Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zkusenosti podvozky JOM,FK,SuperSport apod.

upravené vozy :)
Odpovědět
Zpráva
Autor
sadamcx65

#101 Příspěvek od sadamcx65 »

..máte někdo odkaz na FK podvozek na E36, pokud možno předek i zadek stavitelný? a jak jsou na tom ty stavitelný podvozky od JOM?
Michall

#102 Příspěvek od Michall »

sadamcx65 píše:..máte někdo odkaz na FK podvozek na E36, pokud možno předek i zadek stavitelný? a jak jsou na tom ty stavitelný podvozky od JOM?
http://www.carbonia.cz
Paavo

#103 Příspěvek od Paavo »

zdravim bizoni......chci se nejdriv optat na kvalitu Weitec vs. JOM stelovaku na E36.Vim ve JOM podle referenci nic moc, lae ve srovnani se seriovym podvozkem starym bratru 15let ,byla by to cesta zpet?Nebo raci investovat za mene kvalitni stelovak cca 6000,- ktery bude lepsi nez vyklepany tlumice.Diky PIC
DAVe_1

#104 Příspěvek od DAVe_1 »

mel sem na 36ce isu Supersport dva roky a naprosto v poradku a spokojenost :wink: stal me 9000 snizeni cca 30-15. Jediny problem byl kdyz jsem poridil 18" Mpaket s E46 et 45 nebo kolik a uz me na predku pneu drelo o misku tlumice. Takze jsem je musel prodat dal..ale jinak 18" s et 35 naprosto ok.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od Zave »

DAVe píše:mel sem na 36ce isu Supersport dva roky a naprosto v poradku a spokojenost :wink: stal me 9000 snizeni cca 30-15. Jediny problem byl kdyz jsem poridil 18" Mpaket s E46 et 45 nebo kolik a uz me na predku pneu drelo o misku tlumice. Takze jsem je musel prodat dal..ale jinak 18" s et 35 naprosto ok.

chtels nakonec napsat 17" et35? :-)
jinak ja mel supersport pruziny, snizeni 40/30, ale v realu cca 30/15, coz bylo ideal a taky spokojenost....
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#106 Příspěvek od angel_1 »

levap píše:
angel_1 píše:
levap píše:[quote="angel_1"][quote="MattyX"]no jasne stim se da vyhrat...je to zase nastaveny kvuli kolum docela tvrde aby nedrhli o lemy takze taky proto...mozna na mensich kolech s mekcejsim nastaveni to muze byt dobry,ale na to uz bych se asi poohlidl po nejake mekkci variante no nez ten racing :D

no jak rikam ten street je na bezny jezdeni nejlepsi :-)

Nazdar,tak už mám D2 verzi street objednanou,do 14 dnů by měla přijít

Nazdar :-D Tak mi pak rekni tve hodnoceni :-)[/quote]

Tak už jsem tu d2 konečně namontoval.Zatím maximální spokojenost. Nastavené to mám na max. snížení a max. tuhost. Je to tvrdší,ale kdykoli můžu ubrat. V zatáčkách to drží neskutečně.[/quote]

tak jak jsi spokojeny po mesicich?? Super vid?
-iceman-

#107 Příspěvek od -iceman- »

A co takhle podvozky od Eibachu?
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#108 Příspěvek od MattyX Moderátor »

-iceman- píše:A co takhle podvozky od Eibachu?

je to renomovanej výrobce , krok vedle to určitě nebude ;)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Jankibmw
Kontaktovat uživatele:

#109 Příspěvek od Jankibmw »

Hele ja mam od JOmu stelovak za 5000kc novy, najel sem stim uz 40tis km tenhle rok po cele evrope, kostkach, dirach a vseho mozneho a porad funguje a jsem max spokojenej. Nepotrebuju zadnej zavodni tvrdej podvozek. todle je dobry podvozek pro nenarocny lidi pro normalni provoz nevim co vsichni mate proti tomu :))) Jo a kolik stojej origo tlumice? :) A mam zaruku 2 roky a pak to vymenim a je to :)
kokiBMW

#110 Příspěvek od kokiBMW »

Kamarád měl podvozek Raceland, vejškově stavitelnej a šílenost, odskakoval, tvrdej jako prase, no prostě děs...
Joke320

#111 Příspěvek od Joke320 »

pokud nekdo shani podvozek na E36 coupe 6ti val tak tu mam stavitelnej FK nejvissi rady uplne NOVY ....s novim ulozenim SWAG.....mozno i silentbloky powerflex..jinak z tech tri znacek nejlepsi..Jom a supersport je jeden a ten sami vyrobce
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=97546
HottyE36

#112 Příspěvek od HottyE36 »

zdravím tak jak stím jomem? Na obyč sedan E36 kterej jezdí furt jen ve dvou lidech. Je to 316 takže žádnej okruh ani závodění,spíš leštěnka na dení ježdění. Mám hlavu v péru,ale zatím dle ohlasů : Kdo jom na autě má tak říká že pohoda,že najel x tisíc km a bez problémů, potom ostatní co se smějí když člověk jen to slovo Jom řeknete :lol:
Joke320

#113 Příspěvek od Joke320 »

stačí se na JOM jen kouknout a ten kdo vi jak ma podvozek vypadat...tak tomu JOM a SUPERSPORT vykouzli obrovský úsměv na tváři.....škodolibí
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#114 Příspěvek od xSAFA »

Úsměv nechť kouzlí komu chce, to je mi celkem ukradeny a je to argument k ničemu... :D Já jsem JOM namontoval nedávno a trochu se strachem absolvoval první jízdu jaké to bude a musím říct, že max spokojenost. Bude to asi hodně o tom jak kdo jezdí a jak podvozek využívá, já jsem spíš kliďnější, ale sem tam tomu taky dám a proletím si nějaké ty klikatiny trochu rychleji a nemůžu na něj říct nic špatného, pro mé potřeby naprosto dostačující.

Jinak má podmínka byla výškově stavitelný, neboť sem nechtěl narazit na problém, že po montáži pevného to nebude dle mých představ. Dávat skoro 20tis za stavitelný KW, který pak nedejbože odrovnám na nějaké díře sem opravdu nechtěl. Ale jak říkám, kadždý od podvozku čeká něco jiného, pro mě JOM naprostá pohoda. Teď ještě co vydrží.... :) Pochopím, že dát na M3 JOMa by byl asi nesmysl, ale zase dávat podvozek v třetinové hodnotě auta na ty naše babičky, kor když to má někdo jen na běžné ježdění... No ať si každý rozmyslí co chce... 8)
kourk

#115 Příspěvek od kourk »

beann píše:
Rendis píše:
adam píše:doporučuju koupit bilstein v UK

všichni nakupujeme v UK :)

nebyl by nejakej odkaz na e-shop UK?

taky by mě zajímalo kde koupit tlumiče nebo podvozky v UK. nejaky shop. krom ebaye. díky.
Ori

#116 Příspěvek od Ori »

mám 3roky stavitelnej JOM najel jsem asi 80tis.km, dostával docela zabrat.a předek mám sníženej uplně na max. ted na jaře, levej přední vytekl. zadek je docela měkkej ale funguje. ale chci už tvrdší.

tak koukám po nějakým novým.potřebuju radu kde a jakou značku koupit cena tak do 13tis. předek at mužu nastavit až do těch -80mm nebo i víc klidně. (nyní mám vzdálenost od středu kola nahoru k lemu blatníku asi 30cm/zadek 31cm, kolik to je snížení oproti originálu?) díky
netopier
Kontaktovat uživatele:

#117 Příspěvek od netopier »

Ahoj. Pokial by chcel niekto D2 podvozok na e36, tak mam jeden pouzity plne funkcni. Akurat je treba ho trochu ocistit. Ako u kazdej D2 pocase se oloupe barva z pruzin a povrch zrezne. Je to verzia D2 - Drift takze dost tuha. Nedoporucujem moc na vozenie po Prahe. Stavitelna vyska v predu aj v zadu, tuhost len v zadu. Predajca tvrdil, ze sa da stelovat aj v predu, ale neprisiel som na to ako. Z hora imbusom to nejde.

Cena dohodou.
PS: je to aj s hornym unibalovym ulozenim.
PS2: K videniu v Prahe.

Alex.
775013545
Kindl0sch

#118 Příspěvek od Kindl0sch »

někdo BC Racing?
Monty_CZ

#119 Příspěvek od Monty_CZ »

ja mám BC racing na 323ti a jsem spokojenej. Za ty prachy jsou to hodne dobre coilovery. Svetlou vysku si muzu doladit presne jak potrebuju. Vepredu mam ulozeni unibal, takze predni odklony si doladim taky jak potrebuju nezavisle na svetle vysce. Tlumice maj stavitelnou tuhost ve triceti stupnich. Pri nastaveni na minimum jsem byl velice prekvapenej jak je to komfortni. Na maximum je to fakt tvrde.
Dabler

#120 Příspěvek od Dabler »

Monty_CZ: na kolik te prosim vysel ten BC podvozek? mas ho nejspis s ebay ze?
Odpovědět