nemel u sebe TP(nemeckej). ale jak slibil, hned jak se dostal do auta kde ho zapomel, TP ihned ho se vsema dalsima papirama a navodama co k tomu byly ihned psolal.....
streety píše:Tááákže auto mám doma.![]()
E46 330Ci, najeto poctivých 90tis. km, (serviska, faktury od servisních zásahů), po prvním majiteli, auto jako nové, ještě voní novotou. Opravdu jsem nečekal, že se něco takového najde a ještě k tomu za rozumnou cenu.
Musím si tedy pochválit spolupráci s m3maniacem, seriózní přístup, co se domluví, to platí, vše na rovinu. Kéž by měli všichni obchodníci v ČR takový přístup.
Takže hledáte-li spolehlivého dovozce a férové jednání, jednoznačně doporučuji.
MrScully píše:streety píše:Tááákže auto mám doma.![]()
E46 330Ci, najeto poctivých 90tis. km, (serviska, faktury od servisních zásahů), po prvním majiteli, auto jako nové, ještě voní novotou. Opravdu jsem nečekal, že se něco takového najde a ještě k tomu za rozumnou cenu.
Musím si tedy pochválit spolupráci s m3maniacem, seriózní přístup, co se domluví, to platí, vše na rovinu. Kéž by měli všichni obchodníci v ČR takový přístup.
A to mu to trvalo měsíc a půl? Já ho měl doma za 4 dny. René, nějak stárneš
Tak šupšup k nám na E46 fórum - http://e46.bwmklub.cz. A pěkně se rozhovoř o výbavě, cenovce a tak... S třílitrama se nějak roztrhnul pytel.
streety píše:Tááákže auto mám doma.![]()