Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Instalace velkyho BC do e32
Caute, vcera sem se snazil vymenit u sve e32 velky BC za analog. hodiny, ale nejak se mi ho nepodarilo ozivit. Pripravu tam zrejme mam, ale je jasny, ze mi vsema dratama, kteryma ma, netece +12V. Potreboval bych poradit, jak do tech dratu dostat stavu. Zeprej jsou potreba nejaky pojistky a rele vzadu?? Diky za rady
Gordon píše:Caute, vcera sem se snazil vymenit u sve e32 velky BC za analog. hodiny, ale nejak se mi ho nepodarilo ozivit. Pripravu tam zrejme mam, ale je jasny, ze mi vsema dratama, kteryma ma, netece +12V. Potreboval bych poradit, jak do tech dratu dostat stavu. Zeprej jsou potreba nejaky pojistky a rele vzadu?? Diky za rady
Tak uz jsem to rozchodil, nebyla stava v pinu 17

-
- Kontaktovat uživatele:
Gordon píše:ˇBaxon píše:Pouze si vycvaknul hodiny a místo nich cvaknul velký BC, přivedl štávu na pin 17 a vše makalo? Kabeláž pro čidlo venkovní teploty byla natažená nebo jsi dodělával?
teplotu to neukazovalo (-39C), páč nebyly natažený kabely a mně se to dělat nechtělo
jinak ostatní funkce pez problémů?
Baxon píše:Gordon píše:ˇBaxon píše:Pouze si vycvaknul hodiny a místo nich cvaknul velký BC, přivedl štávu na pin 17 a vše makalo? Kabeláž pro čidlo venkovní teploty byla natažená nebo jsi dodělával?
teplotu to neukazovalo (-39C), páč nebyly natažený kabely a mně se to dělat nechtělo
jj jinak to všechno ukazovalo. Mam ale pocit, ze by to melo byt ze stejneho typu auta, kvuli velikosti nadrze atd.
-
- Kontaktovat uživatele:
Gordon píše:Baxon píše:ˇGordon píše:[quote="Baxon"]Pouze si vycvaknul hodiny a místo nich cvaknul velký BC, přivedl štávu na pin 17 a vše makalo? Kabeláž pro čidlo venkovní teploty byla natažená nebo jsi dodělával?
jj jinak to všechno ukazovalo. Mam ale pocit, ze by to melo byt ze stejneho typu auta, kvuli velikosti nadrze atd.[/quote]
to je pravda, dočetl jsem se o tom na netu