Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Diskuze : Golf II GTI vs. BMW 325i(tds)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
RostaO

#381 Příspěvek od RostaO »

...jasne, kdyz v Z3 oddelam pulku motoru a budu to auto tlacit , tak me ten Golf mozna predjede....ale opravdu MOZNA :fuckoff: :fuckoff:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#382 Příspěvek od Bombarder »

vidim, ze nekteri dost tezce nesou, ze se se mnou nekdo bavi. krizniku, uz mi nerad, at si to nerozhazis mezi svymi..
Rostao, to je fakt siiila

mam to v mpeg, tak jsem si to asi vymyslel. bez si hrat na pisek.
Kriznik

#383 Příspěvek od Kriznik »

panove ;)
kdybyste vazili slova, mozna by tahle diskuse mela i hlavu a patu...

bombarder : mailto:?subject=&body= - posli obe
cornhollio
Kontaktovat uživatele:

#384 Příspěvek od cornhollio »

to bombblb prodej bmw a kup si nejakýho golfa to bede lepší

p.s. seš asi fakt teplouš protože jinak si nedovedu vysvetlit proč každýmu řikaš buzno apod. s tema tvejma hlaškama je to fuck chudakov.....
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#385 Příspěvek od Lukáš »

Jen tak offtopic:
Jen ho nechte:D :D , řek bych že se trhnul rekord co se týče nejnesmyslnější diskuse:fuckoff:
Martinéz

#386 Příspěvek od Martinéz »

to bombarder ..clovece, ja mam taky stahly nejaky sprinty golfa II vs. porsche. Zavodej tam nemecti fanatici, kteri jsou schopni dat do golfa II VR6 a kompresoru, kolik se tam vejde. o je pak jasny, ze 400konova lehka mrdka natrhne 250PS 911 nebo tezky 928.. TROCHU MYSLI !!!!
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#387 Příspěvek od Bombarder »

martinez, no to je asi jasne, kdyz predjede porsaka, tak v tom golfu nebude mit 1.3 motor, ALE BUDE STACIT GOLF II RALLY. TROCHU MYSLI !!!
Unregistered

#388 Příspěvek od Unregistered »

Ahoj BMWčáci.

Musim souhlasit s Bombarderem.Mám už 3 měsíce jetou Z3-ku z Německa.Do té doby jsem měl,a ještě mám VW Golf II Rally.BEZ TUNINGU!!!!!!!
Na 500 metrů jsem Z3 udělal o 3 délky. Je to prostě plečka tak proč si to nepřiznáte?Kdo se chce nechat rozbít Golfem II a? nechá vzkaz.
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#389 Příspěvek od bpytlik »

A co mas za z3?? 1,9ku,ze :)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#390 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Unregistered
[B]Ahoj BMWčáci.

Musim souhlasit s Bombarderem.Mám už 3 měsíce jetou Z3-ku z Německa.Do té doby jsem měl,a ještě mám VW Golf II Rally.BEZ TUNINGU!!!!!!!
Na 500 metrů jsem Z3 udělal o 3 délky. Je to prostě plečka tak proč si to nepřiznáte?Kdo se chce nechat rozbít Golfem II a? nechá vzkaz.

A co jako že máš Z3, si myslíš že to má nějaké extra motory???:)
Jsou to E36-kové motory (2.8, 2.5 ap.).Mít tak Z3 M, tak tomu říkám "Z3"
To Bombardééér: Hele, a chceš posílat videa třeba našlápnutých BMW od Hamanna (650 PS bez turba:)), nebo od BMW Motorsport jak dávaj na prdel sériovejm Golfům???:) Tak to by bylo asi na 1/4 míle rozdíl o pět aut... Ale nikdo to nikomu necpe, ani mi Vw-čkářům. Protože Golf je prostě Golf a jak to není série tak to nemůžeš srovnávat s žádným sériovým autem. Ale jde hlavně o to, že nejdražší golf je pořád levnější než nejlevnější BMW. Takže je to mrdka... A nejnadupanější seriový golf sotva stačí průměrné 323-ce... Amen.
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#391 Příspěvek od Bombarder »

Posli odkaz jestli to jde. At uz taky jednou a poprve vidim , jak Bavo udela Golfa..
JFK Čestný člen
Čestný člen

#392 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Bombarder
[B]Posli odkaz jestli to jde. At uz taky jednou a poprve vidim , jak Bavo udela Golfa..

Odkaz: [url=http://www.Jestli jezdíš autem, tam se víc dívej kolem sebe, protože je to na denním pořádku a nikdy jinak, co je divného na tom , že bmw předjede golfa a proč by to měl někdo točit.cz]Jestli jezdíš autem, tam se víc dívej kolem sebe, protože je to na denním pořádku a nikdy jinak, co je divného na tom , že bmw předjede golfa a proč by to měl někdo točit.cz[/url]
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#393 Příspěvek od Bombarder »

Kazdopadne, dik za ty tve vysnene videa.
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#394 Příspěvek od bpytlik »

Bombarder: Kdyz to chces videt,tak ti to predvedu lajf....Staci kdyz ti konecne aspon jedno z tvych aut pojede a nebudes se bat ze se ti pri zavodu rozpadne....Bude to sice se 740kou,ale porad je to seriovka....
JFK Čestný člen
Čestný člen

#395 Příspěvek od JFK Čestný člen »

[B]Kazdopadne, dik za ty tve vysnene videa.

Opravdu je mi tě líto, ale vlastně nééé:)
Nikdo z nás nemůže za to, že jsi guma a nalítl jsi nějakýmu kokotovi při koupi tvého vraku, kterej vůbec nejede.
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#396 Příspěvek od Shrek »

[B]martinez, no to je asi jasne, kdyz predjede porsaka, tak v tom golfu nebude mit 1.3 motor, ALE BUDE STACIT GOLF II RALLY. TROCHU MYSLI !!!

Mno s tím myšlením, měl jsem dojem, že ještě na začátku tohohle threadu jsi nevěděl co to Golf Rallye je, jakej je rozdíl mezi G60 a 1.8 GTI atd. :roll:

Na to, že máš bejt o tři roky starší než třeba já a JFK a de facto už dospělej chlap, se chováš jak desetiletej fracek, co mu sebrali hračky a víceméně každý se ti to tady už snažil nějakým způsobem naznačit. :shit:

Fakt tahle nesmyslná diskuze trhá rekordy, kam se hrabe pověstný thread s Pavoukem....
Martinéz

#397 Příspěvek od Martinéz »

Golf II Rally na Porsche? Mozna na 924 jo...
HEERY
Kontaktovat uživatele:

#398 Příspěvek od HEERY »

Mel jsem super Golfa II 16V (komplet REMUS,kratka prevodovka) a pri rozjezdu za BMW E36 TDS jsem musel ubirat abych ho netrefil.A ten clovek to drel fest - to vim.Takze v primem racu jsem presvedsen,ze bych ho mel.Ale gde je Golfiku konec...
HEERY
Kontaktovat uživatele:

#399 Příspěvek od HEERY »

Jo a co se tyce Golfa RALLY tak jsem mel moznost porovnat meho Golfa II 16V viz vise se dvema RALLYckama (Panda,Bora)a dostal jsem je k snidani.Takze ten Golf RALLY nic moc.Mozna na Bckovejch silnich,ale na rovnym asfaltu ne.Ale uz mam Mko BMW a to je uplne jina kapitola...:D
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#400 Příspěvek od Lukáš »

Originál zaslal HEERY
[B]Mel jsem super Golfa II 16V (komplet REMUS,kratka prevodovka) a pri rozjezdu za BMW E36 TDS jsem musel ubirat abych ho netrefil.A ten clovek to drel fest - to vim.Takze v primem racu jsem presvedsen,ze bych ho mel.Ale gde je Golfiku konec...

No jo ale tady se hádá, že seriovej golf II nanda seriovy 325(tds)...... tak neporovnavej upravenyho golfa
Odpovědět