Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dovoz aut - M3maniac

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Lukáš »

kupoval sem od nej třícu a az na 2 drobnosti absolutně bez výhrad. (ale žádná tragedie :-D)

nemel u sebe TP(nemeckej). ale jak slibil, hned jak se dostal do auta kde ho zapomel, TP ihned ho se vsema dalsima papirama a navodama co k tomu byly ihned psolal.....
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

a třetí drobnost byla žes ji ještě cestou rozstřelil :D viď
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Lukáš »

jj jest to tak :-D
Memory
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Memory »

Jo tenhle človíček je spolehlivej, prodával jsem mu kdysi M5 a vše proběhlo bez problému.

Good luck :)
Leni Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Leni Čestný člen »

Jsem tu zapomněla Reného pochválit, že mi moc pomohl s dovozem novýho autí... šlo to jako po másle a super domluva, díky :wink:
A němce ukecal na nemožný, je to fakt obchodník :bigups:
Honza-net
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Honza-net »

Také musím přidat skvělé hodnocení za dovoz pěkného bouráku :twisted: Jinak stále u mě máš tu Havanu :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#27 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Honza-net píše:Také musím přidat skvělé hodnocení za dovoz pěkného bouráku :twisted: Jinak stále u mě máš tu Havanu :D

OK,jak pojedu kolem tak se pro ni stavím :wink: jinak jsem rád ,že jste lidičci spokojení :wink: toto číst člověka hodně potěší :wink:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

aby te chvaly nebylo malo tak ti jeste pridam jako referenci prispevek od jednoho cloveka kteremu si dovezl vuz.. napsal to do inzeratu ktery jsem nedavno mazal......
takze zde prosim

gigo - všem děkuji za nabídky... Bohužel žádná nabídka nebyla tak dobrá jako od M3 Maniaka :!:

Již mám tedy přivezeno
8)
( k nahlednuti prispevek v koši )
streety

#29 Příspěvek od streety »

Také mám objednáno, jednání po telefonu proběhlo hladce, vše na rovinu, výborný přístup k věci. Těším se na telefon, že se našel vhodný kousek. :mrgreen:
streety

#30 Příspěvek od streety »

Tááákže auto mám doma. :)
E46 330Ci, najeto poctivých 90tis. km, (serviska, faktury od servisních zásahů), po prvním majiteli, auto jako nové, ještě voní novotou. Opravdu jsem nečekal, že se něco takového najde a ještě k tomu za rozumnou cenu.
Musím si tedy pochválit spolupráci s m3maniacem, seriózní přístup, co se domluví, to platí, vše na rovinu. Kéž by měli všichni obchodníci v ČR takový přístup.
Takže hledáte-li spolehlivého dovozce a férové jednání, jednoznačně doporučuji. 8)
MrScully

#31 Příspěvek od MrScully »

streety píše:Tááákže auto mám doma. :)
E46 330Ci, najeto poctivých 90tis. km, (serviska, faktury od servisních zásahů), po prvním majiteli, auto jako nové, ještě voní novotou. Opravdu jsem nečekal, že se něco takového najde a ještě k tomu za rozumnou cenu.
Musím si tedy pochválit spolupráci s m3maniacem, seriózní přístup, co se domluví, to platí, vše na rovinu. Kéž by měli všichni obchodníci v ČR takový přístup.
Takže hledáte-li spolehlivého dovozce a férové jednání, jednoznačně doporučuji. 8)

A to mu to trvalo měsíc a půl? Já ho měl doma za 4 dny. René, nějak stárneš ;-)

Tak šupšup k nám na E46 fórum - http://e46.bwmklub.cz. A pěkně se rozhovoř o výbavě, cenovce a tak... S třílitrama se nějak roztrhnul pytel.
streety

#32 Příspěvek od streety »

MrScully píše:

A to mu to trvalo měsíc a půl? Já ho měl doma za 4 dny. René, nějak stárneš ;-)

Tak šupšup k nám na E46 fórum - http://e46.bwmklub.cz. A pěkně se rozhovoř o výbavě, cenovce a tak... S třílitrama se nějak roztrhnul pytel.

Nene, musím se Reného zastat! Původně to měla být E36 M3 3,2 (rozpočet cca do 400tis. Kč), ale v této cenové relaci se dlouho nenacházel kousek odpovídající mým přísným kritériím a více se mi do 10let starého auta dávat nechtělo. Tudíž jsem změnil požadavek na 330Ci v co nejlepším stavu, kůže, sport. sedačky, na denní ježdění. Po telefonu bylo znát, že René pochopil mé požadavky vč. toho, že se nespokojím s ledajakým autem, co má nalítáno 150tis. km. Věřím, že s tím měl mnoho práce, najít 7 let staré auto, které vypadá jako nové, je jako hledání jehly v kupce sena.
Důkaz místo slibů...
http://i229.photobucket.com/albums/ee13 ... 008077.jpg
http://i229.photobucket.com/albums/ee13 ... 008079.jpg
http://i229.photobucket.com/albums/ee13 ... 008090.jpg
http://i229.photobucket.com/albums/ee13 ... 008092.jpg
http://i229.photobucket.com/albums/ee13 ... 008096.jpg
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#33 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jsem rád že jseš spokojenej :wink: at Ti dělá jen radost
Chaotik

#34 Příspěvek od Chaotik »

Tak přidám taky svoji troškou do mlýna.... opravdu nemůžu než doporučit. Moc se mi nechtělo dávat slušnou hromádku peněz za auto, který sem ani neviděl (m3maniak mi všechno ale popsal), ale jakmile sem auto uviděl, nelitoval sem;-).
Radim046
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Radim046 »

Taky přidám kladnou zkušenost.Ve středu odpoledne mě kolega požádal zda nevím o někom kdo vozí pěkný auta.Sháněl už přes pul roku Galaxy nebo Sharana a tak jsem mu dal číslo na M3maniaka.Během chvile byli dohodnutý s tím že auto do 3tydnu sežene.Ovšem ve čtvrtek večer mi kolega volal že mu volal M3maniak že má Galaxy a pokud kývne že ho chce tak pro něj hned vyráží :D :D .A v sobotu už byl šťastným majitelem Galaxy.Auto jsem viděl a musim říct že je v moc pěkném stavu a se serviskou. :!:
Deliquente

#36 Příspěvek od Deliquente »

Tak i já mám od Reného 330ci :D Vše podle domluvy a ok !
Rene

#37 Příspěvek od Rene »

Jednanie Reneho je 1A,take som uz davno v obchode s autami nevidel...Minuly tyzden som od neho(jeho manzelky :lol: ),kupil Golfika 3GTI...Tak zachovale auto s tych rokov este v mojom okoli nikto nevidel... 8O S jednanim a dohodou 100% spokojnost.Co povedal o stave auta,to bola pravda.Pani..poklona tomuto cloveku... :palec:

P.S.:podoba mien je ciste nahodna... :D
Na klub som sa registrovaql iba koli tomuto prispevku,ale ked viem kto vozi aj pekne BMW,tak mozno...ved je to tiez nemec,tak ako VW... :D
mudy
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od mudy »

Tak uz sem tez hrdy majitel BMW :) Navrhuji Reneho nabalzamovat a vystavovat jako prototyp spravneho obchodnika :)
Jeste jednou, diky moc.

PS: mel sem co delat se krotit a ty kone tez, ale nakonec sem to nak zvladl :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#39 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

jsem moc rád že jste spokojeni,jen prosím vás nepřehánějte :D všeho moc škodí :D
Finop

#40 Příspěvek od Finop »

Já mám také jednoznačně pozitivní zkušenost - před půl rokem mi M3Maniac dovezl E46 320Ci a jsem velmi spokojený. Rychlé a spolehlivé jednání. Díky René - auto mi stále dělá velkou radost
Odpovědět