ty znalosti a evidentne v tom tvem krapu je spatne vse na co se podivas. Misto toho abys priznal ze jsi koupil dojety vrak co ma kola a motor kde vlezes tam z tebe litaji sracky jaky je to krap. Sorry jako, vsichni do jednoho tady vi ze ta tvoje sedma je nejvetsi srac v evrope, nikdo to ani nevyvraci, nezpochybnuje, ale takove je jen ta tvoje a jemu podobne vraky dojete na kurwu. Nic vic, nic min.
Pilsner

#1240 Příspěvek od Pilsner »

xaler píše:Proč jste naštvaní na mě, já jsem asi jediný kdo sem píše pravdu. Z Jarise už to pomalu leze, auto nic nepotřebuje akorát má v hajzlu almaru a hřídel. Co dál Jarisi funguje ti klima, hrajou všechny repráky, motor běží na kolik válců? Já se taky mohu vymlouvat že mi to jezdí a je tam několik drobností, které by třeba někdo neřešil.
Kamo,jen tak pro info,jaky mas IQ?
Odpovědět