Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Instalace velkyho BC do e32

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Gordon

#1 Příspěvek od Gordon »

Caute, vcera sem se snazil vymenit u sve e32 velky BC za analog. hodiny, ale nejak se mi ho nepodarilo ozivit. Pripravu tam zrejme mam, ale je jasny, ze mi vsema dratama, kteryma ma, netece +12V. Potreboval bych poradit, jak do tech dratu dostat stavu. Zeprej jsou potreba nejaky pojistky a rele vzadu?? Diky za rady
Gordon

#2 Příspěvek od Gordon »

Gordon píše:Caute, vcera sem se snazil vymenit u sve e32 velky BC za analog. hodiny, ale nejak se mi ho nepodarilo ozivit. Pripravu tam zrejme mam, ale je jasny, ze mi vsema dratama, kteryma ma, netece +12V. Potreboval bych poradit, jak do tech dratu dostat stavu. Zeprej jsou potreba nejaky pojistky a rele vzadu?? Diky za rady

Tak uz jsem to rozchodil, nebyla stava v pinu 17 :D . Akorat je to spatne citleny, asi jsou spaleny zarovecky v BC :D
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Baxon »

Pouze si vycvaknul hodiny a místo nich cvaknul velký BC, přivedl štávu na pin 17 a vše makalo? Kabeláž pro čidlo venkovní teploty byla natažená nebo jsi dodělával?
Gordon

#4 Příspěvek od Gordon »

Baxon píše:Pouze si vycvaknul hodiny a místo nich cvaknul velký BC, přivedl štávu na pin 17 a vše makalo? Kabeláž pro čidlo venkovní teploty byla natažená nebo jsi dodělával?
ˇ

teplotu to neukazovalo (-39C), páč nebyly natažený kabely a mně se to dělat nechtělo
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Baxon »

Gordon píše:
Baxon píše:Pouze si vycvaknul hodiny a místo nich cvaknul velký BC, přivedl štávu na pin 17 a vše makalo? Kabeláž pro čidlo venkovní teploty byla natažená nebo jsi dodělával?
ˇ

teplotu to neukazovalo (-39C), páč nebyly natažený kabely a mně se to dělat nechtělo

jinak ostatní funkce pez problémů?
Gordon

#6 Příspěvek od Gordon »

Baxon píše:
Gordon píše:
ˇ

jj jinak to všechno ukazovalo. Mam ale pocit, ze by to melo byt ze stejneho typu auta, kvuli velikosti nadrze atd.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Baxon »

Gordon píše:
Baxon píše:
Gordon píše:[quote="Baxon"]Pouze si vycvaknul hodiny a místo nich cvaknul velký BC, přivedl štávu na pin 17 a vše makalo? Kabeláž pro čidlo venkovní teploty byla natažená nebo jsi dodělával?
ˇ

jj jinak to všechno ukazovalo. Mam ale pocit, ze by to melo byt ze stejneho typu auta, kvuli velikosti nadrze atd.[/quote]
to je pravda, dočetl jsem se o tom na netu
Odpovědět